Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senın yine gorumcen yapıyormus benim öz ve öz kardesim benım kıyafetlerımı arkadaslarına satmıs benım durumum daha kotu.. 3 aydır konusmuyorum bu durum yuzunden o ayrı sımdı dolabımın yanından gecemıyor gecemezde
ay çok şaşırdımm sonuç olarak izin istemesinide söylemişsiniz daha ne yapıcaktınız.. eşinizin tutumunuda doğru bulmadım belki banadüşmez ama ne bileym kardeşide olsa bu ciddi bi problem.. Allah yardımcınız olsun
![]()
ay allah iyiliğiniizi versin kızlar yaaaaaaa:)))
seninkide ayrı bir terane vallahi:))
işe valizle son noktayı koymuş..bozmayın kafamı valiziyle alırım he:)
efftelya .!.:Valizini almış cok guldum hakıkaten..bende dolabıma kılıt vurmayı dusunenlerdenım..
evet arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi 18 yaşındaki görümcem sürekli onlara gittiğimizde neyimi beğense alıyor saklıyor,ben yokken giyiyor,sorunca yok diyor..artık canıma tak etti..ben adını hırsızlık koyunca suçlu oldum.eşimde işin tuhaf yanı ondan olup senin çaputlarına kalmadık biz dedi..ama eşim kendi eşyalarını erkek kardeşi kullanınca hemen uyarıyor,dikkatli giy,ya da şu pahalı onu giyme vs..onların malı kıymetli,ama benimki düpedüz çalınıyor,tepki verince ben suçlu,adım deli,hasta vs..şu an kopma noktasındayız..daha bi çok konu varda son noktaya getiren bu oldu..ailesi daha önemliymiş,ne yaparsa yapsın kardeşiymiş..yani tahrikkar konuşmalar,dışlamalar,ezmeler..
ben mi abarttım arkadaşlar sizce kıyafet işini? yani bu kadar çiğnenemez insan ne bileyim yaa..istese veriyodum,alıyodukta kendisine bişeyler..ve şimdi eşimle ayrılma noktasında olduğumuz için çok mutlu hanımefendi..