Görüşlerinize ihtiyacım var

Humahira26canan

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
10
2
6
31
Hanımlar ben bugün test yaptım yapıp bıraktım üzerine düşmedim saatler sonra baktığımda böyle bir çizgi gördüm sizce gebemiyim başına böyle Bi durum gelip gebe kalanlar varmi

Eklentiler

• 1669410116455871213713077310132.webp
    1669410116455871213713077310132.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 31
Ben yaptığım testlerin üstünde 10 dk dan sonra dikkate alınmaz uyarısını gördükten sonra ilk 5 dk içinde çıkan sonucu baz alıyorum. Testi tekrarlayın ilk 5 dk içinde de bakın unutmayın kenarda 🙂

Teste baktığımda var gibi duruyor. Ama ilk 5 dk önemli. Sonrası önemli değil diyorlar. Bence bir kez daha yapın testi sabah ilk idrarla.:)

Teste baktığımda var gibi duruyor. Ama ilk 5 dk önemli. Sonrası önemli değil diyorlar. Bence bir kez daha yapın testi sabah ilk idrarla.:)
Sanirim hamileyim ☺️cokda umutlanmak istemiyorum ama adetim 3 gün gecikti üstüne görme yaşadım yani kahverengi Bi miktar lekelenme oldu ve kesildi sabah doktora gidicem saat su an 04.37 ve uyuyamıyorum heyecandan 3 yıldır bekliyoruz inşallah güzel haberler alırım rabbim bekleyen herkez nasip etsin inşallah

Sanirim hamileyim ☺️cokda umutlanmak istemiyorum ama adetim 3 gün gecikti üstüne görme yaşadım yani kahverengi Bi miktar lekelenme oldu ve kesildi sabah doktora gidicem saat su an 04.37 ve uyuyamıyorum heyecandan 3 yıldır bekliyoruz inşallah güzel haberler alırım rabbim bekleyen herkez nasip etsin inşallah
Durumunuz ne oldu merak ettim. Ben de hamileyim de hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız:)

Maalesef benim de ikizlerim varmış. İkisinin de kalbi durmuş. Düşük yapmadım ama kürtajla almak zorunda kaldılar. Çok zor bir durum ilk gebeliğimdi. Rabbim yardımcımız olsun :(

Back
X