Görüşülmeyen akrabalar

Rezzene

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.679
2.710
333
Sakarya
Merhaba kızlar, sorumu çok kısa ve anlaşılır bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.
Halam ve ailesiyle bi kaç yıl önce küstük ailecek görüşmeme kararı aldık. Bir daha asla görüşmeyi düşünmüyoruz. Karşı taraf hakkımızda konuşmaya devam ediyor ama o kadar bıkmışız ki kardeşi olduğu halde babam bile kapatın şu konuyu diyor onlardan bahsedilince. Ben de artık çok bunaldım. Ne zaman konusu kapansa illa ki bir haber geliyor bir şekilde onlardan bahsediliyor. Artık hiç tanışmamış gibi olmayı istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim tavsiye verirseniz sevinirim

Görüşmediğim hayli akrabam var. Eşimin de öyle. Aklımıza bile gelmiyor. Ortak tanıdıklarımız da fikrimize saygı duydukları için yanımızda bahsetmiyorlar. Biz de konuşmuyoruz haklarında.
Siz de yanınızda bahsettirmeyin rahatsız oluyorsanız. Bence en güzel çözüm

Haber getiren insanlara bize onlardan bahsetmeyin duymak ya da öğrenmek istemiyoruz diyin. Bir iki söylemeye çalışırlar susarlar.
Muhtemelen haber getirenlerin lafı ağızlarına tıkmıyorsunuz hatta duyduğunuz öfke ile ne olmuş ne demişler yine diye merak ediyorsunuz ve öğreniyorsunuz. Halanızın konuşmasını engelleyemezsiniz ama bunu engelleyebilirsiniz.

Kendi öz “abimle”görüşmüyorum.
Yaptığı karaktersizliklerden dolayı. Zerre umrumda değil. Hatta 9 ay evvel taşındığım yere 2 km yakınlıkta bir yere taşındı. Yolda görsem alalade biri gidip geçerim yanından.
Hakkında konuşup kafanızda büyütmeyin sallayın gitsin.

Ben 13 senedir hem anne hem baba tarafımdan hiç kimse ile görüşmüyorum haber getiren olmuyor çünkü şehir değiştirdim oldu ki biri bir şey söyledi konuşmak istemiyorum onlar hakkında diyip kestirip atıyorum

Hiç tanımamış gibi yapamazsınız haliyle
Görüşmeyeceksiniz , gelmeyeceksiniz gitmeyecekseniz hepsi bu
Yani ne yapabilirsiniz ki daha fazla

Back
X