görümceniz kıyafetlerinizi siz görmeden alsa saklasa..yok dese..

ay çok şaşırdımm sonuç olarak izin istemesinide söylemişsiniz daha ne yapıcaktınız.. eşinizin tutumunuda doğru bulmadım belki bana :50::50:düşmez ama ne bileym kardeşide olsa bu ciddi bi problem.. Allah yardımcınız olsun :50:

senın yine gorumcen yapıyormus benim öz ve öz kardesim benım kıyafetlerımı arkadaslarına satmıs benım durumum daha kotu.. 3 aydır konusmuyorum bu durum yuzunden o ayrı sımdı dolabımın yanından gecemıyor gecemezde

ama senin yaptırım gücün ve imkanın var gene bende o da yok..abisi devasa boyuyla karşımda dikiliyor ne yaparsın..hey allahım yarabbiiimmmm

ay çok şaşırdımm sonuç olarak izin istemesinide söylemişsiniz daha ne yapıcaktınız.. eşinizin tutumunuda doğru bulmadım belki bana :50::50:düşmez ama ne bileym kardeşide olsa bu ciddi bi problem.. Allah yardımcınız olsun :50:

aah ah daha ne ciddi problemler var da açtırma kutuyu söyletme kötüyü durumu işte...ne yaparsın

Valizini almış :17: cok guldum hakıkaten..bende dolabıma kılıt vurmayı dusunenlerdenım..Bırısı gelır benım dolabımı karıstırır..Komsum gelır benden kıyafet ıster..ve ben hayır demeyı asla bılmeyen bı ınsanım..Tabiki baskasının esyasını cok darda olmadıkca kullanmam.. arkadasın fıkrını benımsedım..yedekte pijama terlık tarak falan filan ayırmak en mantıklısı sanıyorum..

Arsızın hakkından huysuz gelecek desene konu sahıbı ıcın mantar fıkrı bence şahane ;)

ay allah iyiliğiniizi versin kızlar yaaaaaaa:)))
seninkide ayrı bir terane vallahi:))
işe valizle son noktayı koymuş..bozmayın kafamı valiziyle alırım he:)

efftelya .!.:
Valizini almış cok guldum hakıkaten..bende dolabıma kılıt vurmayı dusunenlerdenım..

Eşim bu olaydan sonra işin cılkının çıktığını anlayıp, kardeşini bir güzel paylamıştı :)

Bu arada şu mantar fikri iyi de, uygularsan eşin ne diyecek bu duruma ki?

canım kilitli valizlerden alabilirsin
mesela karıştırılmasın diye benim makyaj malzemelerim hep kilitli makyaj valizindedir. Sen de kilitli valiz kullanabilirsin

canım sen bu görümceni eşinin olmadığı bi zaman sıkıştır tenhaya, ümüğüne bas...
korkut iyice... baktın anlamıyo

sende onun taktiğini uygula
sende onunkileri al giy
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Bence bavulunuzun tam karşısına bir kamera koyarak suç üstü yapın :41::41:
Onun elbiselerinizi alırken videosunu çeker gösterirsiniz eşinize.

Ben olsam çıldırırdım heralde.Eşim hele destek verse daha da çıldırırdım.Ailede herkes mi dengesiz uyarıcak kimse yokmu???Kayınpederinin yanında aa elbisem gitmiş gene senmi aldın filan de kızarsa biri yapmaz belki???

bunun adı HIRSIZLIK ve bence o kızın tedaviye ihtiyacı var yoksa ileride önüne geçilemez bir durum olabilir eşinin senin yanında olmayıpta kardeşinin yanında olması çok kötü bir durum güzel bir şekilde anlatsan durumu yine kabul etmiyor mu? ya da kayınvalidenle falan görüş ona anlat bunları?

ne birinden giysi almayı nede birine giysi vermeyi severim.
birinin eşyasını ondan izinsiz alıp görmedim duymadım bilmiyorum ayağına yatarsan buna hırsızlık denir.
başka bir adı yok.
eşinin tepkisinide garip buldum.
"biz" senin eşyana kalmadıkta ne demek.
daha seni tam benimseyememiş galiba.
tamam kendi ailesiyle "biz" ama artık seninle de "biz" oldu.
garip bir cümle oldu ama sanırım anlatabildim ne demek istediğimi.
sende onlara giderken paspal elbiselerini giy canım.
takı toka vs takma.

bu ne yaaa olcak şey mi ya küçük bişey gibi görünsede bu görümcenin yaptığı yapacaklarının göstergesi bildiğin terbiyesiz
hiç sevmem başkasının kıyafetini kullanmayı başkasına kıyafet vermeyi neticede herkesin özel eşyası teni değiyor sonuçta değil mi??
ayrıca eşinde senn çabutuna kalmadık demek yerine şımarık kardeşini uyarabilirdi...

bu duruma kökten bi çözüm bulmalısın bence net tavır eşinle kavgalı olduğuna sevnen görümcenden herşey beklenir...

