Pitiss canımm benimmm bir süre rimel kullanma derimm hele de dökülüyormuş baksanaa sakın rimel sürme o güzelim kirpiklerine daha beter edersin ..
badem yağı & değişik yağ karışımları da var gece yatmadan sür kirpik diplerinee
(ama muntazam her gün sürmen gerekiyor)
kirpiklerin dolgunlaşacak va uzayacaktır emin ol ..
ama bu süre zarfında rimele sakın ihtiyaç duymaa .. bir süre rimelsiz geziceksin artıkk(
2-3 hafta yap bunu eğer kirpiklerin gerçekten azsa uzun süre dene derim ..
rimele geçtiğin zmanda .. (bir arkadşaımın tavsiyesiydii çok teşekkür ediyorum ona ) rimeline 1-2 damla badem yağı damlat olur mu hiç değilse dökülmezz
sevgilerrr bebeğimm .. opuyorumnanaktan
Pitiss canımm benimmm bir süre rimel kullanma derimm hele de dökülüyormuş baksanaa sakın rimel sürme o güzelim kirpiklerine daha beter edersin ..
badem yağı & değişik yağ karışımları da var gece yatmadan sür kirpik diplerinee
(ama muntazam her gün sürmen gerekiyor)
kirpiklerin dolgunlaşacak va uzayacaktır emin ol ..
ama bu süre zarfında rimele sakın ihtiyaç duymaa .. bir süre rimelsiz geziceksin artıkk(
2-3 hafta yap bunu eğer kirpiklerin gerçekten azsa uzun süre dene derim ..
rimele geçtiğin zmanda .. (bir arkadşaımın tavsiyesiydii çok teşekkür ediyorum ona ) rimeline 1-2 damla badem yağı damlat olur mu hiç değilse dökülmezz
sevgilerrr bebeğimm .. opuyorumnanaktan
Ben çok fazla rimel kullanmam zaten ama şöyle güzel bir makyaj yapınca da bunu rimelle tamamlamak istiyorum bazan ama işte dediğim gibi tamamlayıp tamamlayacağıma da pişman oluyorum.Bazı yerdeki kirpiklerim kopuyor, mesela bir taraftaki yeni uzadı daha... önerin için teşekkürler canım, en kısa zamanda badem yağı edinip kirpiklerimi besleyeyim. kaydirigubbakcemile2 Umarım istediğim gibi sağilıklı kirpiklere kavuşurum... opuyorumnanaktan
bademyağı rimeli biraz yumuşatıyor yalnız söyliim..denemişliğim var memnun kalmadım..elin yanlışlıkla kirpiklere giderse yağlı yağlı eline bulaşıyor..gözlerede bulaşabilir..ama kirpik bakımı ayrıyetten yapılabilir..
Pfff kıvırma aparatı da kullanıyorum farklı rimeller de denedim ama benim kirpikler de eşşek ölüsü gibi bir türlü kalkmıyor istediğim gibi... :çok üzgünüm: Kıvırma aparatından sonra iyi oluyor da rimele nemlenince tekrar aşağı iniyor, tekrar kıvırıyorum birbirine yapışıyor, siliyorum kirpiklerim dökülüyor, ne biçim kirpik ben de anlamadım.Yağlarla falan beslesem mi acep biraz? :uhm:
tatLişimm o zaman sen yağı biraz fazla kaçırdınn
çnkü söyleyen arkadaşım fazla değilll 1-2 damla !! dedi
hem makyaj yapınca ellerin kirpiklerine neden gidiyo canımm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?