Tabi ki paylaşırım ama bende pko olduğu için şeker ve türevlerini yemem yasak 1 aylığına.
Sabah : 1 açık çay,2 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 haşlanmış yumurta,2 ince dilim ekmek ve yağsız söğüş salata.
Saat 10 : 1 porsiyon meyve ve 1 su bardağı süt
Öğlen : 4 yemek kaşığı sebze veya 2 köfte büyüklüğünde ızgara,2 ince dilim ekmek ve yağsız söğüş salata
Saat 16 : 1 porsiyon meyve ve 1 su bardağı ayran
Akşam : 4 yemek kaşığı sebze veya 2 köfte büyüklüğünde ızgara,2 ince dilim ekmek ve yağsız söğüş salata
Saat 22 : 2 porsiyon meyve ve 1 su bardağı yoğurt (be yoğurdu akşam yemeğine ekledim)
1 aylık diyet listem bu.1 ay sonra listeme şeker de ekleyeceğini söyledi.Çünkü şuanda hastalığımdan dolayı şekerim yüksek durumda,onu kontrol altına almamız lazım diyor.Besin değişimleri var mesela ekmek yemek istemezsen onun yerine 1 kase çorba ya da 2 kaşık pilav gibi..Eğer isterseniz onları da detaylı anlatırım.Normal hastalarına haftada bir ya da iki çikolata ya da dondurma veriyormuş ama dediğim gibi hastalığımdan dolayı ilk bir ay bende yok..Günde en az 2 lt su içiceksin dedi ve günlük 4 küp şeker hakkı verdi.Bugün ben 3 tanesini kullandım ve sabah kahvaltısında2 yerine 1 dilim ekmek yedim.Günde en az 45 dk da spor (evde egzersiz de olabilir) yapıcaksın dedi.İnşallah bu sefer vericem.Zaten jinekolog kilo vermezem kistlerimden kurtulamayacağımı ve kistler olduğu sürece de çocuk sahibi olamayacağımı söyledi..Allah korusun

((
Bunu dün gece erginsenanın günlüğüne yazmıştım,diyet listem bu ve dışına çıkmıyorum canım :)