Gösteris meraklisi insanlar hakkinda neler düsünüyorsunuz...

Her görüşmemiz bir felaket yeminle geçenlerde benim servisten telefonumu almaya gittik 2 kez servise vermiştim eve geldıgımde calısmıyordu hala dedımkı surda oturalım bıkac arama yapayım kapanırsa yıne eve dönmeden gerı vereyım simitçiye oturduk baktım herşey normal eve dönduk akşam face açtım bır bakayım ki arkadaş simitçide oturduğumuz saatte çok lüks sandığı bir mekanda kahve içip pasta yıyormuş tabi ben yine şokşokşok:1::1::1::1::1: anlamadığımda olmadığımız yerde olmuş gibi olmanın faydası ne

hahahahah :D o herhalde paralel evrendir :D

ben de sinir oluyorum böyle insanlara kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar sadece çocukça.(bizim binadaki çocuklar aynı böyle biz denize gittik öbürü de der biz hem denize gittik hem mangal yaptık öbürüde der biz anneannemlerde her gün mangal yaptık)bu insanlarda büyüyememişler bence:1: ı phone alırlar ödemeli arama yaparlar :) :1:

Son düzenleme:
Öyle demeyin arkadaşlar, o insanların geçmişlerinde yaşadıkları da etkin bu davranışlarında. :50: Tabiki saçma durumlara düşürüyorlar kendilerini ama psikoloğa gitmeyi yediremiyorlar da kendilerine. Bu tip yollarla mutlu etmeyi tercih ediyorlar kendilerini.
Aldırmayın :33:

Böyle insanlara gülüp, geçiyorum:))Kendini, kalitesini bilen insanın bu kadar bir şeyleri gösterme merakı olacağını sanmıyorum. Demek ki içinde bir şeyler eksik ki bunu tamamlamaya çalışıyor diye düşünürüm.

Ah benimde bir arkadasim var hayatini mukemmel olarak göstermeye calisiyor ki bunu bana da itiraf etti en parasiz zamanimiz da bile millet cok paramiz varmis gibi sanardi dedi Buda yetmedi esi kendi bilgisayarinda o da telefonundan birbirine gönderi yazarlar cok sacma !!!!

Hele digerleri var ki aldigi markali esyalari gözumuze gözumuze sokmaya bayilirlar :)

Hem illa biseyi begenmiyorsak silmek mi zorundayiz yani anlamadim arkadasi ?? Bize ne canim onlarin hayatlarindan ben umursamiyorum bile

Gerek normal hayatta gerekse sanalda etrafimizda cokca gösteris meraklisi insan var,
birsey alirsin önce marka sorar,yeni birsey alir sana nasil duyurup nasil hava atacagini sasirir,
sevgilisi veya esiyle cok mutlu oldugunu insanlarin yuzune sokmaya calisir,ornegin yine sosyal medyada,
yan yana olduklari halde ordan cilvelesmeler ve ilani ask edenler var,gittikleri her yeri bildiren,
ne yediyse yayinlayan akliniza gelebilecek hersey yani..Insan mutluysa kendini ilgilendirir baskalarina duyurmanin amaci ne ? bu insanlar hakkinda neler dusunuyorsunuz,
bu gosteris merakinin sebebi ne olabilir sizce ? Ve merak ediyorum bu sosyal medya olmasa bu insanlar havalarini nerde atacaklar acaba :27:

Kırmızıyla işaretlediğim maddeye ben çok gülüyorum. Samimiyetsizce buluyorum.
Yanyanayken gözlerinin içine bakıp söylemek varken fotograf altında yazışmalar vs irite oluyorum.
Sadece o duysa ona fısıldasa kimse duymaz ki ama! :ssz:

Alıntı bizzat kendi faceimdendir. Aralardaki bazı konuşmaları sildim.
Sabah sabah dumura uğradım resmen:1:

