canım degerın bariz dusmus anlaşılan cocuk tutunamamışsaglık olsun bıdaha denersınız moralını bozma cnm
yanı degerın 400küsürden 100küsüre düşmesini nasıl acıkladı doktorun? dış gebelık olabılır dıyemı deger duşebiliyormuş?
ben ılk yaptıgım kan testının sonuclarını yanıma almadm, degerım 4kusurdu dedım.sımdıkı 191 cıktı gebelıgın daha yenı dedı sadece.baska bı acıklama yapmadı degerın dusmesıyle ılgılı. benım merak ettıgım kan neden gelmıs olablır. alttan ultrason sonrası kan gelır mmıı
bencede kımyasal gebelık olma ıhtımalı cok yuksek.aynı durumu görumcem yasamıstı ordan bılıyorum ..ama tabı kesın tanıyı doktorunuz koyar ama keske ılk degerınızı söyleseydınız 400küsürdü benm degerım diye.:26:
ben ılk yaptıgım kan testının sonuclarını yanıma almadm, degerım 4kusurdu dedım.sımdıkı 191 cıktı gebelıgın daha yenı dedı sadece.baska bı acıklama yapmadı degerın dusmesıyle ılgılı. benım merak ettıgım kan neden gelmıs olablır. alttan ultrason sonrası kan gelır mmıı
canım,
4 küsür dersen tabiiki yeni gebelik der. seni asla üzmek istemem ama kimyasal gebelik yaşıyorsunbende yaşadım ordan biliyorum. eğer doktora 400 küsürdü deseydin sana doğru bilgi verirdi.
Ya ben zaten 3 aylık evlıyım, hıc planımda yokken hamıle kaldım yanı pek ıstedıgmı soyleyemem. benım korkum bu kımyasal gebelıksız nasıl anladnız
Ya ben zaten 3 aylık evlıyım, hıc planımda yokken hamıle kaldım yanı pek ıstedıgmı soyleyemem. benım korkum bu kımyasal gebelıksız nasıl anladnız
Canim cogu kadin bunu farketmeden adet gecikmesi sanıyor ama senin gibi dr a gidenler farkediyor hcg yukseliyor biliyorsun gebelikte ama bu yukselme hergun yaklasik iki katina cikmali iste eger beklendigi gibi yukselmez duserse vucut adetle tutunamayan bebegi atiyor korkma ben kimyasal gebelikten bir ay sonra gebe kaldim kimyasal gebelik senin saglikli ve dogurgan olduğunu gosterir..
kimyasal gebelikten korkma hiç bir müdahele olmadan kendiliğinden kanama ile düşüyor. benimde değerim yüksek çıkıyordu sonra kendiliğinden düşüyordu. 2 kez yaşadım. dış gebelik değil ama Allah muhafaza onu da yaşadım o beter bişey
merhaba arkadşlar ben yenı uye oldum konuyu dogru yere mı actım bılemıyorum..
Ben gectıgımız hafta ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı.sonra tekrar yaptım sonuc pozıtıf cıktı.. Ertesıgunu kan testı verdım hamıle oldugumu ogrendım , degerlerım : 438.26 idi.
Dün kadın doğum a gıttım hesaplamalara gore 6 hafta 4 gunluk hamıleyım ancak kese gorunmedı.vajınal ultrason yaptı gene goremedı. Dun yapılan kan testınde sonuc:191,6 cıktı.. Yanı bayagı dusuk.
Sımdıde adet olmusum gıbı kan geldı cok moraım bozuk bana yardm edın
cevaplarınız için çook teşekkur ederım.. Inşallah değildir
canim cogu kadin bunu farketmeden adet gecikmesi sanıyor ama senin gibi dr a gidenler farkediyor hcg yukseliyor biliyorsun gebelikte ama bu yukselme hergun yaklasik iki katina cikmali iste eger beklendigi gibi yukselmez duserse vucut adetle tutunamayan bebegi atiyor korkma ben kimyasal gebelikten bir ay sonra gebe kaldim kimyasal gebelik senin saglikli ve dogurgan olduğunu gosterir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?