• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

górüşlerinize ihtiyacim var

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
İnanin o kadar sıkıntılımm ki..kayinvalidem 1 ay kadar once kolunu kirdi.esim hastanede alci vs ugrasirken ben de cocuklari anneme birakip evlerine gittim.kp rim cok yasli ve alzheimer hastasi.yanliz kalmasin hem de yemek yaparim diye.tatlisina kadar hepsini yaptim.gecen cumaya kadar boyle devam etti.kah ben gittim s gordum.kah evde yaptim yolladim.banyosunu yaptirdim.ayak tirnaklarini bile kestim ne kadar icim almasa da hep guleryuzlu sabirli oldum.
6 aylik bebegim var.biryerde bir saatten fazla durmaz.hep ev ister.aglar catlar.ona ragmen gittim herseyini yaptim.sakinyanlis anlamayin yapti ettim diye böbürlenmyorum.olayin ucuna baglamak icin.
Gecen cuma aniden rahatsizlandim.cok kotu idrar yolu enfeksiyonu oldumkan isedim resmen ölüyodum agridan.dr ilac hafifledi simdi.o ara kv biz idare ederiz sen iyi ol dedi.dun konusurken anne dedim sende banyo yapamadin ne zamandir geleyim de yap dedim yarin gel dedi ok dedim.bugun esime dedim gidelim yazik kadina diye o da bakariz dedi.5 dk sonra kv aradi.bugun sabah tadr kontrolum vardi.idrar kulturumu gosterdim.onu konustuk.ben hastaligimdan bahsederken o bana evi bi supurup silsen ben de banyo yapsam yarin sabah x seni biraksin aksama alsin.bir milyon kez kendisi de sahit oldu bebek durmuyo.niye boyle acayip teklifte bulunuyo bilmiyorum.
Olur dedim ama benim ev supurecek halim yok ki.evde cuklara zor bakiyorum.karnim agriyo.esimi aradim anlattim ben desem gucnir sen uygun bi dille anlat dedim.ben ona evde de is yaptirmiyorum anne birkac gun daha supurulmesin idare et,ama banyo icin geliriz demis ve ip orada kopmus.vay efendim ben hicbirsey yapmiyormusum zaten.komsu kizini cagircakmis neler neler.esimi azarlamis vs.bende sinirlendim tabi.actim tel.noluyo anne hasta oldugumu biliyorsun.bi supurge icin deger mi dedim hala yok gelmeyin biz hallederiz sayip durup agliyo.tamam diyorum banyo konusu gecikti o bozim esekligimiz ama supurge yapamam simdi neden anlayisli olmuyorsun diyorum.paramla yaptiriri parama gecer hukmum diyo.e madem paranla yaptirican ne bana diyon.kolu kirildigindan beri yaptim zaten.hasta olamazmiyim ben ya.iki tane cocugum var.onlara zaten zor bakiyorum.konusma uzadi.bana ben simdi namaz kiliyodum zaten devam edicem dedi.ben de Allah kabul etsin anlasmayacaz zaten dedim kapadim.esimde cok uzgun.adami kalpten goturecekler yaa.
Cok uzun oldu ama nolcak simdi.ben hayatta ona gidip yapma etme demem.

yaşlılar tez canlı oluyor
seninki de aceleci davranmış
sen bence bu olayı büyütme
kafana da takma
o güzel kafanı yormaya değmez
gidersiniz banyosunu yaptırıp dönersiniz.
anlayışsızlık etmiş.

eşini de kendini de yıpratma
evliliğinizi olumsuz etkilemesine izin verme bence

Gİtmişssin gene iki çocugunla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıssın .. Daha ne yapacaksın?
Hiç yapmasan bundan değerli olursun ...
Amannnn ben anlamıyorum arkdaş bu kaynana milletini ..
.

HEPSİ AYRI Bİ SIKINTI ! :22:

Bu sinirle gidersem tutamam kendimi biliyorum.birkac gun kendimi geri ceksem diyorum.arayip sormasam.baska cocugu da yok.tek esim.akraba vs de yk.oyle sap gibi kaldi tek basina

yaptigin iyilikler gorevin olmus kisacasi.iyilikten anlamayan insanlara hicbir sey yapmayacaksin kendi sinir sistemin adina

allah yardımcınız olsuın ama yaşlılar bencil ve dediğin dedik olur birde artık çocuklaşırlar , çok sabır gerekli, fazlada takmamak gerek dlyeceğim ama kolay değil işiniz

arkadaşlar doğru söylemişler
yaşlılar böyle çocuk gibi olur takmamak lazım
akrabalar bile saçma şeyler yapıyorlar, ama işte akraba diye görmezden gelmek lazım
niye böyle yapıyor diye takarsan kendine yazık edersin
çünkü yaşlanan insanın huyu böyle devam eder, o da seni kızdırmak için yapmıyordur

Esim sirf bu konuyu benimle konusmamak icin isten gelir gelmez kizimi alip parka goturdu.kacti yani.zaten ben hic acmayacaktim ,konusmayacaktim.nitekim oyle de oldu.tabi morali bozuktu.kimbilir daha neler soyledi kv.esim benim uzulmemem icin anlatmaz herseyi.
Yarin kp in hastane isleri icin aramak zorundayim.bakalim nolucak?

kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin şu dünyada çünkü kıymetini bilen olmaz. sen 100 kere yaparsın 1 kere bir sebepten dolayı yapmadığında o 100 yaptığında gider. hiç yapmamış olursun kaynana milletine. kocana ve çocuklarına bak. dediği gibi parasına geçsin sözü ozaman. yıpratma kendini değmez..

yaşlılar çok alıngan oluyorlar çocuk gibi davranmaya başlıyorlar bu nedenle çok da umursama kafana takma ayrıca eğer durumları varsa gerçekten evine yardımcı kadın tutsun temizletsin sen yapınca da kıymete binmemiş bari yapma kendini yorma:31:

Back
X