Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görüntüye bakarmisiniz bu haftadan sonra cinsiyet degisirmi
Hepimize akıl fikir versin, maneviyatta önemli tabi. Ben şahsen yaşadıklarımı duyduklarimi ve gördüklerimi bilirim. Sizin inanıp inanmamaniz beni etkilemiyor
Başından beri demek istediğim elbette ki tıbbi bir yöntem değil, bu inanmak için aptal olmak lazım. Bunu da iddaa etmedim zaten. Ben sadece yaşadığım tecrübemi paylaştım.
Eskiden erkekler testislerinin sağmı solmu unuttum o tarafını aldırırlarmış inanca göre bi taraftan erkek bi taraftan kız bebek kromozomu geliyormuş kız olanı aldırıyorlarmış erkeğe sebep . Belki öyle bi şeydir bağlayan da varmış ilişkş esnasında o tarafı ne mantıksa :)
Başından beri demek istediğim elbette ki tıbbi bir yöntem değil, bu inanmak için aptal olmak lazım. Bunu da iddaa etmedim zaten. Ben sadece yaşadığım tecrübemi paylaştım.