Görüşmeyen sevgili

Haftasonu izinleri de mi yok?ben çıldırırdım sanırım

kendi işi olduğu için hiç belli bi saati yok aslında.bazen erken bitiyo bazen 11-12de eve geldiği de oluyo iş görüştüğü zamanlar.cumartesileri çalışıyo çoğunlukla.pazarları da bazen çalışıyo.zaten pazar günlerini biz ailecek geçiriyoruz.yani aslında benim yüzümden de oluyo ama bütün suçu ona yüklüyorum.ilk zamanlar gerçekten çıldırıyodum.ama alıştım biraz artık.anlayışlı davranıyorum.

Adam aşık değil, heyecan sıfır. Kabullenebileceksen devam et, yoksa bence derhal bitir, bitir ki bi etekleri tutuşsun, sonra sürünüdür.

Belki hala kendine aşık edebilmek için bi şansın vardır.

Kızlar yaklaşık bır buçuk yıllık ılıskım var,bunun altı ayı yurtdısında gectı,altı ay boyunca sadece skypedan gorusebıldık,gelemedı,ılgılenemdı ordayken malum ızın alıp gelemedı,herneyse gectıgımız Perşembe geçesı geldı,cuma gunu uyudu,aksamı görüşelim dedım ama ılk gun evde olmam lazım dedi,ablasıyla kalıyor,ablama ayıp olur dedı,ctsı yanı bugun olsun dedım,bügünde erkek kardeşinin nisanı vardı,evde yapılacaktı ve aksam bese kadar oturdu evde,pazar aksamı ıse erkek kardesım gidiyormuş gece istanbula onunla vakıt gecıreyım ayıp olur pZt goruselım dedi,bırbırımıze on dakıka mesafedeyız,ilk gnden berı ıstersen geleyım on dakıka göreyım dıyor ama ben bana ıkı saat ayır en azından oyle olmaz dedım,ayaküstü,altı ay beklemısım dedım,kardesı ısta gıdıyor ve her haftasonu burda,bana ıkı uc saatını demı ayıramadı,lafta askım canım ama çok kızdım,haksız mıyım?bu adam benı sevmıyor mu?
bahaneler, bahaneler, bahaneler! ona pabuç bırakma, seni kaybetmeye dair bir korku taşımıyor.

Evet sevmiyor.. seven insan ne yapar ne eder o fırsatı bulur... bahaneler üretmiş resmen.

Kızlar bır saat önce aradı acmadım,kardesı gıttı ,ablası yattı beyefendının aklına geldım,e gec kalktı gecede uyumaz,sımdı arayıp hayatım yapma deyıp güya yarın görüşüp vıcdan rahatlatacaktı,onun burnundan fıtil fitil getırmezsem,bundan sonra ya benım hakettiğim degerı verır ya defolup gıder,bı kac gun sürünsun bakalım,çok da ıplemezse basıcam tekmeyı,bune ya,ıyıce alternatıf yerıne koyulmaya baslandım

Sevgilinizin size değer vermemesi konusunda sizinle hemfikirim yalnız

Sizin de deli gibi sevip özlediğinizi söyleyemeyeceğim. 10 dk görüşseniz de daha sonra 2 saat görüşebilirdiniz, durum değişmezdi. Elinizde koz olarak da değişmezdi, sonuçta size şu an ben 10 dk gelebilirim demiştim diye savunmada bulunacak.

6 ay sevdiği insanı görmeyen birinin hayır 10 dk olmasın 2 saat olsun diye kavuşmayı ertelemesi imkansız. Mümkün değil. Sonuçta 10 dk görüşünce diğer hakkınız kaybolmayacak.

aslında evet 10 dakıka gelebılırım demıs ama bu bı savunma olamaz .ıstersen gelebılırım degılde senı görcem demelıydı..KEşke kabul etseydın canım cunkı hıckımse sevgılısını görüpte 10 dakıkada bırakamaz :D keşke gel deseydın canım.Benımde üniversıteler acıldıgı zaman ıstanbuldan ayrılık vaktım geldıgınde erkek arkdsımın sehır dısından arkdsları gelmıstı ve sonrasında tatıle gıtceklerdı .Ben vedalaşmadan ayrılmak ıstemıyordum ama oda arkdslarından ayrılamıyordu .akşam 1 saat lık vaktın varmı vedalasmadan gtmek ıstemıyorum dedım bırazda tavırlı olunca arkdslarını bırakıp geldı .sonuçsa 1 saatlık gelıs baya bıı uzadı arkdslarından ayrı gıtmek zorunda kaldı tatıle :KK45:

Hiç bi bahanesi yok bu işin sonuçda 6 ay görmemişsin mesafen yok şuan ve erteliyosun, evlenince monotonlaşan zaten her gün beraber olucaz moduna girmiş erkek buda. Süründürün görsün 10dk yı.

Belki sizi seviyor ama onemsemedigi ortada. Cepte garanti görüyor. Ne de olsa hep orda cabalamanin geregi yok düşüncesinde bir cok erkek oyle. İyi bir dersi hak etmis. Tavrinizi koyun ;)

Back
X