Görüşlerinize ihtiyacım var

Humahira26canan

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
10
2
6
31
Hanımlar ben bugün test yaptım yapıp bıraktım üzerine düşmedim saatler sonra baktığımda böyle bir çizgi gördüm sizce gebemiyim başına böyle Bi durum gelip gebe kalanlar varmi

Eklentiler

• 1669410116455871213713077310132.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 31
Ben yaptığım testlerin üstünde 10 dk dan sonra dikkate alınmaz uyarısını gördükten sonra ilk 5 dk içinde çıkan sonucu baz alıyorum. Testi tekrarlayın ilk 5 dk içinde de bakın unutmayın kenarda

Teste baktığımda var gibi duruyor. Ama ilk 5 dk önemli. Sonrası önemli değil diyorlar. Bence bir kez daha yapın testi sabah ilk idrarla.:)

Teste baktığımda var gibi duruyor. Ama ilk 5 dk önemli. Sonrası önemli değil diyorlar. Bence bir kez daha yapın testi sabah ilk idrarla.:)
Sanirim hamileyim cokda umutlanmak istemiyorum ama adetim 3 gün gecikti üstüne görme yaşadım yani kahverengi Bi miktar lekelenme oldu ve kesildi sabah doktora gidicem saat su an 04.37 ve uyuyamıyorum heyecandan 3 yıldır bekliyoruz inşallah güzel haberler alırım rabbim bekleyen herkez nasip etsin inşallah

Durumunuz ne oldu merak ettim. Ben de hamileyim de hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız:)

Maalesef benim de ikizlerim varmış. İkisinin de kalbi durmuş. Düşük yapmadım ama kürtajla almak zorunda kaldılar. Çok zor bir durum ilk gebeliğimdi. Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…