Görusmeye mecburmuyum

Ne alakası var? 🤦‍♀️

Bence de. İki kardeş görüşsün diye herşeyi içimizde tutmamız lazım demek ki:) karşı taraf bunları düşünmezken, bizim düşünmemiz gerekiyor, ne sacma. Ben eltiyle görüşmüyorum ama eşim evlerine gidiyor. Bana yapılanlara rağmen, eşim gidiyor, gitsin de benden beklemesin, ne yaparsa yapsın kafasindayim. :) Ama eşim beni gerçek anlamda benimseseydi, onlara asla gitmezdi. Bu da ayrı bir konu. Karikoca üstüme çok gittiler zamanında çünkü.

Bence de. İki kardeş görüşsün diye herşeyi tutmamız azım demek ki:) karşı taraf bunları düşünmezken, bizim düşünmemiz gerekiyor, ne sacma. Ben eltiyle görüşmüyorum ama eşim evlerine gidiyor. Bana yapılanlara rağmen, eşim gidiyor, gitsin de benden beklemesin, ne yaparsa yapsın kafasindayim. :) Ama eşim beni gerçek anlamda benimseseydi, onlara asla gitmezdi. Bu da ayrı bir konu. Karikoca üstüme çok gittiler zamanında çünkü.
Eşim ve eniştem konuşmasa ben niye ablamın evine gitmeyeyim anlamında söyledim ama sizinki çok ayrı bir konu. Kardeş oldukları için de ne desem bilemedim. 😔

Eşim ve eniştem konuşmasa ben niye ablamın evine gitmeyeyim anlamında söyledim ama sizinki çok ayrı bir konu. Kardeş oldukları için de ne desem bilemedim. 😔

Yani evet. Ama ablanizin da eşinize tavır yaptığını, kocasına uyup, esinizle kocasını yatıştırır gibi, ailede en iyi benim kocam diyip, ortalığı karistirdigini düşünün. Ve eşinizin tüm bu olanlarda hiç suçu olmadığını. Yine de ablaniza gider miydiniz? Benim konuya uyarlayin. Benim eşim karısına o kadar şey yapılmasına rağmen gidip geliyor. Bir şey de demiyorum ama içten nefret ediyorum. Eltimin kocası eltiyle kustugumde direkt benle kustu mesela. Benim kocam hiçbir zaman karıci olamadı ne yazik ki.

Yani evet. Ama ablanizin da eşinize tavır yaptığını, kocasına uyup, esinizle kocasını yatıştırır gibi, ailede en iyi benim kocam diyip, ortalığı karistirdigini düşünün. Ve eşinizin tüm bu olanlarda hiç suçu olmadığını. Yine de ablaniza gider miydiniz? Benim konuya uyarlayin. Benim eşim karısına o kadar şey yapılmasına rağmen gidip geliyor. Bir şey de demiyorum ama içten nefret ediyorum. Eltimin kocası eltiyle kustugumde direkt benle kustu mesela. Benim kocam hiçbir zaman karıci olamadı ne yazik ki.
Tabiki eşimin yanında olurum. Ama sizin olaya kayinbiraderin karışması cidden çok saçma olmuş. Sadece eltiler konuşmuyor olsa İki kardeş elbette görüşsün. Siz eltinizle görüşmüyorsunuz diye kayinbiraderle de görüşmeyi kesmezdiniz diye düşünüyorum.

Ne alakası var? 🤦‍♀️
Şöyle ki; ben aile konusunda hassasısım. Bir karar vermeden önce de empati kurarım. Eşim bacanağından hazetmiyor yada kıskanıyor diye; kızkardeşimle ailece görüşmemeyi, aile toplantılarında gerginlik yaşamayı, anneme tüm evlat ve torunlarını bir arada görememe üzüntüsünü yaşatmayı istemem. İlişkilerimi kesmem için daha geçerli nedenler olmalı.
Sırf kadınların gereksiz hazımsızlıkları iki kardeşin neden bu gerginlikleri yaşamasına sebep olsun ki? Konu sahibinin anlattığı olaylarda eşine ve ailesine bu kadar zarar vermeye değecek yaşanmışlıklar yok bence. Yok sayarsın, görmezden gelirsin yeter.

Off siz eltiniz yüzünden değil, eltinizi kiskandiğınız için panik atak olmuşsunuzdur. Kadın sizi bu kadar takmıyordur emin olun ama siz iki günde bir elti konusu açıyorsunuz, hepsinde de kadını kötülüyorsunuz ve herkes size hak versin istiyorsunuz. Hayır siz hakli değilsiniz ve ağır kıskançsınız. Bu kadar belli edipte kendinizi küçük düşürmeyin. Görüşmeyin ,bu negatif enerjinizle kimseyi boğmaya hakkınız yok .

