• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goygoy time

Neyse artık bak gebeyken bu kadar sancılı geciyor bi 40 gün daha dayanılır herhalde. Geleceğe dair bilinç toplamaya çalısıyorum resmen of cnm kendim
Sende hafiften bi depresyon hasıl olmaya başladı pijamalarını giyip bi sakinleş istersen :KK70:

Yahu yok yok girmedim henüz :KK70: Of benimki çabuk gelse de bi beynini yesem düşüncelerindeyim. Ama söylediklerinizi yapamam gibi hala :KK70:
Onu adam uykuya dalınca yapacaksın yalnız bılınclıyken kurumus agac dalı tutar gıbı saldırma sakın :KK70:

valla şuan karnım ağzımda biraz da erken büyüdü. hareketlerim kısıtlı ama affetmiyorum her yerde kıstırırım:KK8:
Ay deliricem ben niye kıstıramıyorum bu adamı. Tüm cesaretimi toplayıp bir gün bende kıstıracağım! Gerci o tosbiklikle kıstırılması biraz zor ama bulucam bi çaresini

Ay hayal ettim kahkaha attım! :KK70: Düşünsene saldırıp -bu niye düz duruyo bu?! - diye çemkirdiğimi.. Aklıma mukayyet ol :KK70:
Düz durmayacak zaten :KK70: açmamış tomurcuk olması lazım düzse sıkıntı:KK8::KK70:

Back
X