Görümceye sahip olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi xyw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bi arkadasim var sabah aksam abisiyle beraber. Surekli onunla ilgili durum guncellemesi yapar. Profil fotosu hep abisiyledir. Farkli abileri de var ama buna hastalik derecesinde takik.
Boyle bir gorumcem olsa ben de sinir olurdum. Abisinin mustakbel esine simdiden aciyorum.
Lakin normal muhabbetli abi kardes iliskisine hep ozenirim. Benim malesef pek alakam yok kardeslerimle.
O yuzden esimle gorumcemin sık sık arasip dertlesmeleri (gecenin 1 inde 1 saati geckin konusmuyorlarsa) hosuma gidiyor.
KEske sizin gibi olabilsem. Çünkü benim durumumun bi oluru yok. Ablası yani hep Hayatımızda olacak. Beraber gidelim beraber konuşalım beraber oturalım bunda sorun yok ama ikisi Olmasın benim de haberim olsun istiyorum sadece

Birlikte cok zaman geçirdikleri için kiskaniyorum.

Sen çalışmıyorsun sanırım. Çalışsaydın iş hayatının nasıl olduğunu anlardın.

Yeni evlisin sanırım ayrıca. Zamanla ya geçer ya kendini yersin.

Bir an önce kurtulman lazım bence bu düşünceden.

Kız otur yerinde aslanı kukretme :-)
Kıskanılacak bişey yok gorumcen iyi madem sadece eşinle daha fazla zaman geçirmek istıyorsun gibi geldi bana ;)

KEske sizin gibi olabilsem. Çünkü benim durumumun bi oluru yok. Ablası yani hep Hayatımızda olacak. Beraber gidelim beraber konuşalım beraber oturalım bunda sorun yok ama ikisi Olmasın benim de haberim olsun istiyorum sadece
Bence yanlis dusunuyorsunuz. Onlar bir hayat paylastilar simdiye kadar.
Her konustuklarinda 3. Bir kisinin yanlarinda olmasi abes olur.
Gorumceniz fesat biri degilse neden bu suphe anlamiyorum.

Bide ne olursa olsun herşeyi eşinle konuş kendini doldurmassın böylece ama uslubunca konuş zıtlaşmadan kıskandıgını belli etmeden.
Canın bugun kavga mı istıyor benım canım bugun kavga istıyor de :) şaşırma evlilik herşeyi açık açık konuşup anlayabilmektir

aksine sözlümün kardeşi beni abisinden kıskanmıştı baktı ki ben hiç üzerine gitmiyorum surat asmıyorum amann boşuna kıskanmışım der gibi sıcak davranmaya başladı bana :)

İş ortamında elalemle 7/24 birlikte olduğunu düşünün, o da bir paylaşım onu da acaba bütün gün ne yapıyorlar, ne konuşuyorlar diye kıskanacak mıydınız? o_O

Ne güzel işte kardeşiyle muhatap kıskanacağınıza sevinmelisiniz bence, office katılıyorum, bu tür kıskançlıkları anormal buluyorum.

Görümcemi eşimden kıskanıyorum!
Sebep; İşyerinde beraberler, paylaşımları benden fazla! :KK57:

Ben de 6 tane görümce var :KK6: Hepsiyle ayrıı ayrı telefonda konuşur hepsi yakın değil bize.. Ne konuştuklarını hep merak ederim sorarım ne dedi ne anlattı bazılarını anlatır ama çoğunlukla anlatmaz hiiç işte ordan burdan der :KK33: Ben de sinir olurum o zaman dışlanmışlık duygusu yaşıyorum.. bazen benim bile haberim olmayan şeyleri ablalarına anlattığını duyuyorum kızıyorum tabi :KK62: o da sana da söylicektim diyo önce bana söyliceksin benim sana en yakın olan diyorum üzülüyorum haliyle onları öncelikli görüyo gibi geliyo bazen :cry: tamam kardeşler sonuçta ama önceliği ben olmak istiyorum, aralarında çok güzel sır tutuyolar bi de otrup fısır fısır konuşurken görünce insan yadırgıyo ama napcan değişmiyolar :KK43:

