- 21 Ağustos 2025
- 21
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi gunes12123
-
Yakın zamanda mesaj gelmişse sms den dogrulaöa olarak girmiştirMerhaba. Eşim yıllar öncesinde görüntülü sohbet uygulamalarını kullandığını söylüyor ama ben geçen gün telefonunda yani tarihlerde Livu,tinder,sinchverfy uygulamalarina ait doğrulama kodlarını gördüm asla sozetmedim.esimin bir uygulama yada web sitelerine en son aktif olarak girdiğini nasıl bilebilirim yada başka şekilde ne öğrenebilirim ? Bildiğim bir platform değil . Asla uzulmem lütfen yönlendirin beni . Bu arada netten araştırdım kişi görmeyince bir başkası tlf no ile giriş yapmaya çalışınca kod godiyormus . Eşimin böyle saçma bir şekilde savunma yapmasını istemediğim için araştırmak istiyorum
Yani giriş yapmışYakın zamanda mesaj gelmişse sms den dogrulaöa olarak girmiştir
Yani giriş yapmış
Yani giriş yapmışYakın zaman da ise tarih girmiş bir de eski tarihlerde kod görünüyor muYani giriş yapmış
18 19 Kasım da giriş yapmıs peki bunların devamı tekrarlamış mı sürekli tekrar var mı sms de
O tarihlerde girilmiş daha mesaj gelmediyse daha girmemişMesajlar üç farklı uygulamadan aynı anda gelmiş
Hayır yok devamı18 19 Kasım da giriş yapmıs peki bunların devamı tekrarlamış mı sürekli tekrar var mı sms de
Peki ben nasıl hesabını görebilirim nasıl giriş yaparım bunlar ücretli miO tarihlerde girilmiş daha mesaj gelmediyse daha girmemiş
Yok değil uygulamayı indir giriş için sms gönder kodu gir oraya giriş yapabilirsin sonra mesajlar kısmına felan bakPeki ben nasıl hesabını görebilirim nasıl giriş yaparım bunlar ücretli mi
Yada kendi telefonuna indirip kodu eşine gönder kendi telefonundan onayla yapıp da görebilirsin gün içinde felan ne yaptığınıPeki ben nasıl hesabını görebilirim nasıl giriş yaparım bunlar ücretli mi
Nasıl yani kendi telefonum dan eşimin hesabına giriş yaparsam kendisi de aynı zamanda giriş yapabilir mi ??yani aktif olarak iki telefonda kullanılabilir mi aynı hesapYada kendi telefonuna indirip kodu eşine gönder kendi telefonundan onayla yapıp da görebilirsin gün içinde felan ne yaptığını
EvetNasıl yani kendi telefonum dan eşimin hesabına giriş yaparsam kendisi de aynı zamanda giriş yapabilir mi ??yani aktif olarak iki telefonda kullanılabilir mi aynı hesap
Hangi uygulamayi indireyim üçünü de mi ?Yok değil uygulamayı indir giriş için sms gönder kodu gir oraya giriş yapabilirsin sonra mesajlar kısmına felan bak
Dilara hanım . Gebeyim ben . O kadar hassas bir konu ki benim için o kadar yardımcı oldunuz ki anlatamam . Gördüğüm gibi Burdan destek almak istedim çünkü ne danışabileceğim bir arkadaşım var nede yakınım bana yardımcı oldunuz Allah razı olsun gönlünüze evinize şifa versin Rabbim
Bencede öyle yap kafanda soru işareti kalmasın hepsine bakıp sonra hepsini kanıtlı olarak ekran kaydı alırsın eşine göstermeden inkar ederse yalanı ortaya çıkarsa varsa yalanı ne yaparsın bilmiyorum ama elinde delilin olur senden giriş yapıldığını söyleme amaHangi uygulamayi indireyim üçünü de mi ?
Tamam ilk işim bu olacak yarın son olarak birşey daha soracağım. Eşimin hesabından giriş yaparsam onun en son me zaman aktif olduğunu nasıl girebilirim ?Bencede öyle yap kafanda soru işareti kalmasın hepsine bakıp sonra hepsini kanıtlı olarak ekran kaydı alırsın eşine göstermeden inkar ederse yalanı ortaya çıkarsa varsa yalanı ne yaparsın bilmiyorum ama elinde delilin olur senden giriş yapıldığını söyleme ama
Dilara hanım . Gebeyim ben . O kadar hassas bir konu ki benim için o kadar yardımcı oldunuz ki anlatamam . Gördüğüm gibi Burdan destek almak istedim çünkü ne danışabileceğim bir arkadaşım var nede yakınım bana yardımcı oldunuz Allah razı olsun gönlünüze evinize şifa versin Rabbim
Bana özelden yazar mısınDilara hanım . Gebeyim ben . O kadar hassas bir konu ki benim için o kadar yardımcı oldunuz ki anlatamam . Gördüğüm gibi Burdan destek almak istedim çünkü ne danışabileceğim bir arkadaşım var nede yakınım bana yardımcı oldunuz Allah razı olsun gönlünüze evinize şifa versin Rabbim
Giriş hararetleri felan yazar herhalde ama en son girdiği zaten sms mesajı gelir o da 18 19 Kasım gelmişTamam ilk işim bu olacak yarın son olarak birşey daha soracağım. Eşimin hesabından giriş yaparsam onun en son me zaman aktif olduğunu nasıl girebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?