Görüşlerinize ihtiyacım var lütfen zordayım :(

nisa25

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
7
0
6
35
İzmir
Merhaba Arkadaşlarım,
az önce üye oldum hepinizin görüşlerine ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum derdimi..

Ben yeni evliyim 4 ay oldu ama evliliğimin 3.haftasında eşimin çalıştığı yer tarafından çok yüklü bir borç çıktı yarısını o yemiş 2 yıl içerisinde yarısınıda patronları kimsesi görünce yüklemiş sanırım.. evet bi aile hayatı yok benimde aksine çok kuvvetlidir bu olay yaşandıktan sonra babam yuvası yıkılmasın kızımın diye 2. evini yani o ev alınırken bi elma bile alamadığımız o evi sattı. bizdekendi yağında kavrulan insanlarız zar zor topladık ödedik eşimden 5 kuruş çıkmadı yok biliyorum ama bunlar yaşanırken ki rahatlığıda deli etti beni..

neyse şimdide beni aldatıgından şüpheleniyorum fazlasıyla evde bi evlilik hayatımız yok.. tek ailemin üzülmesi beni endişelendiriyor şuan çalışmıyorum. bende onların yanına gidersem çok zorlanacakmışım gibi geliyor ama kafamda binlerce kez boşanma seneryoları dönüyor her gün..

severek evlenmemiştim zaten ama bu olay oluncaya kadar bi saygım vardı az da olsa yeşermeye başlayan bi sevgim ama artık yok! 4 yıllık anlaştığımız ve çok sevdiğim adam vardı aksine o numaramı bulmuş ve aradı içim çok farklı oldu ne oluyor ki bana NAPICAM BİLMİYORUM.. bi akıl lütfen..

Nisacığım durumuna çok üzüldüm sıkıntılı bi durum gerçekten. Sana nacizane tavsiyem eşini karşına al konuş sana olan tavırlarından davranışlarından rahatsız olduğunu söyle. Aldatma konusuna gelince öncelikle eminmisin emin olmadan yola çıkma Evlilik te güven çok önemlidir kolay kolay yenilenmiyor. Eğerki sen bunu yapamazsan aile büyüklerinden yardım iste. Eski arkadaşına gelince lütfen görüşme kafan karışacak gibi duruyorsun insan elin de olmadan eskisiyle yenisini kıyaslıyor ama bu seni üzmekten öteye gitmez canım.İnşallah biran önce düzelir evliliğin mutlu mesut bahtiyar yaşarşınız çünkü daha çok yeni evliliğiniz düzelecektir.

Evliliğini devam ettıreceksen görüşme. Bisanucam dıye kafaya koyduysan once boşan ondan sonra kimle görüşmek istiyorsan görüş. Sorumsuz insanla hayat eminim zordur ancak biz vurdan ne söylesek bos. Olayın içindeki 1. Kışı sensin.

aldattıgından neden şüpheleniyorsun ki
neyi dikkatini çekti mesala

Öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız için güvensiz çok zor bişeyleri devam ettirmek ama annem ve babamın üzülmesi beni dahada kırar.. ne yapsam bi yolu yok sanki çok karışık hersey kendim tükendim ama hala çabalıyorum bişeyler için aynı evde güvensizlik inanın çok zoor..

iyilik meleği : tam emin değilim tabiki ama hisslerim kuvetlidir. mesela tlf msj gelio sürekli iş arkadaşından geldiğini söylüyor bakıyorum olası bi durum yok karıştırıyorum bulamıorum. ama tlf elinden hiç bırakmıo ben alıcam die ve işleri uzamaya başladı daha geç geliyor tlf çoğu zaman msgul oluyor ve pc basında bikaç kez ekranı benden gizlemeye çalıştı bunlardan şüpheleniorum sadece..

Durum zor şimdi boşansan ailen evliliğini korumak için evini satmış demek ki ailen yaptığın evlilikten memnun. Ama eşinin aldattığından şüpheleniyorsun. Bunun yanında senin kafanı karıştıran bir başka 3. kişi de var. Unutma aldattığından şüpheleniyorsun sadece şüphe sen ise 3. kişi ile konuşmaya devam edersen aldatan sen olacaksın ve bu şüphe değil gerçek olacak.

Bu durumda yapman gereken en mantıklı şey o 3. kişi ile görüşmeyi kesip eşin ile evliliğini kurtarmaya çalışmak bence en azından denemek. Eşin ile sıkıntılarını evliliğinizi kurtarmak istediğini dertlerini ve çözümlerini detaylıca konuşmalısın. Yaptığın konuşmalarda kullandığın uslup çok önemli suçlayıcı, süpheci tavırlardansa, yapıcı tatlış :) konuşmalar yapman durumu lehine çevirecektir.

Amaaa baktın olmuyor o zaman mecburn eninde sonunda boşanıp istediğin kişi ile konuşabilirsin :)

Son düzenleme:
Canım çocuk yoksa ve soğduysan eşinden ona göre kararını ver çocuk olmadan.

Kızlar tekrar selam..

2 gün önce abim kadar çok sevdiğim eniştem bizimkiyle konuşmuş akıllı ol takiptesin sakın hata yapma diye 2 gündür bi düzeldi demek ki yapıyomuş bişeyler.. ay bilmiyorum babamda düzeldi bu çocuk diyip duruyor napsam bilmiyorum..

severek evlenmemiştim zaten yaptığı herşey sinirimi bozuyo ama şimdi kalkıp annemin babamın yanına gitmekte zoruma gidicek..

birde o 4 yıllık olan tekrar aradı konuşmamaya çalışıyorum ama sürekli aklımda ailem zamanında onu istemedi sanırım hala istemez bişey olsa ama 4 yıl ve aklım onda hep..

buarada bebek olmasını istemiyorum eşimden ilaç kullanıyorum.. sevsem sanırım isterdim karışığım yardımm !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…