• Beğen
Reactions: xyw
Ben de 6 tane görümce var :KK6: Hepsiyle ayrıı ayrı telefonda konuşur hepsi yakın değil bize.. Ne konuştuklarını hep merak ederim sorarım ne dedi ne anlattı bazılarını anlatır ama çoğunlukla anlatmaz hiiç işte ordan burdan der :KK33: Ben de sinir olurum o zaman dışlanmışlık duygusu yaşıyorum.. bazen benim bile haberim olmayan şeyleri ablalarına anlattığını duyuyorum kızıyorum tabi :KK62: o da sana da söylicektim diyo önce bana söyliceksin benim sana en yakın olan diyorum üzülüyorum haliyle onları öncelikli görüyo gibi geliyo bazen :cry: tamam kardeşler sonuçta ama önceliği ben olmak istiyorum, aralarında çok güzel sır tutuyolar bi de otrup fısır fısır konuşurken görünce insan yadırgıyo ama napcan değişmiyolar :KK43:
Biz bir de altli üstü oturuyoruz bazen iş icin yanına çıkıyor aksam işten geldikten sonra. Benim de anlatmak istediğim bu yazdıklaridi. Neyse ki fısır fısır konuşmuyorlar benim Yanımda.

Bende gorumceyim kardeşimde aramızda 1 yas var dolayısıyla beraber büyüdük odamız bıle aynıydı . Nasıl dolu dolu bır çocukluğumuz gecti anlamatam .zaten cok uysal sakın yapıda bırıydı cokta baglıydık bırbırımıze ben evlenınce evlere sığmadı her aksam eve gelince ablam kokuyor ev anne dermiş . Cok geçmedi oda evlendi bızım samımıyetimizi Kıskanan gelin baya bir zamanını alsada bızı soğutmayı başardı . Valla sımdı aramaya çekiniyorum gene kimle konuşuyorsun dıye öteden bagrısını duymamak için . Cok özlüyorum eski günlerimizi ama o mutlu olsun yeter dıyıp sineye çekiyorum sizden ricam asla kardeşi kardeşden ayırmayın zamanla doldurmayın kardesınızi kardeş kan can dır cunki

Nedir bu kıskanma ya? Öz kardeşi sonuçta.. Dolduracak bir endişemde yok diyorsunuz.. Sizi mi çekiştirecekler.. Benim görümcem yok fakat ben de bir görümceyim.. Bence bu kadar önyargılı olunmamalı..

eşiniz sizinle az mı vakit geçiriyor veya paylaşımları az mı.Neden böyle bir hisse kapıldınız.

Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
Eşinizin paylaşımda bulunabileceği,dertleşeceği bir ablası var diye mutlu olmalısınız.
Benim eşimin ablalarıyla hiç böyle bir iletişimi yok ,erkek kardeşide yok ve ben çok üzülüyorum.
Yeri geldiğinde beni bile çekiştireceği kadar yakın olsa keşke ablasıyla.

Biz bir de altli üstü oturuyoruz bazen iş icin yanına çıkıyor aksam işten geldikten sonra. Benim de anlatmak istediğim bu yazdıklaridi. Neyse ki fısır fısır konuşmuyorlar benim Yanımda.
Ben sizi anladım :KK24: Merak duygusu sizinki kıskançlık gibi bişey değil bu bende de oluyo dediğim gibi

Merhaba arkadaşlar. Benim, evli olup ve görümceye sahip olanlara bir sorum olacak. Eşini gorumcesinden kıskananlar var mi? Ben cok kıskanıyorum. Bunun normal olup olmadığıni öğrenemek istiyorum. Çünkü eşim, benim erkek Kardeşimi kıskansa cok Saçma bulurdum. Birlikte çalışıyorlar sabahtan aksama birlikler. Benden daha cok onunla zaman geçiriyor
Ne Konuşuyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Mesela liseye giden bir kız kardesi daha var ama onu kısmıyorum. Bu büyük Olanla aralarında 3 yas fark var paylaştıkları seyler daha cok. Bu arada görümcemle sorunum yok yani eşimi bana Karsi dolduracak diye bir endişem yok.
Hayatında ufkunu geliştirecek şeylerle ilgilenirsen,böyle saçma sapan düşüncelerle uğraşmak zorunda kalmazsın

Yahu sonuçta iş arkadaşlarımızla her halukarda daha çok vakit geçiriyoruz. Kaldı ki adamın kardeşi. Pes!
Sakın kocana seni kardeşinden kıskanıyorum deme, valla direk deli damgası yersin.

Benimde 2 yengem var. Yengelerim benden abilerimi kıskansalar, önce çok pis ağzının lafını verir, hatta yetmez gibi üstüne daha çok kıskandırırdım :D

Neyin kafasındasın? Yok yok sen iyi değilsin.

Back
X