Görüşmek için gitsem mi?

cunkuneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
1.443
2.275
83
Merhabalar, arada kaldığım bir konuyu sormak istiyorum ama..
38 yaşında bekarım, çoook eski bir arkadaşım var arada flört durumu olmakla birlikte uzun zaman öncesinde kaldı o da. Arada yokluyor mu arkadaşça mesajlar mı bilmiyorum yazar eder, benim de ilgisi hoşuma gidiyor öyle senelerdir sosyal medyamda ekli (benden birkaç yaş büyük).
Gelecek hafta yaşadığım yere 1 saat kadar mesafede bi şehre geleceğini söyledi iş arkadaşları ile (şahsi aracı olmayacak yani). Bana da uğrar mısın bi kahve içeriz dedi..
Açıkçası öğleden sonra boşum, fazla kalamicam da, çok iyi şoför sayılmam geç olmadan dönmek isterim..
Ancak yüz yüze görüşmek de isterim, geçmişte adımlarına çekingen cevaplar verdiğim için pişman olduğum kişiler olmuştu.. biraz girişken olmak istiyorum artık, bu arkadaş özelinde değil sadece yani, genel…
Yine de gerek var mı? O gelsin ille görüşmek istiyorsa? Bu zahmete değmez? Diyen biri var içimde de:) ne dersiniz?

Ortak bir noktada buluşsanız en kötü ihtimal? Ben ilk görüşmeye kendim 2 saat yol yapıp gitmek istemem doğrusu. Hiç olmazsa ortak bir yer olsun. 1 saatlik uzaklıkta, mesela eğer metro otobüs varsa onun gelmesini beklerim. Görmeyi istiyorsa kendisi gel değil de geleyim dese daha iyi olurdu.

Ortak bir noktada buluşsanız en kötü ihtimal? Ben ilk görüşmeye kendim 2 saat yol yapıp gitmek istemem doğrusu. Hiç olmazsa ortak bir yer olsun. 1 saatlik uzaklıkta, mesela eğer metro otobüs varsa onun gelmesini beklerim. Görmeyi istiyorsa kendisi gel değil de geleyim dese daha iyi olurdu.
Aslında tam bi flört işi değil arkadaşça olcak buluşma. Öyle olsa daha talepkar olurdum muhtemelen. Yani kim senelerdir görmediği bir arkadaş için bu zahmete kim katlanır aslında:) sanırım benim bu muhakemeyi de yapmak gerek.. ortak buluşma yeri de bana 1 saat, en samimisi sen gel madem görmek istiyorsun, olcak gibi 🥲

Aslında tam bi flört işi değil arkadaşça olcak buluşma. Öyle olsa daha talepkar olurdum muhtemelen. Yani kim senelerdir görmediği bir arkadaş için bu zahmete kim katlanır aslında:) sanırım benim bu muhakemeyi de yapmak gerek.. ortak buluşma yeri de bana 1 saat, en samimisi sen gel madem görmek istiyorsun, olcak gibi 🥲
Siz bir bahane uydurun, arabayla gidemeyeceğinize dair, hemen vaz geçerse görüşmekten değmezmiş zaten.

38 yaşında bekarım, çoook eski bir arkadaşım var arada flört durumu olmakla birlikte uzun zaman öncesinde kaldı o da. Arada yokluyor mu arkadaşça mesajlar mı bilmiyorum yazar eder, benim de ilgisi hoşuma gidiyor öyle senelerdir sosyal medyamda ekli (benden birkaç yaş büyük).
Gelecek hafta yaşadığım yere 1 saat kadar mesafede bi şehre geleceğini söyledi iş arkadaşları ile (şahsi aracı olmayacak yani). Bana da uğrar mısın bi kahve içeriz dedi..
Açıkçası öğleden sonra boşum, fazla kalamicam da, çok iyi şoför sayılmam geç olmadan dönmek isterim..
Ancak yüz yüze görüşmek de isterim, geçmişte adımlarına çekingen cevaplar verdiğim için pişman olduğum kişiler olmuştu.. biraz girişken olmak istiyorum artık, bu arkadaş özelinde değil sadece yani, genel…
Yine de gerek var mı? O gelsin ille görüşmek istiyorsa? Bu zahmete değmez? Diyen biri var içimde de:) ne dersiniz?
Ay canın gitmek istiyosa git şekerim yaa ne olabilir ki? Maksimum keyifle bi kahve içer dönersin. Ben bu gidişi kendime eğlence, bi değişiklik olarak görürdüm valla. Ayağına gidiyorum gibi değil de zaten kendim keyifli vakit için gidiyorum gibi. Bunun için de 2 saat harcarım ya. İstanbulda 2 saat dediğiniz bazılarının tek yön işe gidiş süresi.

ben benim için özel gelmesini beklerim öyle arkadaşlarla geldim araya 1 saat seni sıkıştırdım bir buluşma için 2 saat git gel yol yapmazdım acemi şoförlüğümle ,kendi canımı da bir başkasının canını da riske atacak bir yola çıkmazdım

Uzun zamandir flortlu arkadasca olan iliski yuzyuze miydi, yoksa sosyal medyadan gorusme seklinde mi?

Sosyal medyadan gorusme seklindeyse kilimi dahi kipirdatmam, arada siradada olsa yuzyuze gorustuysem o görüşmelerdeki haline tavrina gore degerlendiririm.

Simdi 2+2=4 durust ve erkek okuzluguyle dusunecek olursam amac belli, ben gitmezdim.

İçinizde ki sesi dinleyin derim.

Herkese çok teşekkürler, sanırım yüklediğin anlama göre gözünde değişiyor yaptığın iş. Hoşlandığım biri olsa flörtöz asla derdim ama arkadaşça olunca acaba diyosun.. gerçi hangi arkadaşım için bu fedakarlığı yaparım tartışılır :) gitmicem sanırım, teşekkürler tekrar:)

Back
X