Merhaba Arkadaşlarım,
az önce üye oldum hepinizin görüşlerine ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum derdimi..
Ben yeni evliyim 4 ay oldu ama evliliğimin 3.haftasında eşimin çalıştığı yer tarafından çok yüklü bir borç çıktı yarısını o yemiş 2 yıl içerisinde yarısınıda patronları kimsesi görünce yüklemiş sanırım.. evet bi aile hayatı yok benimde aksine çok kuvvetlidir bu olay yaşandıktan sonra babam yuvası yıkılmasın kızımın diye 2. evini yani o ev alınırken bi elma bile alamadığımız o evi sattı. bizdekendi yağında kavrulan insanlarız zar zor topladık ödedik eşimden 5 kuruş çıkmadı yok biliyorum ama bunlar yaşanırken ki rahatlığıda deli etti beni..
neyse şimdide beni aldatıgından şüpheleniyorum fazlasıyla evde bi evlilik hayatımız yok.. tek ailemin üzülmesi beni endişelendiriyor şuan çalışmıyorum. bende onların yanına gidersem çok zorlanacakmışım gibi geliyor ama kafamda binlerce kez boşanma seneryoları dönüyor her gün..
severek evlenmemiştim zaten ama bu olay oluncaya kadar bi saygım vardı az da olsa yeşermeye başlayan bi sevgim ama artık yok! 4 yıllık anlaştığımız ve çok sevdiğim adam vardı aksine o numaramı bulmuş ve aradı içim çok farklı oldu ne oluyor ki bana NAPICAM BİLMİYORUM.. bi akıl lütfen..