çok önce düşünüyorsunuz yarın ne olur bılınmez
ama madem sordunuz tabıkı haber verılmeli
belki kvde hasta olucak ozaman gelicek
yanı haberli olucak olmazsada eşiniz haber verir
Öncelikle allah herkesin gecinden versin.
size atılan iftira ile bir evladın anasının cenazesine çağırmak yada çağırmamak ne alaka ?
Ancak ben ölürsem cenazeme gelmesin diyebilirsiniz. Ötesinde size laf düşmez.
Belki kayınvalide ölene kadar, siz boşanacaksınız ve o cenazeye siz gidemeyeceksiz ?
Belki önce siz öleceksiniz, belki eşiniz annesinden önce ölecek , ki bu durumda bile eşimin cenazesine gelmesin deme hakkınız yok.
Şu kk da hergün bir yaşıma gire gire yaşlandım ya
Madem bana laf düşmez o zaman arayıp haber veripte ağzımı yormayayayım yani bu mu?
Benden başka kimseden duyma ihtimali yok diyorum.Eşim ablasından bahsedecek bu konu olduğunda x kişisi diyor yani bu konuda çok katı hayatta haber vermez.
Ben iyi niyetli olduğumdan böyle bir şeyi soruyorum.Yoksa konuşmadığım bir insanı aramak zorunda değilim.Evlatlık görevini yapsa annesinin kötü durumunu zaten öğrenir.Babasının cenazesinde milletin içinde ben niye geldim ki cenazeye babamı sevmiyordum diyen insan bu.
görüşsede görüşmese de annesinin cenazesini çağırıp çağırmamayı düşünmek sizin üstünüze vazife değil...
görümceniz densizlik etmiş haddini yerini bilmemiş, size iftiara atmış.
ama siz de haddinizi bilin. Ne demek annesinin cenazesine çağırayım mı?
siz durumu bildirirsiniz bu kadar....elçiye zeval olmaz derler...
ayrıca biraz kalbinizi arıtın.
fesatlanmayın bu kadar da...
görümce iftarıcı olsa bile sizinde bırakın melek olmayı iyi niyetli bile olmadığınız kesin.
tövbe estafurullah
1.si kayınvalide ölürse diye hayaller kurup
2. si ölürse öz kızını cenazeden uzaklaştırmayı düşlüyorsunuz...
Hasta olsada haberi olmaz.2 yıldır sadece bu ramazan bayramında geldi 2 saat oturdu gitti.Ve ayda yılda bir arar.
Madem bana laf düşmez o zaman arayıp haber veripte ağzımı yormayayayım yani bu mu?
Benden başka kimseden duyma ihtimali yok diyorum.Eşim ablasından bahsedecek bu konu olduğunda x kişisi diyor yani bu konuda çok katı hayatta haber vermez.
Ben iyi niyetli olduğumdan böyle bir şeyi soruyorum.Yoksa konuşmadığım bir insanı aramak zorunda değilim.Evlatlık görevini yapsa annesinin kötü durumunu zaten öğrenir.Babasının cenazesinde milletin içinde ben niye geldim ki cenazeye babamı sevmiyordum diyen insan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?