- Konu Sahibi lilith2013
-
Neden böyle olduğunu cozemiyorum.misafirliğe gittim bugün,masadaki herkes ev sahnesinden birşeyler istedi.ben de çay istedim,boğazımda kaldı dedi.
İşyerinde muhabbet edilir ben ağzımı hiç acamam.mutlaka ya sözümü başkası keser ya ya kimse oralı olmaz susuveririm.
Kardeşime telefon açarım bir an evvel kapatmaya çalışır,hatır bile soramam.
Güzel bir kadınım ,erkekler önce heyecanlandırıcı,saygıyla yaklaşır ama birkac konuşmadan sonra ya gider ya gevşek gevşek konuşurlar
Kursa gittim,benim gibi kötü yapan öğrenci hocaya çıkışır, düzgün ogretemiyorsuna getirir,aynı hoca benden bezmiş durur
Anlayamıyorum neden kimsesizim bu kadar, neden. Ben insan değil miyim
Bence geç kalmadan farketmelisiniz eksiklerinizi.Hiç farkında değilim
Hiç farkında değilim
Tuz,ekmek ıvır zıvır.ben de 2. Çayı istedimNasıl ya? Misafirliğe gidilince insanlar ev sahibinden ne isteyebiliyor? Ayıp değil mi, ikram ettiğini yersin, ne istenir ki? Ne dediniz de kadın boğazımda kaldı dedi?
Kim hocasını falan azarlıyor? Sizin çevreniz biraz tuhaf olmasın?
Ben çok cabaliyorum, ama daha doğru durust konuşmadan bir mazeretler kapatıyor.istemeyen bir kardeşBence geç kalmadan farketmelisiniz eksiklerinizi.
Dışarıdaki insanlar neyse de aile içi iletişimizin zayıf olması ileride yine sizi üzer sadece.
Neden böyle olduğunu cozemiyorum.misafirliğe gittim bugün,masadaki herkes ev sahnesinden birşeyler istedi.ben de çay istedim,boğazımda kaldı dedi.
İşyerinde muhabbet edilir ben ağzımı hiç acamam.mutlaka ya sözümü başkası keser ya ya kimse oralı olmaz susuveririm.
Kardeşime telefon açarım bir an evvel kapatmaya çalışır,hatır bile soramam.
Güzel bir kadınım ,erkekler önce heyecanlandırıcı,saygıyla yaklaşır ama birkac konuşmadan sonra ya gider ya gevşek gevşek konuşurlar
Kursa gittim,benim gibi kötü yapan öğrenci hocaya çıkışır, düzgün ogretemiyorsuna getirir,aynı hoca benden bezmiş durur
Anlayamıyorum neden kimsesizim bu kadar, neden. Ben insan değil miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?