Son düzenleme:
ben görümcenizin alıp sakladıgı kıyafetlerinizden çok eşinizin tutumuna takıldım hemen ezme aşalama aileisinden yana olma tavırları yıpratıcı en azından eşiniz size anlayışlı davranmalı kardeşinide uyarlamalı görümce galiba bekar anlagıgım kaaryıla özeniyor size eşiniz açıkca konuşup bak oyengenin çok istersen sanada alırız ama onlar onun demelii yanlış birr tutum eşizinki

evet arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi 18 yaşındaki görümcem sürekli onlara gittiğimizde neyimi beğense alıyor saklıyor,ben yokken giyiyor,sorunca yok diyor..artık canıma tak etti..ben adını hırsızlık koyunca suçlu oldum.eşimde işin tuhaf yanı ondan olup senin çaputlarına kalmadık biz dedi..ama eşim kendi eşyalarını erkek kardeşi kullanınca hemen uyarıyor,dikkatli giy,ya da şu pahalı onu giyme vs..onların malı kıymetli,ama benimki düpedüz çalınıyor,tepki verince ben suçlu,adım deli,hasta vs..şu an kopma noktasındayız..daha bi çok konu varda son noktaya getiren bu oldu..ailesi daha önemliymiş,ne yaparsa yapsın kardeşiymiş..yani tahrikkar konuşmalar,dışlamalar,ezmeler..:43:

ben mi abarttım arkadaşlar sizce kıyafet işini? yani bu kadar çiğnenemez insan ne bileyim yaa..istese veriyodum,alıyodukta kendisine bişeyler..ve şimdi eşimle ayrılma noktasında olduğumuz için çok mutlu hanımefendi..

terbiyesiz siz ayrılma noktasına gelmıssınız kocanızla ve artı sen mutsuzsun ve gorumcen bundan ahz edıp mutlu oluyor ha sen merak guzelım gun gelır hesap doner onada bı cektıren bulunur yorumları okuyamadım nedenıde valla tutamadım kendımı hemen bı yorum yazmak geldı cok sınırlendım uzuldumde cekılır cıle degıl ama napıcaksın be guzzelım bı terbıyesız ugruna aılenımı yıkacan degmez ınankı sen elınden geldıgı kadar sabret okuyamadıgımdan emınımkı dıyen olmusdur ama banada sorarsan uzak dur derım hatta evıne falan geldıgınde yatak odanın ve tum ozel esyalarının olan odalarının kapılarını kılıtlede anlasın aklı basına gelsın bunu yapmakdan cekınme bence gırsın baksınkı kapı kkılıtlı nıye dersede özel esyalarım var dersın belkıde abısınden aldıgı samımıyet dıyemıyecem yüzden dolayıdır sana bu kadar rahat ve pervasız davranısları bu hırsızlık bı sana karsı degılse gun gelır elalemde yakalanırsa aklı basına gelır senın malına el uzatıpda bıde ustune yok çekıyorsa bu bıldıgın hırsızlıkdır bence gecmıs olsun ve derhal samımıyetını kes derım ama gercekdende üzüldüm

EN nefret ettiğim şey kıyafetlerimin giyilmesi, eşyalarımın kullanılmasıdır. Sevmiyorum ya... Aynısından ona da alırım ama benimkini vermem yani :/ Ne s...ak bir görümce o öyle? Ama en çok eşinizin dedikleri can acıtıcı. Çok kötü... :50:

hic sevmedigim sey biri benim elbisemi giyecek esyami kullanacak iggg dupe duz hirsizcilik sana sormadan kiyafetlerini aliyor haklisin canim.
bence sen fare tuzagi koy elbiselereyin arasina elini bir kaptirsin tuzagada gorsun neymis her yeri karistirmak :4::4:.
esinede cok kizdim bu arada cok assagilayici sozler konusmus sana.
birak ozel olacak ama sebebi nedir ayrilmanizin ?

Son düzenleme:
ne terbiyesiz insanlar var yaa nefret ediyorum böyle insanlardan...
kendinizi ezdirmeyin derim ben...sustukça insan zarar görüyor ..kimseyede bişi olmuyor ..

Bence görümcenizin Kleptomani (Hırsızlık Hastalığı) var.Yoksa bu kadar insan yüzsüz olamaz.Bunun yuva yikmaya degmez.Onlar sevinir.Sende oy gelince yatak odasini kitle, dolaba ulasamasin.
Benim kocamin dayisinin karisinda bu hastaligi varmis, kocasi hep mahcup düsüyormus, yazik:43:

görümcenin yaptığı resmen hırsızlık ama eşinin konuşmaları daha kötü:20:kardeşini uyaracağına seni azarlaması haksız görmesi çok kötü:19:eşinle galiba başka sorunlarında varmış.umarım aranız düzelir böyle bir sebepten boşanmazsınız.bu tip erkeklere de Allah akılk versin :31:

sende onun eşyalarını al sakla aynısını yap sana bişey diyen oluncada ben sizin çapulcularınıza kalmadım de!!!unutmaki bütün vucüd hastalıkları bu yolla elbise ve takı yollarıyla bulaşıyor...kullanmasına izin verme gerekirse bunu direk söle hırsız görümcene...benim yengemdede o huy vardı her misafirliğe geldiğinde izinsiz alıp götürürdü beğendiği şeyleri üstlik ewide karşıda birkere pahalı değerli birşeyimi eline aldı aaa güzelmiş falan ddi onuda çalarsan seni parçalarım yenge bu resmen hırsızlık dedim...bidahada yaapmadı

Back
X