Görümceyim ben kucak açtıkça uzaklaşan bir gelin??

O uzak duruyorsa sende oyle dur..Mesafeli ama iyi giden bir gelin görümce iliskiniz olsun.Annende ayni sekilde kızı olarak gormesi gerekmiyo fazla samimiyet olunca beklentilerde artiyo ve araya sorunlar giriyor.
Abinle araniz neden acilsin ki saygida kusur etmezseniz bir sıkintı çıkmaz bence

Bdv konularinda cok ornegi var. Herkesin yapisi farklidir can ciger kuzu sarmasi olmaya gerek yok saygi onemli olan. Simdiden abinizle aranizin acilacagini dusunmeye baslamissiniz bir de samimi olsaniz bilemiyorum.

Gelinim. Ben yaklastikca uzaklsan bi gorumce. Onu o kdr okkaladim ne derse dogrusun abla dedim. Guzelsim supersin dedim. Eni sonu kvga etti kardesiyle benide sildi 6 aydirknusmuyor . Yani demek istedigim su kimse halinden memnun degil. Kimse bulundugu iliskiden memnun degil akisina birak canmbosver. Eger soyledgn gibiyseniz de o kaciyorsa Kendi kaybeder.

ben görümcemle kardeş ötesi oldum ben hürmet ettikçe daha güzele değil daha kötüye gitti sık sık görüşürdük gezerdik nerdeyse her gün konuşurduk çok samimi olunca ve her dediğine tamam dedikçe artık bir taraf egemenliği ele alıyor
en ufak bişeye ( el kızıyım anası doğurmamış neticede beni ) patlamalar, her dediğime alınmalar madem öyle o zaman azıcık mesafemiz olsun düşüncesiyle daha seyrek görüşmeye başladığımda dedikodular arttı da arttı. elti adayımla beni benimle onu çekiştirmeler.. şuan telefonumda adıyla soyadıyla kayıtlı valla geçti o görümcecimler..
kimi ailede egemenligi gelin kapıyor kiminde görümce o yüzden mesafeli olmak daha güzel arkadaşım bence gelin hanım iyi yapıyor size saygısızlık yapmıyorsa sorun yoksa en sağlıklısı böyle devam etmek.
bi de görümce gelin çekişmesi nerdeyse her ailede olduğundan tedbirlide olmak istiyor olabilir. yanlış anlamayın bende görümceyim ama yengemle bende mesafeliyim abimlede arama engel bi durum olmadı 7 senedir.

Cok iyi demissin valla ayni sana katiliyorum..

Fazla samimi iyi degil bende hatami yaptim eltimlere eltim olarak görmüyordum ablamlari olarak görüyordum bi eltim var cok iyi anlasiriz en büyügü olan ve bana bilmedigim seyleri tavsiye veriyo bu benim hosuma gidiyo fazla da samimi degiliz öyle cicimli olmasinda ve ortanda olan eltimde bastan cicimli yapip sonra yüzü belli etti kendini selamlamakla kaliyoruz o kadar en iyisi yapiyo gelini sende öyle yap neticede cicimli olmak her ikiniz icinde zarari olabilit gelini tanimaya calis oda seni tanimaya calissin biraz zamanla öyle bi iki 5 ayda 1 senede oluncak birsey degil hersey zamanla araya mesafeli iyidir benim ailemin hem esimin ailesi aralari mesafeli olduklari icin tartismiyoruz ve de bizimkilerde birbirine atisip tuttuklari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…