• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceyle Balayı :)

Bir arkadaşım görümce kurbanı olmuştu
Görümce oteli tarihi öğreniyor ve kocası kendisi erkek kardeşi ve onun eşi için yer ayırtıyor
Düğün bitiyor görümce gelip ne zaman yola çıkarız deyince bizim gelin şok
Allahtan damat uyanık çıktı da hemen rezervasyonu erteledi
1 hafta sonra başbaşa gittiler :lepi:

Ben bu konuda görümceye hiç suç bulmam,asıl suçlu onu kıramayıp rezerve yapan abisine yani damada suç bulurum.Bu erkekler evlenince neden ailesinden birine yanlış olan şeyleri
söyleyemiyor neden söylese ne olacak evlenince aileye çıtlarını çıkaramıyorlar? Peki bekar kızlar size sözüm evlenince balayına abinizin gelmek istediğini söyleyin bakaım erkek tarafı kıyametleri hatta erkeğin ta kendisi kıyameti koparmazmı.Arkadaşlar biz kadınlar neden bunlara maruz kalıyoruz bir an önce bu düzenlerin değişmesi lazım.

Eşime sordum onun yorumunu yazıyorum
Erkekler karı köylü oldu karısının ağzına bakıyor söylentilerini kendine yediremiyor
Hani erkek evin reisidir ya
Yerim öyle reisliği :jeyyar:
Onun için itiraz edemiyorlar

hadi o görümce kıskanç belki de cahil ama ya abisine ne demeli
kırmamak için tamam demiş
var mı böyle bir şey ya
benzer bir şeyi bende yaşadım evlenirken ama ben susmadım sonunda kötü ben oldum ama görümce işi olmadığı yere gitmek için can atarsa erkek kardeş de kırmamak için karısını kırarsa gelin susmaz arkadaşlar
sonunda kötü olur ama önemli değil benim için :delphin:

bence 24 yaşındaki kız salak değildir arkadaşlar
o kızın bir alıp vermediği vardır
belki de yengesiyle bilemem
salak değil ya balayının çiftlere özel olduğunu bilmeyecek kadar
ya ben evlenemedim diye fesatlık yaptı ya da yengesini çekemiyo
yani burada görümcenin ruh hali biraz ilginiç galiba yerimseniben

madem öyle.. o zaman o kiz balayina ciktiginda abisini de yanina alsin,ödesmis olurlar..

tövbe tövbe

Gel kuzum gel istersen birde ortamıza yatta tam olsun derim.

sanırım zekasında bir sorun var veya cahil
aklı başında biri balayının özel olduğunu bilir
allahım şaka gibi ne insanlar var
tanrım sen bizi böylelerinden koru

görumce kafayi yemis olablir, bu ne bicim abi ??? böyle insanlari kiniyorum, benim kardesim gelmek istese derim ne isin var bizimle geliyorsun kari koca yanliz gider derim

Görümce çevresinde koca bulamadıysa belki o tatil yöresinden bulurum diye ummuştur delikafadulden

görümce değil kaynım bile olsa çok kızarım ben ya ne işleri var otursunlar evlerinde..:roflol:

kuzenimde görümcesiyle gitmişti
çok saçma gelmişti bana
2. bi vaka görüyorum bunu :))
çiftler baş başa bırakılmadıktan sonra
ona balayı denmez
o kız kardeş baya bi saçmalamış

çüşşşşşşşşş diyorum artık ....
bırak balayını normal tatle bile çift gitme taraftarıyım yani kocasını yada sevgilisini alsıa gelsin
görümce çılgın ama babası akıllı adammış allahtan :D

Back
X