Tamam haberdar ederimSevgilinizle tekrar konuştuktan sonra buraya da yazın isterseniz, merak ettim açıkçası ne diyeceğini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam haberdar ederimSevgilinizle tekrar konuştuktan sonra buraya da yazın isterseniz, merak ettim açıkçası ne diyeceğini.
Benimde bir kızım olacak beni sakın Yalnış anlama kuzum.. Ben senin yerinde olsam Ayrılır yoluma bakarım Anne kuzusu erkekten hayır gelmez.. Kendini geliştirmemiş erkek sadece yorar üzer ve kırar...Ya onu lafın gelişi diye dedim hani ciddi ilişki anlamında yazımda düzelttim görümce adayı diye.yeni ilişki degil uzun süreli aileler tanıştı falan o yüzden yani ama yazık etti aramızdaki bağa çünkü soğdum
Evet onun için önce aile aile aile sevgili ama bu haksızlığa susarsa zaten benim için bitmiştir.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin❤Benimde bir kızım olacak beni sakın Yalnış anlama kuzum.. Ben senin yerinde olsam Ayrılır yoluma bakarım Anne kuzusu erkekten hayır gelmez.. Kendini geliştirmemiş erkek sadece yorar üzer ve kırar...
Amin canım..Evet onun için önce aile aile aile sevgili ama bu haksızlığa susarsa zaten benim için bitmiştir.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin❤
Birde insan gibi konuşmak için aradım red ediyor allah allah komedi yaBana şuan öz be öz kardeşim salak mısın dese ağzını topla diye bi girerim konuya.. Çıkışımı tahmin edemiyorum.
Eşimin kardeşi dese, hayal edemiyorum tepkimi.![]()
Birde insan gibi konuşmak için aradım red ediyor allah allah komedi ya
Sevgilin mi Red etti?Birde insan gibi konuşmak için aradım red ediyor allah allah komedi ya
Oda demin anlattım insan derki Evet aşkım ayıp etmiş konuşurum ben sen iyi degilsin kapatıyorum iyi eyvallah.haksızlığa gelemiyor ama bana gelince herşey serbest galiba yazıkAaaaa.. O nasıl şey be. Çoluk çocuk kaprisiyle mi uğraşacaksınız bir de.
Ben olsam gül cemalin için aramıyorum, açmazsan açma ama bir daha bana öyle hadsiz bir kelime kullanırsan çok fena yaparım tarzı bişey yazardım sanırım.Erkek arkadaş bişey yapmıyorsa onu da şutlardım.
Hayır kardeşi hani dedim yazmayı boşver direk yüzüne söyle red etti açmadı ozaman bye byeSevgilin mi Red etti?
Oda demin anlattım insan derki Evet aşkım ayıp etmiş konuşurum ben sen iyi degilsin kapatıyorum iyi eyvallah.haksızlığa gelemiyor ama bana gelince herşey serbest galiba yazık
Birincisi sizden küçükmüş bu yüzden bile dikkat etmeliydi ayrıca ona o cesareti belliki siz vermişsiniz rahat rahat hakaret edebilmiş o an karşılık vermeliydiniz bence salaklık değil saygı diyebilirdiniz en azından böyle alttan almaya devam ederseniz ki daha sevgililik dönemindeymişsiniz ilerde çok tepenize çıkar tavrınızı saygı çerçevesinde o anda koyun bidaha ki sefere bence şuan bi tepki göstermenin manası yok kırıldım felan diyebilirsiniz yada salak demesineMerhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum
Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin
Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?
Sinir oldum ya ben yapmış olsam git ailemden özür dile derdi 100%Bir yol olmaz bu kişiden bence..
O anda tavrını koymalıydın.. Benimle konuşurken aptal salak gibi kelimeler kullanmazsan sevirim diye mesaj atabilirsin bunda bir sakınca yokHayır kardeşi hani dedim yazmayı boşver direk yüzüne söyle red etti açmadı ozaman bye bye
Ya ben dün dedim ama fazla sesten duyulmadı ondan içimde rahat etmediO anda tavrını koymalıydın.. Benimle konuşurken aptal salak gibi kelimeler kullanmazsan sevirim diye mesaj atabilirsin bunda bir sakınca yokBaktın kendine çeki düzen vermiyor Görüşmezsin..
Zaten ben kötü birşey demedimki küfürde etmedim suçlu ben oldum birde engellemiş beniBirincisi sizden küçükmüş bu yüzden bile dikkat etmeliydi ayrıca ona o cesareti belliki siz vermişsiniz rahat rahat hakaret edebilmiş o an karşılık vermeliydiniz bence salaklık değil saygı diyebilirdiniz en azından böyle alttan almaya devam ederseniz ki daha sevgililik dönemindeymişsiniz ilerde çok tepenize çıkar tavrınızı saygı çerçevesinde o anda koyun bidaha ki sefere bence şuan bi tepki göstermenin manası yok kırıldım felan diyebilirsiniz yada salak demesine
Bence küfretZaten ben kötü birşey demedimki küfürde etmedim suçlu ben oldum birde engellemiş beni
Ciddi misiniz?Sevgilim aradı anlatmamı istedi ve hiç şaşırmadım evet haklısın ayıp etmis diyeceğine sen iyi degilsin diyip kapattı![]()