- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı sey hemen doldurusa geliniyor bir iki laf salatası bir iki fine hobaaa sacının teline kıyamayan adam neler neler yabpıyor![]()
görümcem yok iyiki yok yoksa ne olurdu bilmiyorum kaynanam yetiyor bana
görümcesi olan tüm arkadaşlarıma mücadelelerinde başarılar diliyorum yılmayın gelinlerr![]()
Benimde 3 tane görümcem var 2 tane bekar o kadar fena değilde evli olanla benimde başım dertte. herşeyime karışıyo hele geçenlerde bana bi laf söledi. '' Hiç hayallerimizi gerçekleştiremedin'' diye sinir oldum sonunda 2 yıldır ne dediyse ağzımı açmamştım eşim için sonunda ben sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için evlenmedim dedim. hemen gidip eşime sölemiş bende dedim bana çok karışıyo eşimde diyo kötü niyeti yok iyiliğin için sölüyo napcam bilmiyom valla![]()
Benimde 3 tane görümcem var 2 tane bekar o kadar fena değilde evli olanla benimde başım dertte. herşeyime karışıyo hele geçenlerde bana bi laf söledi. '' Hiç hayallerimizi gerçekleştiremedin'' diye sinir oldum sonunda 2 yıldır ne dediyse ağzımı açmamştım eşim için sonunda ben sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için evlenmedim dedim. hemen gidip eşime sölemiş bende dedim bana çok karışıyo eşimde diyo kötü niyeti yok iyiliğin için sölüyo napcam bilmiyom valla![]()
Nişanlıyım. 2 tane bekar görümcem var, büyüğü benden 1 yaş küçük, yenge falan demiyor, "tatlım, güzelim" diye yada ismimle hitap ediyor. Kaynanam düğün alışverişimizde bizimle gelmiyor karışmıyor, gelinim istediğini alsın diyor. Görümcem de diyor ki, ben olmadan bi iş beceremezsiniz! Sinir oluyorum bana abla muamelesi yapmasına! Kız çok iyi biri karakter olarak, ama bu huyu yüzünden şimdiden gıcık kaptım. Herşeyi en iyi ben bilirim havasında. Şimdilik susuyorum
ya şu eşlerede okadar sinir oluorum ki valla ben yalnızken lafı sokuyorum kimse bana karşı bişey diemiyo agzının payını veririm eşimle kavga etsem bile kimseye ezdirmem kendimi benim anam beni bi daha dogrmayacak eşime derim bana tavır yaptı die 3 aydır gitmiyorum görünceme kardeşinide hiç akşam aramaz ki ben yokken yanında rahat rahat konuşsun die anasıda öle yapıyodu ben eşime ne biçim babanne bu dedim hiç aramıyo torununu hep seni gündüz arıyolar die her halde oda fırca attıannesine şimdi dedigimgibi üst üste arıyoBenimde 3 tane görümcem var 2 tane bekar o kadar fena değilde evli olanla benimde başım dertte. herşeyime karışıyo hele geçenlerde bana bi laf söledi. '' Hiç hayallerimizi gerçekleştiremedin'' diye sinir oldum sonunda 2 yıldır ne dediyse ağzımı açmamştım eşim için sonunda ben sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için evlenmedim dedim. hemen gidip eşime sölemiş bende dedim bana çok karışıyo eşimde diyo kötü niyeti yok iyiliğin için sölüyo napcam bilmiyom valla![]()
Ne yapmışsında hayalleri gerçekleşmemiş acaba?
pardonda bu eş yakınları biz hayal gerceklestirme makinesiiyiz acaba![]()
Sana görümcelik yapmaya çalışacak o kız.bence şimdiden mesafeyi koy sustur ileride daha zor oluyor çünkü.
Benim sayfam acilmis:))
Sukur ki ben 2ay once tum iliskimiz kestim.
Ne ben gorusuyorum artik, ne de esim aniyor artik.
Evimizin huzuru saglandi biraz biraz.
tabi canım bende onların hayallerini yıktım eşimle aynı yaştayız anası demiş bu çok büyük küçük alcaktım ben sana ben bunu egitemem ben neysem egitilcek hayvanım yaaa ondan bende tabi annen işini gördürcek hizmet ettircek onlardan cıkılmıcak ondan tırscak gelin istiyo ama ben tam tersiyim valla yeri geldi ellimi belime koydum kavgada ettim bana söyledigi laf yüzünden