- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Birkac gün önce biriyle tanıstım sohbetı iyiydi iyi anlastık falan o hoslandıgını ima etti ama sıyası gorusunu sormamıştım neyse bugun sordum tamamen zıtız.Ve benım tahammul edemedıgım bi gorus :/ Detay vermıyorum siyasi konu olmasın dıye) Sonra twıtter facebooktan baktım aılesi falan cok cok farklıyız. Eskı kız arkadası bıle oyle ben mesela rahatımdır acık giyinirim rahatımdır acıkca ailem de öyle o ise tamamen farklı ailesi vs. :/ Hele ailem benden de katıdır bu konuda. aynen boyle soyledım olmaz uzatmayalım anlasamam ben dedım bence sorun yok neden böyle dusunuyosun komık geldı bana dıyo. Anlamıyo ısrar ediyo diger konularda anlasırsak nıye etkılesın siyasi görüş diyo. Ysadece siyasi görüş değil yaşam tarzı da farklı oluyo diyorum . Yani bılmıyorum konusmayı devam ettirirsem illaki sorun cıkar gibi geliyo. Siz ne dusunuyorsunuz?
O uzun vadelı dusunuyorbirbirinizin goruslerine mudahele etmediginiz surece ben bir sorun gormuyorum, cesitlilik iyidir.
is ciddiye biner ve evlilik yolunda atim atarsanizda bir sorun yok asil sorun bir cocuk olursa kimin gorusune gore yetistirileceginde baslar. bu kadar uzun vadeli dusunuyorsaniz ona gore yaklasin/yaklasmayin.
Haklısın :/Ilerde burada seviyorum ama aileler karşı diye topik açmak istemiyorsan yoğum de..
ben insanlar illa benim gibi dusunsunler ve yasasinlar diye diretmem, esler arasinda benzerlikler kadar farkliliklar da olabilir. birbirinizden belki bir sey ogreneceksiniz, bu iliski size bir seyler katacak/ya da ona katacak.O uzun vadelı dusunuyor
HayırBu çocuk senin daha önce ki sanal ilişki konunda ki çocuk mu? Hani sen ona fake bir resim atıp,fake bir isim söylemişsin,kavga etmişsiniz falan?
Peki bununla da internet ortamında mı tanıştınız yoksa yüzyüze mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?