Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Gothic Elbiseler

Bunlari görünce Alsancaga gidesim geldi bak simdi.. Güzel dükkanlar var orada bu tip kiyafetler satan.

Ben de bunu diktirmeyi cok isterdim.

Desenler ve islemeler harika...

Çok güzeel alttakine bayıldım.
Dantel sokağı bilirsin heralde?
Genelde günlük kıyafetlerimi ordan alıorum hani fotoğrafımda üzerimde gördüğün bluzu da ordan almıştım

Çok güzeel alttakine bayıldım.
Dantel sokağı bilirsin heralde?
Genelde günlük kıyafetlerimi ordan alıorum hani fotoğrafımda üzerimde gördüğün bluzu da ordan almıştım

Bilmem mi.. Ama pek alisveris yapmisligim yoktur. Benim dersane Alsancakta, haftanin dört günü Kibris sehitlerindeyim. Bi ara dolasirim oralari. Bornovada da güzel yerler var. Bi yer vardi kücük parkin orda adini unuttum, orda güzel gotik kiyafetler satiliyor. Ben daha cok folk, etnik kiyafetleri seviyorum ama arada gotik de oluyorum ruh halime bagli.

Ya üstü beyaz kuyrukları siyah olan bir elbise var ona bayıldım..
Fazla abartılı,detaylı olmayanlarını seviyorum.

Bende bu elbiselerden istiyorum ya.
Benim böyle siyah şeylere ilgim var.
Mesela hiç makyaj yapmasam bile gözlerimi simsiyah boyar cıkarım.
Siyah oje sürerim..
Hep oldum olası sevmişimdir bu tarz şeyleri.

bu elbiseler
fiziğine uyanda çok hoş olurken
aynı elbise fiziğine uymayana çok kötü oluyor bence
elbiseye ruh vermek lazım sanırım:82:

Bunları nerde giyinmeyi düşünüyosunuz 11.yy la geri dönüş yapıcaksanız o başka dikkat edin bu zamanda tuhaf düşüncelere yol açmayın kızlarrr?

Bunları nerde giyinmeyi düşünüyosunuz 11.yy la geri dönüş yapıcaksanız o başka dikkat edin bu zamanda tuhaf düşüncelere yol açmayın kızlarrr?

Giymek için eklemedik hoşumuza gittiği için ekledik ayrıca beğendiğim bazılarını diktirip giyebilirim de şahsen günümüzün tarzında giyinip dalga geçilen o kadar rüküş varken
En azından asil bi tarz

ben japonların gothic lolita tarzlarını çok seviyorum. ortaçağ avrupası tarzında giyinen gothicler çok sıkıcı geliyor.japon kızları çok sevimli görünüyor bu tarzda.

evet bende bu tarz elbiselere bayılıyorum ama günlük hayatta bunlarla dolaşamayız işte. bende ekliym bi tane benim kına günümde giydiğim elbisem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…