Gothic de zayıflıyor :)

Diyetisyenin yağsız vücut ağırlığını belirlemesi süper olmuş :]
Genelde boya göre bir hedef kilo belirliyoruz kendimize ama herkesin ideal kilosu farklı.
Ben de böyle bir ölçüm yaptırmak istiyorum.
Kuşhan diyeti başlığında senin mesajlarını okuyunca diyeti inceledim.
Aslında 15 gün süreyle ben de yapabilirim :]

Canım bana sadece ilk gün zor geldi.çünkü ben kahvaltı yapmıyordum ama okula gidince simit yiyordum,tenefüste haliyle acıkınca kek alıyordum vs. öğle yemeğinde eve gelmiyorum o yüzden sipariş veriyoruz pide çiğköfte felan..akşama da canım isterse yemek yapıyordum istemezse kahvaltı tarzı geçiştiriyordum.okuldan gelince en az 2 saat uyuyordum vs vs.gerçekten hem beslenmemi hem de hayatımı çok salmıştım.ama bugün 4. günüm ve 4 gündür listede yazanları yiyorum saatinde.beni zorlayan hiç ara öğün yazılmamış ama ben kendim ara öğünler ekledim hafif şeylerle.mesela ilk gün kahvaltı ve öğle arasında bir tane şeftali yedim ve öğle ile akşam arasında bir bardak ayran içtim.Bunların zararı olacağını düşünmüyorum,ki olmadı da.bu sabah tartıldığımda 2 kilo vermiştim :)

Ben listelere bağlı kalamıyorum.
Çok fazla uğraştıran diyetleri de sevmiyorum.
Ama bu diyette yiyecek fazla bir şey olmadığı için uğraştıracak bir şey de yok :9:
Yarın ben de başlayayım, 8-10 kilo veremem ama ne kadar versem kardır :D

Ben listelere bağlı kalamıyorum.
Çok fazla uğraştıran diyetleri de sevmiyorum.
Ama bu diyette yiyecek fazla bir şey olmadığı için uğraştıracak bir şey de yok :9:
Yarın ben de başlayayım, 8-10 kilo veremem ama ne kadar versem kardır :D

haydi o zaman beraber zayıflayalım :21:

Günlüküm günlüküm ben geldiiiimmm :) Diyete bugün de devaaam ve bugün de okuldan eve yürüyerek geldim.gitgide alışıyorum diyete ama tek problem var ki,canım dondurma istiyor yaw ve en küçük dondurmanın kalorisi 100 :ssz:

Günlüküm günlüküm ben geldiiiimmm :) Diyete bugün de devaaam ve bugün de okuldan eve yürüyerek geldim.gitgide alışıyorum diyete ama tek problem var ki,canım dondurma istiyor yaw ve en küçük dondurmanın kalorisi 100 :ssz:
valla ne azimlisiniz ama arada yeme taraftarıyım ben öyle kilo verdim daha verecek 15 kilom var bunları da öyle yavaş yavaş ama kalıcı vermek istiyorum o yüzden hayat boyu dondurma yemeden duramayız dimi haftada 1 kere canının istediği yenmeli yaşasın dondurmaaa :D
canım çekti valla :))

valla ne azimlisiniz ama arada yeme taraftarıyım ben öyle kilo verdim daha verecek 15 kilom var bunları da öyle yavaş yavaş ama kalıcı vermek istiyorum o yüzden hayat boyu dondurma yemeden duramayız dimi haftada 1 kere canının istediği yenmeli yaşasın dondurmaaa :D
canım çekti valla :))

Çok doğru söylüyorsun canım ama benim bugün dondurma yemememin sebebi evelsi gün kornet yemiştim :14:

Günlüküm günlüküüümmm ben geldiiimmm :) bugün de diyete tam gaz devam ediyoruummm.sadece arada bir dilim portakal ve bir dilim elma yedim.şimdi de belki bi meyve ya da bi bardak ayran olabilir..birazdan akşam yemeğimi yapıcam,namazdan sonra yürüyüşe gidiceeem,plates yapıcam ve gelip yemeğimi yicem :) benim için asıl sorun cumadan sonra.çünkü cuma günü sevgilimin yaına gidicem ve bir hafta orda kalıcam ve ailesiyle tanışmaya gidicez.ikramı geri çevirmek ayıp olur mu bilmiyorum ki..olsun birer lokma alırım sıkıntı çıkmaz herhalde :26: bilemedim ben onuuuuuuu :18:

Bence ikramı geri çevirmek olmaz, hele de ilk tanışmada :]
Müstakbel kayınvaliden heyecanla hazırlanacaktır, sen her ne kadar iyi niyetle tamamen diyetini bozmamak istediğin için yemesen de kırılabilir.
Az da olsa mutlaka ye derim :]
Tadımlık yemekten bir şey olmaz, bu diyetin o kadar katı kuralları yok :16:

Bence ikramı geri çevirmek olmaz, hele de ilk tanışmada :]
Müstakbel kayınvaliden heyecanla hazırlanacaktır, sen her ne kadar iyi niyetle tamamen diyetini bozmamak istediğin için yemesen de kırılabilir.
Az da olsa mutlaka ye derim :]
Tadımlık yemekten bir şey olmaz, bu diyetin o kadar katı kuralları yok :16:

Ya canım aslında şöyle.annesiyle ve kardeşleriyle geçen ay tanıştık.onlara gittim 2 gün kaldık.bu sefer memlekete gidicez anneannesi,dedesi,dayılar,teyzeler felan onlarla tanışmaya.doğru söylüyorsun yememek olmaz da ne bilim diyetiiimmm? :(

Merhaba günlüküm.Ben yarın sevgilimin yanına gidiyorum,ordan da çarşamda günü onun memleketine gidicez.taaaa haftaya pazar günü dönücem eve.o zamana kadar giremem foruma.olabildiği kadar da dikkat etmeye çalışıcam diyetime. herkese sevgileeerr.bana şans dileyin de tanışma güzel geçsin :52:

Canım günlüğüm ben geldiiimmm ama hiç hoş gelmedim :( ben diyetimi bozdum bu geçen bir haftada.ama insan urfaya gider de diyet bozmaz mı yaaa :( ne yemeklerdi onlar öyle uuufff :) amaaa durmak yok yola devam,yarın hemen gene başlıyorum diyete.bu arada b,i de sauna eşortmanı aldım bu sefer kararım kesin :47:

Back
X