Eklentiler

• $gorgusuzluk.webp
    $gorgusuzluk.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
yok artık ya şuurunu kaybetmiş bunlar normal insanın yapacağı şey değil bu

hani bunları okuyan, o kızın cadde kızı olduğunu falan düşünür. Altında şık bir araba, kolunda marka poşetlerle bağdat caddesinde tur atan bir kız.. değil, nerde yaşadığını söylesem bana ayıp olur.
böyle böyle soğutuyor insanlar kendilerinden.. ne gerek var..

hani bunları okuyan, o kızın cadde kızı olduğunu falan düşünür. Altında şık bir araba, kolunda marka poşetlerle bağdat caddesinde tur atan bir kız.. değil, nerde yaşadığını söylesem bana ayıp olur.
böyle böyle soğutuyor insanlar kendilerinden.. ne gerek var..

görmüş geçirmiş insandan böyle hareketler beklenmez zaten

telefonunun olması onun için sıradan bir olay olur bahsini bile etmezki kalksın facebooka koysun :))

Allah kimseyi böyle komik duruma düşürmesin ne diyeyim :))

Kırmızıyla işaretlediğim maddeye ben çok gülüyorum. Samimiyetsizce buluyorum.
Yanyanayken gözlerinin içine bakıp söylemek varken fotograf altında yazışmalar vs irite oluyorum.
Sadece o duysa ona fısıldasa kimse duymaz ki ama! :KK14:

haha aynen en gıcık olduğum şey, tamam belli başlı özel şeyleri paylaşırsın ama bunun gibi eşimle evimizde kahvaltımız hemen bir kahvaltı resmi altına birbirlerine atılan yorumlar, sırf mıllete gösteriş olsun diye yapılan gereksız şeylerdir. Aslınd a bu kişiler mutsuzdur. ama hep birşeyleri iyi göstermeye hava atmaya çalışırlar. Mutluyum süsü vermek için. :) ben nişanlıyım ve paylaşmıyorum herşeyi nişanlımda kızıyor. Ne gereği var diyor haklıda özelim bana kalsın ...

Gerek normal hayatta gerekse sanalda etrafimizda cokca gösteris meraklisi insan var,
birsey alirsin önce marka sorar,yeni birsey alir sana nasil duyurup nasil hava atacagini sasirir,
sevgilisi veya esiyle cok mutlu oldugunu insanlarin yuzune sokmaya calisir,ornegin yine sosyal medyada,
yan yana olduklari halde ordan cilvelesmeler ve ilani ask edenler var,gittikleri her yeri bildiren,
ne yediyse yayinlayan akliniza gelebilecek hersey yani..Insan mutluysa kendini ilgilendirir baskalarina duyurmanin amaci ne ? bu insanlar hakkinda neler dusunuyorsunuz,
bu gosteris merakinin sebebi ne olabilir sizce ? Ve merak ediyorum bu sosyal medya olmasa bu insanlar havalarini nerde atacaklar acaba :KK53:

Hay ağzına sağlık diyorum arkadaşım.Ben de bu konuda sinir olanlardanım. Kocacımla şu keyfi kocacımla bu keyfi... Bugün bir arkadaşım ''yengeciğimle kan tahlili sonrası kahve keyfi '' yazıp kahve fotoğrafı koymuş.abartı ya. ben bunu şöyle değerlendiriyorum. Bu insanlar hayatlarında zaten mutlu değilller,mutlu oldukları zamanları da paylaşarak öyle görünmeye çalışıyor.Valla bugün eşim yurtdışından geldi içim içime sığmıyor, gidipte sosyal medyada kocişi heyecanla bekleme keyfi yazmadım bi yerlere... ya bir de param yok param yok diyip deli gibi alışveriş yapıp onun gösterişini yapan tipler var :) Allah'ım ne dolmuşum ...velhasıl kelam sosyal medya olmasa yanmış bunlar :63:

Back
X