• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goygoy time

Bi ara dedim menopaza girmeden sevişmek yok diye bebek olur diye korkuyorum soylerken ben inanmadım o nasıl inansin :KK70:
Valla bizde oluyor.
İlki bir şey olmaz dedik oldu, ikinci korunmaya rağmen oldu.
Geçen ay adetim olmadı adam isyan ediyor ‘valla elimi sürmedim eve de mi gelmeyeyim yeter yahu’ diyor😂😂😂

başka nerelere gittin almanya'da ziya amca?
+aslan avına gittim.
*ziyaaaaaa.
-hadi şu aslan avını anlat!
+haa evet. birden onu gördüm!
-neyii?
+aslanııı! alla allah! boyu 10 metre!
-aslanın boyu 10 metreymiş.
+hemen çektim çakıyı, açtım.
-sonra amca??
+atladım aslanın üstüne!! karnına tak tak tak tak tak !!!!
*ziyaaaaaa.
Sana bu replıgı cuk oturttum suan :KK53: :KK53: :KK53: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :deli: :deli: :deli: :halay:
Yaaa sgshhs neden böyle oldu ki şimdi yoksa bana inanmıyor musub?! Yapabilirim :D

Yahu ben bir kac saat önce bi topik açtım buralara bi yerlere dhskssk 3üncüden sonra benimki finale varamıyor diye :KK70: Canım Love o yüzden bana adamın biyolojik mi yoksa psikolojik mi bir sorunu var onu anlamamı sağlamaya çalısıyor :KK70: Aahdsksk o yüzden gerekli kontrolleri yapmam yönünde beni bilgilendiriyor :KK70:
3 mü, gözüm seyirdi.
Sen o kocayı müzeye koy bacım, bırak incelemeyi.
Tek atamayanlar var gözünü seveyim, bu devirde bunca hormonlu gıdaya adam 3. Ye yeltenmiş sen hala öle mi böle mi diyorsun😂
E biz ölek şurda bir zahmet...

3 mü, gözüm seyirdi.
Tek atamayanlar var gözünü seveyim, bu devirde bunca hormonlu gıdaya adam 3. Ye yeltenmiş sen hala öle mi böle mi diyorsun😂
Adamı ölse tabuta sıgdıramıcaklar bunun yuzunden be :KK70: :deli:

3 mü, gözüm seyirdi.
Ay ne biliyim benden 9 yaş büyük korktum ben adam elden gidiyor diye alay konusu oldum buralarda :D

Back
X