Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilim aradı anlatmamı istedi ve hiç şaşırmadım evet haklısın ayıp etmis diyeceğine sen iyi degilsin diyip kapattı😡
O sevgili ex olabilirmi artık
Çünkü gördüklerin goreceklerinin teminati resmen
Ana kuzusu bir buyukbas daha
Hic tahammülüm yok
Yol yakınken kac derim

Araya mesafe koymak coğu problemi cözer. Tabi karşı taraf koydugunuz mesafeye karsi cirkeflik etmezse🙄

O sevgili ex olabilirmi artık
Çünkü gördüklerin goreceklerinin teminati resmen
Ana kuzusu bir buyukbas daha
Hic tahammülüm yok
Yol yakınken kac derim
Bence birşeyler dediki bu kudurup engelledi neyse keyfi bilir saygısız insana tahammülüm yok

Ciddi misiniz?
Bence sevgiliye de bir mesafe koyun. Ex olacak şekilde bir mesafe.
Öyle olacak zaten beni savunmayana diyecek birşeyim yok bak şuraya yazıyorum şimdi aramız açıldıya kardeşiyle bak içime doğanı diyorum.bugun diyecekki biz olamayız ben ailem ve sevdigim arasında kalamam gibi birşey bekliyorum dur bakalım

Sinir olduğum konu haksızlığa asla gelemem diyip benden taraf olsun demiyorum ama haklıysamda kardeşte olsa savunacaksın bitti
Onu anlatmaya calisiyorumya
Haklı ya da haksız o hep onları savunacak neden sen dış kapının mandalisin çünkü
Daha evlenmeden yüzünü göstermiş diyorum değişeceğini sanma
Asla degismiyolar

Son düzenleme:
Onu anlatmaya calisiyorumya
Haklı ya da haksız o hep onları savunacak neden sen duş kapının mandalisin çünkü
Daha evlenmeden yüzünü göstermiş diyorum değişeceğini sanma
Asla degismiyolar
Bugun bütün gün aramayacam sormayacam hatasını anlarsa tabi anlamazsa ana kuzusuyla ugrasamam

Cevabını paylaşırım ben hakaret etmem kimseye ama sevgilim duyduysa hoop nediyorsun diyebilirdi ben kimseye hakaret edemem onlar bana edecek yok öyle bir dünya.seviyorum ama sadece benmi çok alınganım merak ettim saldırırsada saldırırım okadar basit
demediğini nerden biliyorsun aile arasında belki uyarıldı

Öyle olacak zaten beni savunmayana diyecek birşeyim yok bak şuraya yazıyorum şimdi aramız açıldıya kardeşiyle bak içime doğanı diyorum.bugun diyecekki biz olamayız ben ailem ve sevdigim arasında kalamam gibi birşey bekliyorum dur bakalım
Karakterin haklının yaninda olamayacak kadar jelibon kivamindaysa yapacak bir şey yok bye deyiniz geçiniz lütfen.

Bana sen iyi değilsin kapat dediya yeter ne ararım ne sorarım hatasını anlasın anlamazsada kendi kaybeder
Duygu yoğunluğunuzu bilmiyorum bu kişiye karşı ancak her olayda birincil tepkisi önce size yüklenip sonra "hatasını anlamak" olursa ne kadar yorulacaginizi düşünün isterim.

Duygu yoğunluğunuzu bilmiyorum bu kişiye karşı ancak her olayda birincil tepkisi önce size yüklenip sonra "hatasını anlamak" olursa ne kadar yorulacaginizi düşünün isterim.
Böyle bir durum hiç yaşamadık bukadar zaman içinde ben kimseye saygısızlık yapmam büyük olsun küçük olsun.hani şaka niyetine olsa yemin ederim bukadar büyütmezdim ama sinirli bir şekilde sen salakmısın dedi ayıp yani.dünde cevap verdim ama duyulmadı bugunde içim rahat etmedi yazdım aslında severim onu kusura bakma kırdıysamda diyebilirdi engellemek yerine neyse artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X