Canınız kimle görüşmek istiyorsa, onunla görüşürsünüz. Bu tür konuları hiç umursamam, eş ailesi ile görüşmek zorunda değilim. Aslında sadece bu konuda değil, yapmak istemediğim şeyi yapmama sorunum var. Zorundayım mesela, yapmıyorum, başımı derde sokuyorum, zorlanıyorum. Yine de inatla yapmıyorum. Boşanmaya kadar gider eğer görüşmek istemiyorsam ben. Aman orta yolu bulayım demem. Canım orta yolu bulmak isterse bulurum, bazen çok iyimser, bazen aşırı katı olurum. Baya dengesizim :))
Ama sonuçta benim dediğim olur. İyi kötü sonucuna katlanmak gerek tabi bunun.

Şöyle ki; ben aile konusunda hassasısım. Bir karar vermeden önce de empati kurarım. Eşim bacanağından hazetmiyor yada kıskanıyor diye; kızkardeşimle ailece görüşmemeyi, aile toplantılarında gerginlik yaşamayı, anneme tüm evlat ve torunlarını bir arada görememe üzüntüsünü yaşatmayı istemem. İlişkilerimi kesmem için daha geçerli nedenler olmalı.
Sırf kadınların gereksiz hazımsızlıkları iki kardeşin neden bu gerginlikleri yaşamasına sebep olsun ki? Konu sahibinin anlattığı olaylarda eşine ve ailesine bu kadar zarar vermeye değecek yaşanmışlıklar yok bence. Yok sayarsın, görmezden gelirsin yeter.
Konu harici genelleme yaparak söylüyorum. Sırf kayınvalide bütün çocuklarını görecek falan filan diye kadınlar neden istemedikleri biriyle aynı ortamda bulunsun ki.
Eşim ve eniştem konuşmuyorsa bu onları enterese eder. Ben ablamla görüşmeyi kesmem. Eşim veya eniştem de bu sebepten toplu gidilen yerlere gelmezlerse beni ilgilendirmez. Ben çocuklarımı alır giderim. Ikisi de umrumda olmaz.

Merhabalar elti dye bir bela var başımda. Anlaşamıyoruz olmuyor. Hatta rahatsızlık veriyor. Görüşmeme kararı aldim evime gelmesini istemiyorum bunu kv ye de söyledim. Kızıyor şu an ben kötügelin gibi oldum sanki aileyi parçalıyorum olurmu öyle şey vs vs ama benim de sağlığım bozuldu panik atak oldum. Bu durumda olanlar neler yaşadınız ya da nasıl davranmam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var.
Niye aileyi parçalıyormuşsun sevmiyorsan uzak kalman daha hayırlı bence de

Bu süreçte eltin bu yakınmayı yapsa ah ne çektin annem ama sabret derdi kayınvalidem iz emin olun. Niye bu kadar sorun ediyorsunuz eltiniz. Kompleksli davranışlar hep bunlar. İlla ki içli dışlı olmaya da gerek yok. Mesafelice hal hatır mutfakta bir iki iş yaparken tatlı konuşmalar yeter ki elitlik müeessesi için.

Konu harici genelleme yaparak söylüyorum. Sırf kayınvalide bütün çocuklarını görecek falan filan diye kadınlar neden istemedikleri biriyle aynı ortamda bulunsun ki.
Eşim ve eniştem konuşmuyorsa bu onları enterese eder. Ben ablamla görüşmeyi kesmem. Eşim veya eniştem de bu sebepten toplu gidilen yerlere gelmezlerse beni ilgilendirmez. Ben çocuklarımı alır giderim. Ikisi de umrumda olmaz.

Tabi ki görüşmeyi kesmezsin ama sırf eşinin huysuzluğu yüzünden ailece görüşmemeyi, bundan mahrum kalmayı haketmezsin.

Tabi ki görüşmeyi kesmezsin ama sırf eşinin huysuzluğu yüzünden ailece görüşmemeyi, bundan mahrum kalmayı haketmezsin.
Eşimle gitmek daha iyi olur tabiki. Ama gelmiyorsa :63:
Ben bu konularda rahat bir insanım. Ki eşimin saçma sapan şeyler yüzünden katılmadığı olmuştur. Arkama bakmadan çıkmışımdır.

Merhabalar elti dye bir bela var başımda. Anlaşamıyoruz olmuyor. Hatta rahatsızlık veriyor. Görüşmeme kararı aldim evime gelmesini istemiyorum bunu kv ye de söyledim. Kızıyor şu an ben kötügelin gibi oldum sanki aileyi parçalıyorum olurmu öyle şey vs vs ama benim de sağlığım bozuldu panik atak oldum. Bu durumda olanlar neler yaşadınız ya da nasıl davranmam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var.
Elti kim Allah aşkına ya neden bu kadar kafaya takıyorsunuz anan değil baban değil esin değil. He gülüm de geç huzursuzluk yaratma ailende.ha çok canını sıkıyorsa konuşma ama.elti yüzünden sinirlerini niye bozuyorsun bazı şeyleri sallayın şu hayatta ya yoksa çekilmez valla kız :KK47:

Back
X