- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.900
- 133
- 35
Kırıldığınızı bilsin.. boşverin..Evet geri sildim ama silmeseydimde kötü birşey yazmadım gördüm diyorda görsün yani kırıldığımdan bahsettim sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırıldığınızı bilsin.. boşverin..Evet geri sildim ama silmeseydimde kötü birşey yazmadım gördüm diyorda görsün yani kırıldığımdan bahsettim sadece.
Ilişki bitti haksızlığı ben yapmışımKırıldığınızı bilsin.. boşverin..
Ilişki bitti haksızlığı ben yapmışımNiye böyle saçma bi samimiyet içine girdinizki
Özür dilemeyi unutmuşsunuz.Merhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum
Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin
Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?
Bitti zaten bittiÖzür dilemeyi unutmuşsunuz.
Ilişki bitti kardeşini savundu ama allah görüyor bana yeter her gece ah edecemKızdığın kırıldığın konuları söylemezsen karşındaki bilmez ve aynı harekete devam eder. Şimdiden sınırını bil ve o şekilde davran bence
Hakkında hayırlısı olsunIlişki bitti kardeşini savundu ama allah görüyor bana yeter her gece ah edecem
Hakkında hayırlısı olsun
Şuan acı verir ama eğer ki senin için hayırlısı değilse ileride kurtulduğuna sevineceksin. Ben yeni evliyim ve evlenmeden önce hep Eğer hayırlısı ise olsun hayırlısı değilse ayrılalım diye dua etmiştim. Sana da öneririm..Resmimize baktım çok kötü oldumamin
İyi misin yahu ben birisini al demedim sadece gir konuş arkadaş gibi ...bu arada o senin sevdiğin adam çoktan görüşmüştür senden hariç 3-5 kişiyleYok benim için ondan sonrası olmayacak kolay birini almam artık biraz bekar gezelim ki daha birinci gün ben çok kötüyüm
Profilinde 32 yaş yazıyor …Bu kadar içli disli olma insanlar ile. Belli ki seninde yasin küçük. Nerde nasil davranacagini henüz bilmiyorsun ve tüm bu süreçler, cici gelin olmak, kayin ailesi olmak sana heycanli geliyor.
Ki degil. Evlendikten sonra mesafe isteyeceksin, peki nasil ayarlanacak o? Müstakbel görümceden arkadas olunmaz. Ha en fazla yillarin verdigi belli bir samimiyet olur ancak samimi dost olunmaz. Birbirine saygi duyulur fakat asla bir dost gibi samimi olunmamali.
Ay ayrıldınız mıResmimize baktım çok kötü oldumamin
Nisan falan da olmasin valla iyice düşün.
Bana laf soyleyene, partnerim orada cevabini vermiyorsa bana gerek kalmadan, bitmiştir.
2 seneye yakın beraberliğimiz var o yüzden ama bu durumda bile ben suçlayacaksa kardesiyle mutluluklar agzı var dili yok bulsun bitane o yarar anca onlara.benden onu bunu dilenirken iyidim çikolata bilmem nee yüzune vurunca kötü oldum
Yok öyle olsa almanyada akrabası dolu amerikada gider onlarla evlenirdi ama zaten bitti ilişki bitti....Profilinde 32 yaş yazıyor …
Konu sahibi bu adam size iyi değilsin dedi değil mi? Ablasını savundu yani.
o Türkiye’de siz Hollanda’dasınız. İnşallah benim içim fesattır ama sizi Avrupa bileti olarak görüyor gibi geldi bana…
Yani herşeyi isterken ben alırken benden iyi yok bel altı değil.bitti her sosyal medyayı dondurdu kapattı ama bu haksızlığa varya rabbimden her gece dileyeceğim vicdan azabı çeksinler hele o yılanne dedin ki bunla ilgili?
ayrıca şu esas kızdığı konudan bahsetmeyip, böyle belaltı vurmak da bana çok itici geliyor.
sevgilinle kesin barışırsınız bu arada. ama evlenseniz de ailesini tutar sana zindan eder hayatı şimdiden diyeyim
Laf söylemeyi bırak tek haklı ailesi yeter be
Şaka gibi ya ben insan gibi yazdım geri sildim hadi sonrao sildin ama gördüm dedi tamam gör.gördüysen beni kırdığını bile kırmadan ifade eden ben 10 dakka sonra aradım red etti.sevgilim aradı o öyle yapınca haklının yanındaya bana evet hata yapmış demesini bekledim sen iyi degilsin dedi kapattı.sonra o yılan instagram story neon sayfasindan alçak malçak diye birşey paylaşıyor ben takipten çıktım 5 saat sonra sevgilimi aradım.bana ilk dedigi sen kardeşimi niye takipten çıktın pardon dedim ilk o beni engelledi nerdeyse o yapsın sen yapamassin diyecek.ama ona huzur yok bundan sonra youtbe kanalına kadar küfürü basıyorum.ya kendimi deli gibi hissettim bir üzgünüm bir öfkeli tovbe yarabbim ya.allah onları bildigi gibi yapsınAy ayrıldınız mıtüm sayfaları okumadan yorum yazmıştım, çok şaşırdım
Ama bence iyi oldu. Sümsük, kıro ve bencil biri gibi duruyordu. Ablası da terbiyesizdi.
fragmanı gördünüz. Sizin kulaklarınızla duyup emin olduğunuz bir hakarette bile sizi savunmayan bu adam evlenince sizin gıyabınızda sizi hiç savunmazdı. Ve çok çekerdiniz bu huyundan.
iyi olacaksınız üzülmeyin![]()