Görüşmek istemiyorum

Madqueen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
58
36
8
26
Yeni üyeyim hepinize selamlar. Bu tarz şeyleri arkadaşlarımla konuşmayı sevmediğim için buraya yazıyorum. Zaten siteyi takip ediyordum birbirinize olan desteği çok beğendiğim için artık aranızdayım..

Konuya gelirsek üniversite öğrencisiyim ve okuldan birisiyle tanıştım. Yani o beni görmüş beğenmiş tanıştık dışarıda tesadüfen bir kez karşılaşmıştık. Ama mesajla konuştuk baya. Buna x kişisi diyelim. Geçen gün kahve içmeye davet etti. Tamam dedim. Ben ararım dedi. Ben buluşma noktasına geldim hem geç kaldı hem de telefonlarımı meşgule attı. Gelince nedenini sordum. Annemle konuştum dedi.yani birisine sözünüzvarken oturup annenizi arar mısınız bilmiyorum. Hava buz gibiydi biraz yürüyecektik. Çok üşüdüm dedim napiym üşü biraz dedi.sonra gittik oturduk konu bulamıyoruz konuşacak Bi de boş şeylerde sürekli yalan söylüyor. Günlük şeyleri konuşurken durmadan yalan söylüyor.onun ve benim büyidüğümüz ortamlar çok farklı. Bi şey diyorum çok ters cevap veriyor.Annesi 3 kez aradı bence çok fazla erkek çocuk için.yanımda gayet açıp uzun uzun konuştu sonra telefonu bana uzattı annemle konuş falan dedi. Saçmalama ne sıfatla konuş am falan dedim kapattı. .Bana hesap sormaya başladı tersledim beni çok sinirlendiriyorsun dedi ellerini falan sıkmaya başladı. Ben de artık kalkalım dedim. Giderken azıcık yürüyecektik sürekli dokunmaya çalışıyor.sonra dolmuşa binecektik benim yurdum ve onun evine giden dolmuşlar farklıydı. Ben bilmiyordum direk bindim onunla sonra yurda uzak biyerde(ki dolmuş güzergahında yurduma en yakın orasıydı) in burda dedi tek başıma indim benim eve gitmem lazım dedi.Gece 12 de tek başıma yurda döndüm yağmurun altında. Şimdi Bi de utanmadan mesaj atıyor

Son düzenleme:
tabiki de görüşme kardeşim, ergenlikten çıkamamış bir çocuk belli ki uzak dur, heryerden de engelle, otur konuş görüşmek istemiyorum diye ama laftan anlayacak bir tip değil belli ki

Yeni üyeyim hepinize selamlar. Bu tarz şeyleri arkadaşlarımla konuşmayı sevmediğim için buraya yazıyorum. Zaten siteyi takip ediyordum birbirinize olan desteği çok beğendiğim için artık aranızdayım.

Konuya gelirsek üniversite öğrencisiyim ve okuldan birisiyle tanıştım. Yani o beni görmüş beğenmiş tanıştık dışarıda tesadüfen bir kez karşılaşmıştık. Ama mesajla konuştuk baya. Buna x kişisi diyelim. Geçen gün kahve içmeye davet etti. Tamam dedim. Ben ararım dedi. Ben buluşma noktasına geldim hem geç kaldı hem de telefonlarımı meşgule attı. Gelince nedenini sordum. Annemle konuştum dedi.yani birisine sözünüzvarken oturup annenizi arar mısınız bilmiyorum. Hava buz gibiydi biraz yürüyecektik. Çok üşüdüm dedim napiym üşü biraz dedi.sonra gittik oturduk konu bulamıyoruz konuşacak Bi de boş şeylerde sürekli yalan söylüyor. Günlük şeyleri konuşurken durmadan yalan söylüyor.onun ve benim büyidüğümüz ortamlar çok farklı. Bi şey diyorum çok ters cevap veriyor.Annesi 3 kez aradı bence çok fazla erkek çocuk için.yanımda gayet açıp uzun uzun konuştu sonra telefonu bana uzattı annemle konuş falan dedi. Saçmalama ne sıfatla konuş am falan dedim kapattı. .Bana hesap sormaya başladı tersledim beni çok sinirlendiriyorsun dedi ellerini falan sıkmaya başladı. Ben de artık kalkalım dedim. Giderken azıcık yürüyecektik sürekli dokunmaya çalışıyor.sonra dolmuşa binecektik benim yurdum ve onun evine giden dolmuşlar farklıydı. Ben bilmiyordum direk bindim onunla sonra yurda uzak biyerde(ki dolmuş güzergahında yurduma en yakın orasıydı) in burda dedi tek başıma indim benim eve gitmem lazım dedi.Gece 12 de tek başıma yurda döndüm yağmurun altında. Şimdi Bi de utanmadan mesaj atıyor

Çok mu arıyorsunuz bu tipleri.?

Bir kere delikanlı adam olsa gecenin bir körü seni öyle yalnız bırakmaz.

Bu bile arkadaş olmamak için başlı başına bir sebeb.

Ne normal arkadaş , ne de duygusal bir birliktelik için.

Uzak dur.

Bence asla görüşme mesajlarına da cevap verme ısrar ederse engellersin.ilk buluşmamız anladığım kadarıyla ilk seferde böyle abuk subuk şeyler yapan yarın neler yapmaz

"beni çok sinirlendiriyorsun" diye ellerini mi sıkıyor ilk buluşmada. "burdan **" diye yol gösterseydin ya be güzel kardeşim. Engelleyin gitsin

Numarasını sil engelle .Sağlam birine benzemiyor uzak dur

Kaç kardeşim kaç burdan ben korktum valla ne dengesiz insan annesiyle konuşmadın diye elini öyle sıkıyorsa yarın öbür gün ayrılalım dediğinde nabar bilmem gecenin bir vakti bir de yurdun önüne bırakmıyor seni eve gidince de msj mı atıyor geç kalırsa annesi kızsr diye korktu herhalde engelleseydin direkt

Mesajına cevap vermedim vermeyi de düşünmüyorum açıkçası. Korktum çünkü. Neden o saate kadar oturdum diye sormuşsunuz her fırsatta kalkalım dedim zaten ona kalsa daha oturacaktı. Bir de benim ilk senem şehri fazla bilmiyorum. Gidene kadar dua ettim zaten.

Bence her yerden engelle bu düşüncesiz kaba ruh hastasını!

buluşmaya zorla gelmiş sanki silah zoruyla buluşmuş senle psikopat. kaç kurtar kendini valla hatta arkadaşlarınla takıl yalnız bile takılma takıntılı tip çıkabilir.

Back
X