Görüşme günü hakkinda

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kızlar,kızımın babasını görme günü cumartesi yada pazar fakat kardeşim yakın bir ile yerleşecek annemde haftasonu onun yanına gidip gelmeyi düşünüyor.beraber de gitmemiz gerekebilir.babasi ile anlaşıp hafta ici bir gün gorusseler. Kızımı göstermesi diye iddaa bulunabilir mı?

Yarın değil, haftaya pazardan bahsediyoruz değil mi? Daha bir hafta var, bence kabul eder

Kizimin babası haftaya savcılıktan kağıt alicam erken alıp (ilcedeyim)merkezde çocuklar için oyunparkı var oraya goturcem akrabalarımın çocukları ile dedi bu nedir?bu savcılıktan kağıt alma mevzusu nedir bilen var mı?

Bir fikri olan yokmu bi tuhaf geldi böyle demesi sanki savcılık bakkal da kagıt alıp istediği saat alıp gidecek var mi böyle sey?

Kizimin Birikmiş nafakayı ödemem dedi icrada şuan 2800 tl masil öder bilmiyorum.icra ile.durum şuan değil ama ileri doğru cts pazar sıkıntı olacak.
Nafakayı odeyemeyen biri çocuğu göstermiyor diye şikayet edemez bence. Bildiğim kadarıyla çocuğu illaki haftasonu görmek istiyorsa görmek için parayla icra memuru getirmek zorunda.

Bir fikri olan yokmu bi tuhaf geldi böyle demesi sanki savcılık bakkal da kagıt alıp istediği saat alıp gidecek var mi böyle sey?
en doğrusunu boşanma protokolünüzü yapan avukat bilir.ama bildiğim kadarıyla çocuğu normalden farklı bi günde ya da ekstra bir günde alması için yapılması gereken resmi prosedürü uyguluyor ki sonradan siz çocuğumu kaçırdı demeyin diye yasal izin alıyor.

Nafakayı odeyemeyen biri çocuğu göstermiyor diye şikayet edemez bence. Bildiğim kadarıyla çocuğu illaki haftasonu görmek istiyorsa görmek için parayla icra memuru getirmek zorunda.
yok birikmiş nafaka için sözde icraya başvurdum.görüyor cocuğunu yasal sınır 3 saat
tam bir gerizekalı diyebilirim.çocuk parkı için baskıyı çocuğu yanlarına götürdüğü akrabaları yapıyor.kızımı orada maymun edecek karnını doyuramayacak alıtını alamayacak bide erkenden götürmek istiyor.daha bakamıyor.ziyan edecek çocuğu.başkaları için yaşıyor.öbürlerinin kızım umrumda değil tek dertleri kızımın babasından faydalanmak.kızımı onlara götürüyor görüş gününde onkarda karşılık olarak bişeyler istiyorlardır.bu dahil

Ben bir tura basvurmustum. Turun son gunu de bavasiyla gorus gunune denk geliyordu oglumun. Whatsapptan mesaj attim. Durumu anlattim. Benim gunumdeki hafta sonu gorusursunuz yazmistim.

Ben bir tura basvurmustum. Turun son gunu de bavasiyla gorus gunune denk geliyordu oglumun. Whatsapptan mesaj attim. Durumu anlattim. Benim gunumdeki hafta sonu gorusursunuz yazmistim.
Bizim böyle değil ki inadından çocuğu alıyor.kızım eğer kendi kendine ihtiyaçlarını karşılayacak olsa bu kadar endişe etmem. Ama 4-5 yaşında değil ki anne diyor ihtiyaçlarını söyleyemiyor.bunu göremeyip hala milleti eğlendirme derdinde.

Sizin gozetimizde ya da annenizin gozetiminde gorsun o zaman kizinizi. Yani yaninda biri olsun.
O inadindan yapsa bile siz elinizde delil olsun mesaj atin. Isinizin oldugunu, onun gorus gununde sehir disinda olacaginizi ama bunu telafi edeceginizi yazin.
Savciliktan kagit cikarmak falan goz dagi. Sanirim icra yoluyla kizinizi gormek icin basvurmus. Onda da savciliga mi basvuruluyor, bilmiyorum. Sanmiyorum da. Ola ki icraya basvurdu mesajinizi gosterirsiniz.

İcraya başvurduğunu sanmıyorum o daha çok süre istiyor.hakim çocuğun yaşını göz önüne alıp 3 saat dedi bunun derdi başka.millete yaranmak.görüş günü belirlenmez iken babanesi dedesi yanımda olur.o gelmezdi.son bir iki görüşmede geldi.

peki o zaman avukatınızla bir görüşün, babasıyla görüşmesi sırasında çocuk fazla küçük olduğundan yanına sosyal hizmet görevlisi verilmesini talep edin.

peki o zaman avukatınızla bir görüşün, babasıyla görüşmesi sırasında çocuk fazla küçük olduğundan yanına sosyal hizmet görevlisi verilmesini talep edin.
Yarın görüşeceğim inşallah. Ya illa görüşünü kısıtlamak mı lazım ne beyin var bu adamda 5 yaşında çocukla bir tutuyor.daha 2 aydır yürüyen anne diyen başka bisey diyemeyen.bezini alıp karnını doyuramadigi kızımı.

Görüşgünü hafta sonu olduğu için hafta içine çocugu almak için hakimden izin isticek demek
Görüş günü dışında göstermiyorsunuz sanırım

Kizimin Birikmiş nafakayı ödemem dedi icrada şuan 2800 tl masil öder bilmiyorum.icra ile.durum şuan değil ama ileri doğru cts pazar sıkıntı olacak.
İcra yakalama çıkartacak yakalaması çıkınca eşek gibi öder merk etmeyin ama 3 ayı falan bulur
İcraya verdiiniz tarihten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…