• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gösteriş meraklısı

Sizin halanız amcanız nasıl insanlar ki ölüm döşeğindeki annelerinin fotoğrafını sosyal medyaya koyan bir hadsizin dolduruşuna geliyorlar?
Ben yerinizde olsam kendileri adım atmadıkça asla muhatap olmam. Hele amcam bana öyle "Git işine." diyecek :olamaz:
 
Insan kendi gibi olanin dilinden anliyor sizin yaptiginiz dogru fakat onlar sizi anlamaz cunku farklilar.Ben de boyle durumlara dusmustum fakat farkettim ki anlamiyorlar dogru yapsaniz bile tek kisi olunca dogrulugunuz anlam ifade etmiyor.
 
Engel olamazsın canım herkes inanmak istediğine inanır,

Benim sülalede de var bir tane böyle kuzen, zor zamanımda daha da zor durumlara soktu beni, inanmak isteyenler ona inandı bana mesafe koydu, inanmak istemeyenlerle ilişkim aynı devam ediyor.

Görmezden gelmeni tavsiye ederim, o/onlar yokmuş gb davran, boşuna sinir bozmaya değmez. Bak kırmak istemediğin halan bile senin soğuk ve nankör olduğuna karar vermiş. Herkesin beyni var fikri var kimse başkasının demesiyle kendi fikrinin tam tersine dönmez. İşlerine gelmiş demek ki.

Beni bilen bilir bilmeyen de gölge etmesin diyeceksin.
Aslında doğru olan budur tahhammül edebilirsen
 
Back
X