Görüntülü sohbet uygulaması ? Aldaliyor muyum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gunes12123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
21
2
1
30
Merhaba. Eşim yıllar öncesinde görüntülü sohbet uygulamalarını kullandığını söylüyor ama ben geçen gün telefonunda yani tarihlerde Livu,tinder,sinchverfy uygulamalarina ait doğrulama kodlarını gördüm asla sozetmedim.esimin bir uygulama yada web sitelerine en son aktif olarak girdiğini nasıl bilebilirim yada başka şekilde ne öğrenebilirim ? Bildiğim bir platform değil . Asla uzulmem lütfen yönlendirin beni . Bu arada netten araştırdım kişi görmeyince bir başkası tlf no ile giriş yapmaya çalışınca kod godiyormus . Eşimin böyle saçma bir şekilde savunma yapmasını istemediğim için araştırmak istiyorum

Yakın zamanda mesaj gelmişse sms den dogrulaöa olarak girmiştir

Yada kendi telefonuna indirip kodu eşine gönder kendi telefonundan onayla yapıp da görebilirsin gün içinde felan ne yaptığını
Nasıl yani kendi telefonum dan eşimin hesabına giriş yaparsam kendisi de aynı zamanda giriş yapabilir mi ??yani aktif olarak iki telefonda kullanılabilir mi aynı hesap

Dilara hanım . Gebeyim ben . O kadar hassas bir konu ki benim için o kadar yardımcı oldunuz ki anlatamam . Gördüğüm gibi Burdan destek almak istedim çünkü ne danışabileceğim bir arkadaşım var nede yakınım bana yardımcı oldunuz Allah razı olsun gönlünüze evinize şifa versin Rabbim

Hangi uygulamayi indireyim üçünü de mi ?
Bencede öyle yap kafanda soru işareti kalmasın hepsine bakıp sonra hepsini kanıtlı olarak ekran kaydı alırsın eşine göstermeden inkar ederse yalanı ortaya çıkarsa varsa yalanı ne yaparsın bilmiyorum ama elinde delilin olur senden giriş yapıldığını söyleme ama

Tamam ilk işim bu olacak yarın son olarak birşey daha soracağım. Eşimin hesabından giriş yaparsam onun en son me zaman aktif olduğunu nasıl girebilirim ?

Bana özelden yazar mısın

Tamam ilk işim bu olacak yarın son olarak birşey daha soracağım. Eşimin hesabından giriş yaparsam onun en son me zaman aktif olduğunu nasıl girebilirim ?
Giriş hararetleri felan yazar herhalde ama en son girdiği zaten sms mesajı gelir o da 18 19 Kasım gelmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…