Görüştüğüm kişinin ilgisizliği?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar 3 haftadır konuşuyoruz, uzağız daha hiç görüşmedik. Önceden tanışıyoruZ. başlarda da ilgisizliği vardı. Evet yoğun çalışıyor haftasonlarıda çalışıyor bazen ve çalışırken çoğu zaman ne arıyor ne soruyor. Akşam işten çıkınca arar gece arar. Haftasonu ilgili. Ama mesela dün bende yoğundum o da akrabasındaydı ben özellikle geç yazıyorum. Sonra en son 1 de birşey yazdım 2 de gördü ve hiçbirşey yazmadı. Sabahta yazmadı işten çıkınca arar muhtemelen. akrabasındaydı eve geldi mi orda mı kaldı bilmiyorum. Ve 3 kez söyledim hatta sonuncusunda trip attım ayrılmak mı istiyosun diyor o zaman istemiyordum seviyorumda. Yani ben mi çok ilgi istiyorum. Sizce bekleyeyim mi yoksa direk böyle olmuyor diye resti çekeyim mi? ya da yüzyüze görüşünce mi resti çekeyiM? Çok seviyorum aradığım kişiyi buldum evlenicem herkese söylüyorum diyor ama ilgisiz çoğu zaman ilgilenince de fazla ilgili

Ben inanmıyorum yoğundum arayamadım yazamadım falan.Insan wc ye gidince bile arar sorar.Sizde üstüne düşmeyin.

düşmüyorum asla bıraktım tamamen bende onun gibi yapıyorum dün yazıyorki çevrim içisin neden mesaj atmıyosun. Kendide yapıyor aynı şeyi arada. Normalde mesajlaşmayı ve telefonla konuşmayı çok sevmezmiş beyefendi.Ve bişeyi farkettim ilgi ilişkide olmazsa olmazımmış. Ne kadar sevsemde bu kişiyle zor gibi duruyor bilmiyorum ne yapsam

Üstüne düşme
Çok sevdiğini düşünmüyorum bu tavrı ile.
Sen de onu şişirme

bende aynısını düşünüyorum sevse kaybetmekten korkardı. Bilmiyorum kafam karışık bir süre umursamaz davranıp bakıp sonrada resti çekmeyi düşünüyorum sevmiyosa zaten bırakır seviyosa da değişmek için çabalar herhalde

Yüzyüze gorusmemissin bile. Neden bu çaba?

Seviyorum sanırım ondan belkide ne yapayım peki yani boşmu vereyim direk ayrılayım mı.? Ben böyle söyleyince de ben sana hemen açıldım şunları dedim bunları söyledim çevreme söyledim. İşte şu gün sabaha kadar konuştuk filan böyle diyor

Haftaiçi yoğun çalışıyorsa ve haftasonu daha çok ilgileniyorsa gerçekten yorgunluktan yazamıyor olabilir. Ama gece görüp hiç cevap yazmayıp sabah da yazmayınca en azından akşam size geri döndüğünde özür dilemesi gerekir diye düşünüyorum. Bir iyi geceler denilir çünkü zor değil. Belki uyuyakalmıştır sabah da acele çıkmıştır. Bu durumda akşam kusura bakma deyip bunu telafi etmesi gerek etmiyorsa gerçekten ilgisiz.
Ben böyle adamların kadın versiyonuyum.
Az yazmayı severim, günde bir iki kez konuşsam yeter fazlasında daralırım.
Ama bir iyi geceler olsun bir günaydın olsun derim, denilmesi gerekir.
Kendimden de pay biçerek bir tık ilgisiz diye düşünüyorum, sen de geri çekilip üzerine düşmezsen ne olduğunu daha net görebilirsin.
Bir süre kendi haline bırak. Ne oldu deyince söylersin, bakarsın düzeliyor mu.

Haftaiçi yoğun çalışıyorsa ve haftasonu daha çok ilgileniyorsa gerçekten yorgunluktan yazamıyor olabilir. Ama gece görüp hiç cevap yazmayıp sabah da yazmayınca en azından akşam size geri döndüğünde özür dilemesi gerekir diye düşünüyorum. Bir iyi geceler denilir çünkü zor değil. Belki uyuyakalmıştır sabah da acele çıkmıştır. Bu durumda akşam kusura bakma deyip bunu telafi etmesi gerek etmiyorsa gerçekten ilgisiz.
Ben böyle adamların kadın versiyonuyum.
Az yazmayı severim, günde bir iki kez konuşsam yeter fazlasında daralırım.
Ama bir iyi geceler olsun bir günaydın olsun derim, denilmesi gerekir.
Kendimden de pay biçerek bir tık ilgisiz diye düşünüyorum, sen de geri çekilip üzerine düşmezsen ne olduğunu daha net görebilirsin.
Bir süre kendi haline bırak. Ne oldu deyince söylersin, bakarsın düzeliyor mu.

Özür dilemiyor ama izah ediyor şöyle oldu şu yüzden yazamadım diye. Ama istese yazar yani yaptığı kabalık. Günaydın demez ama gece konuşuruz. Bencede ilgisiz ve uzak mesafe. Akşam aradığında konuşacak birini bulamayacak:))

Beni ayrilikta tehtid edeni yaklastirmam.yanima evlilik ciddi birsey hevesli durmuyor

ayrılıkla tehdit etmedi benim ayrılmak istediğimi sanmış. Çok korkmuştu o gün. Çok sert konuştum çünkü soğursan soğu hevesin kırılırsa kırılsın dedim

evlenince msjlar
-ekmek,patates,domates,
rahat rahat görüldü de atılabıliyor.
yorgunsa meşgulse sende bırak tamam de kafi.
zamanla ya düzelir ya gider.

Görüldü olayına takılan biri değilim ama aynını ben yapınca hemen niye yazmadın oluyor e sende yapıyosun sallamıyorum artık. Zaten bıraktım 2 gündür 15 güne tamamlayıp bakıcam hala aynıysa resti çekicem artık

arkadaşlar neden görülen her mesaja cevap verilmesi lazım algısı var, ben bunu anlamıyorum.
ben de bazen okurum - ki gece 2de insan görür ama uykulu olabilir vs..
oluyor yani..
ayrıca daha 3 hafta içerisinde, hem de yüzyüze gelmeden neden bunca ilgi ve beklenti ?

Görüldü olayına takılan biri değilim ama aynını ben yapınca hemen niye yazmadın oluyor e sende yapıyosun sallamıyorum artık. Zaten bıraktım 2 gündür 15 güne tamamlayıp bakıcam hala aynıysa resti çekicem artık
bence resti çekmene bile gerek yok. inanki o canım sinir sistemine zarar vermeye değmez. ne kadar umursamazsan o kadar peşinde olur(seviyorsa)

Back
X