Gorustugum adami fircaladim? Gorusmuyoruz

Adamlar oyle akilli ki, sucluyken karşıdakine kendini daha suclu hissettirebiliyolar! Hem saygisizlik yap, hadsizce iki gozunu esit boyamadin diye eleştir, kac kez dile getir, hem de kadin senden ozur dilesin, vay arkadas..

Adam karşısında heran bakımlı ve pozitif kadın görmek isteyen biri,yarın evlenseniz kilo alsan,çocuk doğursan direk dışarı kayabilecek biri,hiç uğraşma,erken tanıdığın için şükret,bu tipler insana değil görünüşe değer verir.

Evet esit olmadigini soyledi, acik sozlu bi insan ona fazla takilmadim cunku eve geldigimde annemde sasirdi hic olmamis diye demekki goze batiyodu.
Takintili olabilir bilmiyorum saskinim begenilmedigim icin uzgunumde tabi.

Bu açık sözlülük değil, inanın bu adam takıntılı .
Madde ötesini göremeyecek kadar da sığ .
Sakın aramayın. Haddini aşmış bence.

Siz agzinizla kuş tutsanız bile hep bunu yapacaktır. Yıllanmış bir ilişkiniz yoktu sonuçta , sınırını bilmeliydi.

Adamlar oyle akilli ki, sucluyken karşıdakine kendini daha suclu hissettirebiliyolar! Hem saygisizlik yap, hadsizce iki gozunu esit boyamadin diye eleştir, kac kez dile getir, hem de kadin senden ozur dilesin, vay arkadas..

Hep ilk gun daha heycanli daha istekli oldugumu. Ikinci kez oyle olmadigimi soyleyip durdu. Bende sinirlendim iste. Fazla sessizdim ikinci gorusmede kafamdaki soru isaretlerini gidermekle mesguldum onu dinledim hep ve cekingen davrandim sanirim

Begenilmemis olmak cok kotu bi his yaa. Sirf bu yuzden ikinci gorusmeden sonra mesafe aldiysa yazik derim. Beni sessizde buldu az konustugum icin ama zaten tum gun iste konustugumu ve az uyudugumu biliyodu
Sana kendini prenses gibi hissettirmesi, gonlunu yapmaya çalışması gerek, hic abarti degil bu bak, o cabalamali en once.. Hem saygisizca davranmis hem de sana kendini suclu hissettirmeyi başarmış.. Bana takıntılı ve sorunlu biri gibi geldi malesef..

cok duygusal oldugumu ve onu fircaladigimi soyledi

Üste çıkma arayışları :)
Ses tonunuzu yaklaşımınızı bilemiyorum ama dış görünüşten bu kadar çok bahsedip duruyorsa takıntı olabilir.
Yani şahsen ben de özenmiş mi diye bir düşünürüm ama biraz abartmış bu kişi.
Bence en fazla ses tonunuz yükselmişse azarlar gibi söylemişseniz bu yüzden özür dileyebilirdiniz onun dışında o da gereksiz olmuş.
Bekleyin biraz zaten özür falan dilemişsiniz çok büyütülecek bir konu değil normalde konuşup birbirinizin düşüncelerini yaklaşımlarının nasıl olduğunu anlamaya çalışabilir ona göre davranabilirdiniz ama dış görünüşe bu kadar takıntılıysa sıkıntı tabi. Bence dan diye söylenmez pek böyle şeyler.

+10000000

Bide özür mü diledin aferin .adam bildiğin densiz konuşmuş.asıl özrü onun dilemesi lazım.evlenilmez öyle adamlarla eşte özgüven falan bırakmaz.fazla uzatıp zamanını çalmamış șükret

Bide özür mü diledin aferin .adam bildiğin densiz konuşmuş.asıl özrü onun dilemesi lazım.evlenilmez öyle adamlarla eşte özgüven falan bırakmaz.fazla uzatıp zamanını çalmamış șükret

Ozur diledim cunku resmen fircaladin dedi.

Beni ilk gun gibi istekli gormedigini tekrarladi hep anlatmaya calistim duygularimin guzel yonde ilerledigini ama pek ulasamadim ona sozlerimle. Bilemiyorum. Onun gibi ilk gorusmeden sonra evlilik plani kurmadim yavastan almak istedim beni iltifatlara bogdu sonra zaten kesildi.

Beni ilk gorusmeden sonra oyle hissettirdi zaten. Hep iltifatlar aldim. Hatta ikinciye cicekle geldi. Ama. Ikinci gorusmede istedigini goremedi, ilk gunden daha az istekli gordugu icin ona takildi galiba. Yanlis tanidigni dusunmus olabilir. Sessizdim cok ikinci gorusmede cunku.

Hep ilk gun daha heycanli daha istekli oldugumu. Ikinci kez oyle olmadigimi soyleyip durdu. Bende sinirlendim iste. Fazla sessizdim ikinci gorusmede kafamdaki soru isaretlerini gidermekle mesguldum onu dinledim hep ve cekingen davrandim sanirim
Yine de hakli degil, sessiz buldum diyebilir belki ama ne demek makyajini konusmak, ozensizlikle suclamak..

Bırak Allah aşkına daha dün bir bugün iki.. ileriyi düşünün bi işten daha çok yorgun olduğunuz günler olacak hastalıktan eliniz yüzünüze karışacak sizi sadece görsel anlamda bakımlı olduğunuz için tercih edecek ve hatta kendinize hızlı baktığınız için sizi aşağılayacak ve kötü hissettirecektir bir adamdan uzak kalın. İlk görüşmelerde bile sizi yetersiz hissettiren bir adamın yüzünü baştan görmeniz çok iyi olmus.
İnsanın her anı bir olamaz ki çirkin de olur sessiz de olur yorgun da olur enerjik de olur

Süslü ve dişi seviyor,
Dışını gördü ,içini de görmek için çok hevesli değil belli,dışında takılı kalmak istiyor.
Salla gitsin.

Iyi niyetli yaklaşmaya calisiyosun, anliyorum ama sessiz olman bu saygisizliga gerekce olamaz..

Bosverin, böylesi cekilmezdi zaten. Daha ikinci günden sizi elestirmeye baslamıs, evlenince neler neler derdi kimmm bilir. Yol yakınken gelecege dair bir fragman izlemissiniz, üzülmeyi bırakın.

Kilit noktası bu, kadina kendini yetersiz hissettiren erkekler cok cok tehlikeli geliyor bana.. Narsizmin bi baska gostergesi.. Hayati zindan eden tipler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…