Adamlar oyle akilli ki, sucluyken karşıdakine kendini daha suclu hissettirebiliyolar! Hem saygisizlik yap, hadsizce iki gozunu esit boyamadin diye eleştir, kac kez dile getir, hem de kadin senden ozur dilesin, vay arkadas..Merhaba kizlar
Gecenlerde konu actim yeni birini tanidim 32 yasinda emin degildim. Birbirimizi ikinci kez gorduk ve onu tanimak istedigime emin oldum.
Kendisi ilk gorusme icin ozenip ikinci gorusmeye on dakikada hazirlandigimi birkac defa tekrarladi sakayla karisik. Hani umursamamisim gibi. Gecen gun bunu yine dedi ve ben sinirlendim. Cok fazla tekrarladi cunku. Dedimki oyle dusunecegin yere. Kiz isten geldi yorgundu aksam olmustu yinede beni gormek icin hemen geldi. Uzun saatler hazirlansaydim yaninda fazla kalamazdim. Biraz duygusuz dusunuyosun dedim. Telefonu kapatmak istedi. Sonraki gun cok duygusal oldugumu ve onu fircaladigimi soyledi cok fazla sinirlenmisim. Anlatmaya calistim, ozurde diledim. Ben birsey dedigim zaman inanmiyosun kendi dusundugunden vazgecmiyosun dedim. Guzel duygularim vardi hep dedim biliyorum iyi niyetini dedi sonrada ne ben yazdim nede o.
Bu arada kotu gozukmuyodum, sportif giyinmistim. Sadece makyajim gozlerimi esit boyamamisim sonradan fark ettim o dedikten sonra.
Herneyse. Kendimi suclu hissediyorum. Yinede kizamiyorum kendimi cunku cok masumca bisey soyledim fircaladigimin farkinda degilim. Sirf bu yuzden arayip sormamasi normalmi. Erkek olarak gucune mi gitti? artik gorusmuyoruz uzuluyorum. Isteseydi zaten kendisi arar sorardi bunu biliyorum
Istedigim gibi biriydi kaybettigim icin uzgunum.
Evet esit olmadigini soyledi, acik sozlu bi insan ona fazla takilmadim cunku eve geldigimde annemde sasirdi hic olmamis diye demekki goze batiyodu.
Takintili olabilir bilmiyorum saskinim begenilmedigim icin uzgunumde tabi.
Adamlar oyle akilli ki, sucluyken karşıdakine kendini daha suclu hissettirebiliyolar! Hem saygisizlik yap, hadsizce iki gozunu esit boyamadin diye eleştir, kac kez dile getir, hem de kadin senden ozur dilesin, vay arkadas..
Sana kendini prenses gibi hissettirmesi, gonlunu yapmaya çalışması gerek, hic abarti degil bu bak, o cabalamali en once.. Hem saygisizca davranmis hem de sana kendini suclu hissettirmeyi başarmış.. Bana takıntılı ve sorunlu biri gibi geldi malesef..Begenilmemis olmak cok kotu bi his yaa. Sirf bu yuzden ikinci gorusmeden sonra mesafe aldiysa yazik derim. Beni sessizde buldu az konustugum icin ama zaten tum gun iste konustugumu ve az uyudugumu biliyodu
cok duygusal oldugumu ve onu fircaladigimi soyledi
+10000000Bu açık sözlülük değil, inanın bu adam takıntılı .
Madde ötesini göremeyecek kadar da sığ .
Sakın aramayın. Haddini aşmış bence.
Siz agzinizla kuş tutsanız bile hep bunu yapacaktır. Yıllanmış bir ilişkiniz yoktu sonuçta , sınırını bilmeliydi.
Bide özür mü diledin aferin .adam bildiğin densiz konuşmuş.asıl özrü onun dilemesi lazım.evlenilmez öyle adamlarla eşte özgüven falan bırakmaz.fazla uzatıp zamanını çalmamış șükret
Sana kendini prenses gibi hissettirmesi, gonlunu yapmaya çalışması gerek, hic abarti degil bu bak, o cabalamali en once.. Hem saygisizca davranmis hem de sana kendini suclu hissettirmeyi başarmış.. Bana takıntılı ve sorunlu biri gibi geldi malesef..
Yine de hakli degil, sessiz buldum diyebilir belki ama ne demek makyajini konusmak, ozensizlikle suclamak..Hep ilk gun daha heycanli daha istekli oldugumu. Ikinci kez oyle olmadigimi soyleyip durdu. Bende sinirlendim iste. Fazla sessizdim ikinci gorusmede kafamdaki soru isaretlerini gidermekle mesguldum onu dinledim hep ve cekingen davrandim sanirim
Iyi niyetli yaklaşmaya calisiyosun, anliyorum ama sessiz olman bu saygisizliga gerekce olamaz..Beni ilk gorusmeden sonra oyle hissettirdi zaten. Hep iltifatlar aldim. Hatta ikinciye cicekle geldi. Ama. Ikinci gorusmede istedigini goremedi, ilk gunden daha az istekli gordugu icin ona takildi galiba. Yanlis tanidigni dusunmus olabilir. Sessizdim cok ikinci gorusmede cunku.
Kilit noktası bu, kadina kendini yetersiz hissettiren erkekler cok cok tehlikeli geliyor bana.. Narsizmin bi baska gostergesi.. Hayati zindan eden tipler..Bırak Allah aşkına daha dün bir bugün iki.. ileriyi düşünün bi işten daha çok yorgun olduğunuz günler olacak hastalıktan eliniz yüzünüze karışacak sizi sadece görsel anlamda bakımlı olduğunuz için tercih edecek ve hatta kendinize hızlı baktığınız için sizi aşağılayacak ve kötü hissettirecektir bir adamdan uzak kalın. İlk görüşmelerde bile sizi yetersiz hissettiren bir adamın yüzünü baştan görmeniz çok iyi olmus.
İnsanın her anı bir olamaz ki çirkin de olur sessiz de olur yorgun da olur enerjik de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?