• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Gothic Elbiseler

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Hoşuma giden ve diktirmek istediğim modeller...

1137611903_uresdress7.jpg

gotica47.jpg

tumblr_lisjuzuIbK1qdnabro1_400.jpg

GothicGelinlikler02.jpg

7-Gothic-Gelinlik-Trendi1.jpg

mmksophies.jpg

Cok güzel bunlar. Özellikle bu ikisine bayildim, harika gotik gelin olur bunlardan. :52:

GothicGelinlikler02.jpg

1137611903_uresdress7.jpg

Bunlar da benden;

konuyu görünce bir an lise yıllarım ve mezuniyetim aklıma geldi :43:
ben de böyle bir elbise beğenmiş ama hazır satılanları kalitesiz bulduğum için dikmiştim anneannemle beraber :69:
bayılıyorum bu tarz elbiselere, vamp duruşları beni benden alıyor.
tabii artık giymem pek mümkün değil... :50:

Ben de mezuniyetim için çok aramıştım ama ben bulmuştum çok hoşuma gitmişti :)
Bulamasaydım diktircektim ben de.
Ama bunları giyebilmek için zayıf,ince belli olmak gerekio,ben de kendimi iri bulduğum için yakıştıramamıştım kıyafeti kendime...
Bütün vücut oyuntularını gösteren kıyafetler çünkü bunlar

Ben de mezuniyetim için çok aramıştım ama ben bulmuştum çok hoşuma gitmişti :)
Bulamasaydım diktircektim ben de.
Ama bunları giyebilmek için zayıf,ince belli olmak gerekio,ben de kendimi iri bulduğum için yakıştıramamıştım kıyafeti kendime...
Bütün vücut oyuntularını gösteren kıyafetler çünkü bunlar

aaa giymedin mi :50:
benim pek problemim yoktu kilo konusunda güzelim kumral saçlarımı da siyaha boyattırmıştım ah ahhh siyahı kafamdan atabilmek için neler çektim :47:
hala duruyorsa resim onları da ekleyim bari :34:

Yok giydim giydim ama ne bileyim pek içime sinmemişti :1:
Ben de sarı saçlarımı mavi siyaha boyuyorum :)

Yok giydim giydim ama ne bileyim pek içime sinmemişti :1:
Ben de sarı saçlarımı mavi siyaha boyuyorum :)

hayııır!
boyama, ben de ilk önce maviye daha doğrusu laciverte sonra da siyaha boyadım ama saçı gerçekten mahvediyor ve dönüşü zor. gerçi bana kalsa siyahtan dönmezdim. beyaz tenlisin sanırım ben de beyaz tenliyim ve beyaz tene siyah saçı çok yakıştırıyorum, çok asil duruyor :34: da işte sonrası kötü biraz..
bu arada giydiğine sevindim :34::34:
rsimleri de bulamadım sanırım harddiske yollayıp uçurmuşum :53:

Konuma bakarsan sarı halimi de siyah halimi de görürsün beyaz tenli mavi gözlüyüm ben de çok yakıştırıorum kendime ama gerçekten çok yıprandı saçlarım uçları bi görsen berbat.
Bide çok dökülüo malesef...

elbisemin fotoğrafını bulamadım ama ilham aldığım elbisenin fotoğraflarını buldum ekleyim belki fikir olur...
$enlargae.cgi.webp
kadifeydi elbisem önü aynı bu şekildeydi ancak metal aksesuar yoktu..
$esnlarge.cgi.webp
etek kısmı daha volanlıydı..
$enlarge.cgi.webp
vee tabii ki siyah eldivenlerim vardı...

bu arada beyaz ten mavi göz siyah saç maaşallah :nazar:

gerçekten güzelmiş arkasına bayıldım göğüs kısmı da çok güzelmiş

teşekkürler tatlım ben de çok severek giymiştim :71:
şu an dolabın bir köşesinde hatıra olarak duruyor..
bu arada saçlarına baktım kesinlikle siyah çok durmuş, zaten güzelsin daha da güzel olmuşsun ayrıca hiç de fazlalıkların varmış gibi durmuyor elbise fıstık gibi olmuştur :34:
tabii üniversiteye başlayınca fikrin değişebilir, sarıya dönmek isteyebilirsin..

teşekkürler tatlım ben de çok severek giymiştim :71:
şu an dolabın bir köşesinde hatıra olarak duruyor..
bu arada saçlarına baktım kesinlikle siyah çok durmuş, zaten güzelsin daha da güzel olmuşsun ayrıca hiç de fazlalıkların varmış gibi durmuyor elbise fıstık gibi olmuştur :34:
tabii üniversiteye başlayınca fikrin değişebilir, sarıya dönmek isteyebilirsin..

Teşekkür ederiim :)
Şuan lacivert yapmak için uğraşıorum hevesimi alayım dönücem kendi rengime boya boya nereye kadar:50:
Omuzlarım çok geniş benim,ne kadar zayıflasam da zayıf duramıorum malesef.o yüzden yakıştıramamıştım :1:

Teşekkür ederiim :)
Şuan lacivert yapmak için uğraşıorum hevesimi alayım dönücem kendi rengime boya boya nereye kadar:50:
Omuzlarım çok geniş benim,ne kadar zayıflasam da zayıf duramıorum malesef.o yüzden yakıştıramamıştım :1:

omuzlarının geniş olması da güzel bence giydiğin her kıyafet üzerinde daha bir belirgin gösterir kendini :34: sadece belinin kalın olduğunu düşünüyorsan ona yönelik spor felan yapabilirsin :44:

neyse muhabbete döndürmeyelim şikayet almamak adına tıp tıpp :71: saç ile ilgili yorumlarıma topiğinden devam ederim :34:

Back
X