Görüş farklılığı

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
48
32
Birkac gün önce biriyle tanıstım sohbetı iyiydi iyi anlastık falan o hoslandıgını ima etti ama sıyası gorusunu sormamıştım neyse bugun sordum tamamen zıtız.Ve benım tahammul edemedıgım bi gorus :/ Detay vermıyorum siyasi konu olmasın dıye) Sonra twıtter facebooktan baktım aılesi falan cok cok farklıyız. Eskı kız arkadası bıle oyle ben mesela rahatımdır acık giyinirim rahatımdır acıkca ailem de öyle o ise tamamen farklı ailesi vs. :/ Hele ailem benden de katıdır bu konuda. aynen boyle soyledım olmaz uzatmayalım anlasamam ben dedım bence sorun yok neden böyle dusunuyosun komık geldı bana dıyo. Anlamıyo ısrar ediyo diger konularda anlasırsak nıye etkılesın siyasi görüş diyo. Ysadece siyasi görüş değil yaşam tarzı da farklı oluyo diyorum . Yani bılmıyorum konusmayı devam ettirirsem illaki sorun cıkar gibi geliyo. Siz ne dusunuyorsunuz?

Sorun çıkar tabi ki.Şimdi sorun yok gibi gözükür ama evlendikten sonra problemler başlar,anlaşamazsınız.Sen olduğun gibi olmak istersin,o seni değiştirmeye çalışır.Aile problemlerini hiç saymıyorum bile.Bence başlamadan bitir.

birbirinizin goruslerine mudahele etmediginiz surece ben bir sorun gormuyorum, cesitlilik iyidir.
is ciddiye biner ve evlilik yolunda atim atarsanizda bir sorun yok asil sorun bir cocuk olursa kimin gorusune gore yetistirileceginde baslar. bu kadar uzun vadeli dusunuyorsaniz ona gore yaklasin/yaklasmayin.

O uzun vadelı dusunuyor

O uzun vadelı dusunuyor
ben insanlar illa benim gibi dusunsunler ve yasasinlar diye diretmem, esler arasinda benzerlikler kadar farkliliklar da olabilir. birbirinizden belki bir sey ogreneceksiniz, bu iliski size bir seyler katacak/ya da ona katacak.
tum bunlarin disinda siz o adamla yapabilir misiniz, sanki siz istemiyorsunuz ya da aileniz acisindan cekinceleriniz var gibi hissettim.

Bence olmaz. Sizin uymuyorsunuz aileler uymuyor. Dünyaya bakış açısı önemli. Ailelerin uyumu önemli.

Bu çocuk senin daha önce ki sanal ilişki konunda ki çocuk mu? Hani sen ona fake bir resim atıp,fake bir isim söylemişsin,kavga etmişsiniz falan?

Kesinlikle sorun çıkar ileride. Benim de hayatımda öyle biri vardı çok zıttı düşüncelerimiz zihniyetimiz. Bi yere kadar belki flört döneminde göz ardı edilebilir ama iş ciddiye bindikten sonra mümkünatı yok orta yolu bulmanın. Şu an ayrıldığım için o kadar mutluyum ki... Çünkü bu şahıs "biz evlenirsek köpeğini bize getirmesinler annem rahatsız olur zaten sizede gelmez köpek olduğu için" diyen bi zihniyetteydi. Ben ve ailem de bunu asla kabul edemeyiz. Saygı duyarız elbette ama kabul etmeyiz. Boşuna dememişler davul bile dengi dengine çalar diye. O hesap..

valla aşktan bile önemli bi konu. çünkü aşk bitip sevgi saygı kalabiliyor ama tahammülsüzlük çok zor

Kesinlikle önemsenecek şeyler...ben olsam arkamda bırakırdim. Erkeklerin böyledurumlarda öngörüsü çok kötü oluyor. Siz kendi hislerinize ggüvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…