Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum

Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin

Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?
Eş adayının ailesiyle mesafeli olun ...

Sevgilin Türkiyedenmi? Yani ordami yasiyor yada simdilik sadece tatilemi gittiler?

Samimiyet telefondan olsa dahi gereksiz. Sevgilin ailesinin yanindaysa görüntülü aramakta gereksiz. Ah ah çok genç ve toysun, umarim bare sevgilin Türkiyeden d

Daha evlenmeden bu ne iç içe ilişkiler yumağı böyle. demek ki öncesinde fazlasıyla yüz göz olunmuş ki o kelimeyi kullanabilmiş.evliyim halen daha görümcem kayınvalidem vs. o şekilde laçka kelimeler kullanamazlar çünkü sevgiliyken de nişanlıyken de duruşum mesafeliydi. evlenmeden bu durumu toparlayıp mesafenizi ayarlamanızı tavsiye ederim. samimiyeti acilen bitirin. yoksa başınız çok ağrır.
Bundan sonra soğuk ben görecekler sevgilim bile haklısın diyemedi yazıklar olsun

Sevgilim aradı anlatmamı istedi ve hiç şaşırmadım evet haklısın ayıp etmis diyeceğine sen iyi degilsin diyip kapattı😡
Bacim seni bu aile ciğ ciğ yer aklin varsa cok uzatma bu iliskiyi kardesi sana salak dedik den sora mustakbal nisanlin iyi degilsin diyorsa nerden tutsan elinde kalir hani sana destek ciksaydi bosver gorumceyi salla derdim ama srn ikisinide salla

Bence mesaj atmasaydınız iyiydi ama attınız oda gördü, İlişkinin başından gelin görüm muhabbetlerine girmeyin. Arkadaş gibi olup mesafeyi koruyun. o kız için öncelik ailesi olacak ve siz dış kapının dış mandalısınız. Resmi birşeyiniz de yok. Yarın evlenecek misiniz kesin bile değil.
Ha boşluğunuza gelmiş sormuşsunuz tepkisini beğenmediniz o anda net tavrınızı kibar bir şekilde iletin. yok iletmeediniz sonrasında yazarak arayarak falan fişmakan girip yüz göz olmayın. Gerekirse de araya biraz mesafe sokun. Açıklamaya gerek bile yok. Kendisi düşünsün bulsun sorunu.
Sevgilinize neden yansıtacaksınız anlamadım. Duymuşmu duymamışmı. duymadım derse gidip ablasıyla tartışacak daha bu dönemden iyice ipler kopacak
Bence biraz izleyici olmakta fayda var

Yaşın hayat tecrüben nedir bilmiyorum fakat "Gelin Ata binmiş yă Nasip demiş" Sevgilinin Kardeşine Görümce demen Tecrübesiz olduğunu gösterir..
Lütfen Kendini bu kadar kaptırmamalısın , her sevgili ile evlenilecek diye bir Kaide kural şart yok..

Kızlarımıza yalvarıyorum her canım, aşkım, sevgilim diyen erkek kocanız olmayacak kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin... Sınırınız Kuralınız olsun Lütfen....

Son düzenleme:
Buna naiflik değil mıymıylık denir.
Orda salak mısın diyen bir görümce adayı var ve sen erkek arkadaşına duydun mu diye sormak için uyanmasını bekliyorsun
1 hafta daha bekleseydin erken bir hareket olmuş.
Ya dün dedim birşey ama duyulmadı bizde sevgilimle yeni barıştık kavgalıydık dün uzatmiyim dedim.ama içimde rahat etmedi

Yaşın hayat tecrüben nedir bilmiyorum fakat "Gelin Ata binmiş yă Nasip demiş" Sevgilinin Kardeşine Görümce demen Tecrübesiz olduğunu gösterir..
Lütfen Kendini bu kadar kaptırma kendini her sevgili ile evlenilecek diye bir Kaide kural şart yok..

Kızlarımıza yalvarıyorum her canım aşkım sevgilim diyen erkek kocanız olmayacak kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin... Sınırınız Kuralınız olsun Lütfen....
Ya onu lafın gelişi diye dedim hani ciddi ilişki anlamında yazımda düzelttim görümce adayı diye.yeni ilişki degil uzun süreli aileler tanıştı falan o yüzden yani ama yazık etti aramızdaki bağa çünkü soğdum

Ya dün dedim birşey ama duyulmadı bizde sevgilimle yeni barıştık kavgalıydık dün uzatmiyim dedim.ama içimde rahat etmedi
Bu kadar kavgalı bir ilişkide birde görümce muhabbeti tuz biber olmuş. Daha şimdiden yanında duramıyor hala devam etmek istiyor musun bu kişiyle? Hollanda'da adam mı kalmadı yahu

Merhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum

Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin

Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?
Çok cahilce olmuş bence

Bu kadar kavgalı bir ilişkide birde görümce muhabbeti tuz biber olmuş. Daha şimdiden yanında duramıyor hala devam etmek istiyor musun bu kişiyle? Hollanda'da adam mı kalmadı yahu
Eğer haklı olduğum halde özür diletmesse ve onu savunursa zaten oda biter gözümde haksızlığa gelemiyorum diyip böyle beni suçlayacaksa yolu açık olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X