Meselasadece bir gün görünmez olsaydım
ne yapmaZdım ki....inletirdim ortalığı
çok manyak olurdu ya
fena fikir değilmişgörünmez olsam gidip transkripteki bütün notlarımı değiştirirdim
bazen bunun hayalini kuruyorum biliyormusunuz?...görünmez olup gelip gidip kaynanamın suratına şaplak atardım..kendi birirleriyle oturup dedikodu yaparken saçını başını yolardım..Bu soru sıkça aklıma geliyor bazen çevremdekilere soruyorum çok matrak eğlenceli cevaplar alıyorum
Konu sahibi olarak ben napardım ;bir kurumda 6 kız bir birimde çalışıyoruz,dedikodu alıp başını gidiyo zaman zaman ,o zamanlarda odadan çıktığımda fısır fısır ne konuşuyolar merak ediyorum dönüp dinlerdim herhalde
Peki siz napardınız buyrun konuşalım
bazen bunun hayalini kuruyorum biliyormusunuz?...görünmez olup gelip gidip kaynanamın suratına şaplak atardım..kendi birirleriyle oturup dedikodu yaparken saçını başını yolardım..
Zizek kim yahuUykusundayken gidip Zizek beyin saçlarını ve sakalını keserdim.
Kusura bakmayın Zizek bey konuşurken saçlarınızdan ve sakalınızdan dolayı terlemenizi gördükçe sosyolojik tespitlerinize odaklanamıyorum. asdf.
Eki Görüntüle 1220190
iyi ki görünmez değilsinDünyayı nükleer silahla yok ederdim mesela ne savaş kalırdı ne fakirlik nede canilik ..
kurunun yanında yaşta yanardı yani ilginç :KK63:Dünyayı nükleer silahla yok ederdim mesela ne savaş kalırdı ne fakirlik nede canilik ..
Zizek kim yahu
Haha, Slavoj Zizek, kendisi "akademik rock yıldızı " asdf.
Şaka bir yana, başta sosyolog, filozof zaman zaman psikanalist vs.
Saçları ve sakalıyla sorunlarım var.
iyi ki görünmez değilsin
yoksa herkesin yaşama hakkını elinden almaya kalkarmışsın :)
haklısın ya bende psikopata bağladım eşim dalga geçiyor artık her izlediğimde eşim kanal değiştirene kadar ağlıyomBiz şuan yaşama hakkımızı kullanırken nice masum insanlar katlediliyor ve biz hala yaşama hakkımızı kullanıp sessizce devam ediyoruz hayatımıza neyse fazla haber izledim sanırım
çok üzücü gerçekten haklısınızBiz şuan yaşama hakkımızı kullanırken nice masum insanlar katlediliyor ve biz hala yaşama hakkımızı kullanıp sessizce devam ediyoruz hayatımıza neyse fazla haber izledim sanırım
haklısın ya bende psikopata bağladım eşim dalga geçiyor artık her izlediğimde eşim kanal değiştirene kadar ağlıyom
bu konuda malesef...Senin boşverme formülü işe yaramıyor desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?