- 22 Mayıs 2012
- 10.886
- 29.994
- 798
Göze geldiSahi sen neden banlandin ya?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göze geldiSahi sen neden banlandin ya?
tenisle çağrışımlı bir şey yazmışım ben de şermin sayesinde öğrendimSahi sen neden banlandin ya?
konu olur da kişi olmazEvet ya ortamı canlandıracak bir konuya geya kişiye veya en güzeli ikisine birlikte ihtiyaç var![]()
Asdff şikayet edilirse banlancam harbidenkız yorum okuyup bir şey yazmadıktan sonra napam aktif hesabıbence bu da ban
![]()
B Burhan Burhanitto şikayet için biçilmiş kaftanAsdff şikayet edilirse banlancam harbiden![]()
tenisle çağrışımlı bir şey yazmışım ben de şermin sayesinde öğrendimhalbuki sansürlü de yazmışım ama
![]()
Mayını döşedin anladığım kadarıylaAsdff şikayet edilirse banlancam harbiden![]()
hahahaha bana da diyo sen yokken 2 kez banlandım sen hala gelmedinGecen gun bekar bir arkadas vardi B Burhan Burhanitto o dedi cok evli olmanin sonucu banlandi diye. Sonra bir baktim kendisi ucmus![]()
Mayını döşedin anladığım kadarıyla
Değicek güzel bir konuysa bana da söyle kurudum burda eğlenemiyorum![]()
Kız yok kmse beni iplemiyoMayını döşedin anladığım kadarıyla
Değicek güzel bir konuysa bana da söyle kurudum burda eğlenemiyorum![]()
inşallah seni de kıskanırlar fldjskshYa guzel bir konu olursa beni de cigirin yafff :) alintilari gormuyorum ama etiket yapin. Ne zamandir bir beddua almadim.
Yırtalım bebişim adres varAma bugun yırtmak istediğim cok üye var yalan yohh![]()
Bedduamı aldım da eğlenceme doyamadım yaff. Ben konu avındayım bulursam dişimize göre birşey haber vericiiimYa guzel bir konu olursa beni de cigirin yafff :) alintilari gormuyorum ama etiket yapin. Ne zamandir bir beddua almadim.
Bugün ban yemezsem daha da yemem o derecesenin banın gelmiş![]()
Kaynana var bitane,kardeşinin sözlüsünü beğenmeyen var bide o yorumlarda muhtesem katkılaryla nurpembe var.. bide ön koltukYırtalım bebişim adres var![]()