Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilim aradı anlatmamı istedi ve hiç şaşırmadım evet haklısın ayıp etmis diyeceğine sen iyi degilsin diyip kapattı😡
Postala bu herifi. Evlenince beş beterlerini yaşarsın. Onun için senin haklı olup olmaman önemli değil. Ailesi kutsal ya hep susup hep alttan alacaksın. Kendini yakma.

Postala bu herifi. Evlenince beş beterlerini yaşarsın. Onun için senin haklı olup olmaman önemli değil. Ailesi kutsal ya hep susup hep alttan alacaksın. Kendini yakma.
Aynen bu neya herkesin ailesi var bugun buna susan yarın agzıma etseler yardım eder ya ayıptır söylemesi.kardeşiyle papaz olduk ya şimdi bitirmek ister 4 gözle bekliyorum nezaman diyecek

2 saat geçti sevgilim olacak insan 1 kere aramadı yazıklar olsun kardeşida story atmış bakmam ama altlarda storyler gözüküyorda yazdığı görünmüyor ama resimde alçalmakla alakalı şeyler var nekadar ergence ya
kız daha 2 saat olmuş bi dur yokmu işin gücün :KK70:

Sevgilimde ne whatsapp cevap veriyor onada sağol dedim daha bir kelam etmem sanki ben suçluyum buneya

Cidden 32 yasinda misiniz :KK57:
Alti ustu biri sosyal medyadan ekle demis bunu da mi nisanliya soruyorsunuz, kendi akliniz yok mu?:bicak:

Konuya geleyim, gorumce seviyesiz ve igrenc bir insan asla konusmayin terbiyesiz. Ben olsam mesaj atardim herhalde salak da sensin, gerizekali da sensin, dahil olmadigin konusmaya atlayan sazan da sensin yazardim

Ya hayır elbetteki sormuyorum bu kişiyle kavgalılar o yüzden sordum.şimdi benimkini iyi doldurmuş baksana telefona bile cevap vermiyor wallaha keyfi bilir
Cidden 32 yasinda misiniz :KK57:
Alti ustu biri sosyal medyadan ekle demis bunu da mi nisanliya soruyorsunuz, kendi akliniz yok mu?:bicak:

Konuya geleyim, gorumce seviyesiz ve igrenc bir insan asla konusmayin terbiyesiz. Ben olsam mesaj atardim herhalde salak da sensin, gerizekali da sensin, dahil olmadigin konusmaya atlayan sazan da sensin yazard

Sevgilim aradı anlatmamı istedi ve hiç şaşırmadım evet haklısın ayıp etmis diyeceğine sen iyi degilsin diyip kapattı😡
Bu pislikten umarım ayrılırsin sevgililikte bile böyle davranın biri evlenince sana her türlü hakareti hem kendi eder hemde dedikodunu yaparak ailesiyle birlikte küfür eder

Bu pislikten umarım ayrılırsin sevgililikte bile böyle davranın biri evlenince sana her türlü hakareti hem kendi eder hemde dedikodunu yaparak ailesiyle birlikte küfür eder
Baksana sanki ben hatalıyım gibi cevapta vermiyor bana arasammı sevgilimi biraz dhaa bekleyecem sinir etti beni ya

Bundan sonra soğuk ben görecekler sevgilim bile haklısın diyemedi yazıklar olsun
Görecekler demene şaşırıyorum. Allah kurtarmış gelin olmadan yüzünü görmüşsün. Bence o bitirmeden sen bitir ve şükret.yoksa burda çok okuruz yazdıklarını . Sonra da kocamdan soğudum içim almıyor bosanmalimiyim? Diye konular acarsin

Bacim seni bu aile ciğ ciğ yer aklin varsa cok uzatma bu iliskiyi kardesi sana salak dedik den sora mustakbal nisanlin iyi degilsin diyorsa nerden tutsan elinde kalir hani sana destek ciksaydi bosver gorumceyi salla derdim ama srn ikisinide salla
Üç gün sonra bu evlenmeden öncede hastaydı deyip deli muamelesi yaparlar

Üç gün sonra bu evlenmeden öncede hastaydı deyip deli muamelesi yaparlar
Ya sinir olduğum nokta burda benim suçum ne demin aradım açmadı güzel doldurmuşlar helal olsun.zaten o dolduruşa gelmese açardı yazık ailesinden birisiyle papaz oldumya artık 100% bitirir yoksa niye cevap vermesin.ya onu biyandan çok seviyorum zor olacak ama şimdiden taraf tutanlada yürümez

Ya sinir olduğum nokta burda benim suçum ne demin aradım açmadı güzel doldurmuşlar helal olsun.zaten o dolduruşa gelmese açardı yazık ailesinden birisiyle papaz oldumya artık 100% bitirir yoksa niye cevap vermesin.ya onu biyandan çok seviyorum zor olacak ama şimdiden taraf tutanlada yürümez
Nişanlınizin akli yok mu? Kaç yaşında ergen mi? Daha bu kadar küçük bir olayda böyle dediyse Allah yardımcınız olsun

Baksana sanki ben hatalıyım gibi cevapta vermiyor bana arasammı sevgilimi biraz dhaa bekleyecem sinir etti beni ya
Kuzum arama , diyeceğim ama sen arayacaksın ... ömrünü curuteceksin bir ayıyla ..huzur mutluluk aşk verecek çok güzel adamlar varken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X