• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmez olsaydım gidip....

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Bu soru sıkça aklıma geliyor bazen çevremdekilere soruyorum çok matrak eğlenceli cevaplar alıyorum :rolleyes:
Konu sahibi olarak ben napardım ;bir kurumda 6 kız bir birimde çalışıyoruz,dedikodu alıp başını gidiyo zaman zaman ,o zamanlarda odadan çıktığımda fısır fısır ne konuşuyolar merak ediyorum dönüp dinlerdim herhalde:KK67:
Peki siz napardınız buyrun konuşalım:KK19::KK19::KK19::KK19:

Bu soru sıkça aklıma geliyor bazen çevremdekilere soruyorum çok matrak eğlenceli cevaplar alıyorum :rolleyes:
Konu sahibi olarak ben napardım ;bir kurumda 6 kız bir birimde çalışıyoruz,dedikodu alıp başını gidiyo zaman zaman ,o zamanlarda odadan çıktığımda fısır fısır ne konuşuyolar merak ediyorum dönüp dinlerdim herhalde:KK67:
Peki siz napardınız buyrun konuşalım:KK19::KK19::KK19::KK19:
bazen bunun hayalini kuruyorum biliyormusunuz?...görünmez olup gelip gidip kaynanamın suratına şaplak atardım..kendi birirleriyle oturup dedikodu yaparken saçını başını yolardım..

Uykusundayken gidip Zizek beyin saçlarını ve sakalını keserdim.
Kusura bakmayın Zizek bey konuşurken saçlarınızdan ve sakalınızdan dolayı terlemenizi gördükçe sosyolojik tespitlerinize odaklanamıyorum. asdf.

zizek.webp

Dünyayı nükleer silahla yok ederdim mesela ne savaş kalırdı ne fakirlik nede canilik .. :ssz:

iyi ki görünmez değilsin
yoksa herkesin yaşama hakkını elinden almaya kalkarmışsın :)

Biz şuan yaşama hakkımızı kullanırken nice masum insanlar katlediliyor ve biz hala yaşama hakkımızı kullanıp sessizce devam ediyoruz hayatımıza neyse fazla haber izledim sanırım:KK57:

Biz şuan yaşama hakkımızı kullanırken nice masum insanlar katlediliyor ve biz hala yaşama hakkımızı kullanıp sessizce devam ediyoruz hayatımıza neyse fazla haber izledim sanırım:KK57:
haklısın ya bende psikopata bağladım eşim dalga geçiyor artık her izlediğimde eşim kanal değiştirene kadar ağlıyom:KK43::KK43:

çok üzücü gerçekten haklısınız
ama herkes sessizce oturmuyor
siz de aslında sessizce oturmuyorsunuz
elinden hiçbir şey gelmeyen insan bile bu duruma kızıyor
eğer kimsenin vicdanı sızlamasa o zaman kötü olur bence
iyiler de çok fazla, öyle olmasaydı kötülerin daha başka zulümleri de olur, dünya yok olur giderdi
sevgiler

Back
X