goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Kaynana var bitane,kardeşinin sözlüsünü beğenmeyen var bide o yorumlarda muhtesem katkılaryla nurpembe var.. bide ön koltuk😂😂 uff bugun beynm yandı
Kaynanayı gördüm de yaşlı başlı kadın diye şeyetmedim. Oğlu aldatılmış onun üzüntüsüyle ne dediğini bilmiyor diye yorumladım 😂😂 olay başlaysa geleyim hemen jdjdjd

Kaynanayı gördüm de yaşlı başlı kadın diye şeyetmedim. Oğlu aldatılmış onun üzüntüsüyle ne dediğini bilmiyor diye yorumladım 😂😂 olay başlaysa geleyim hemen jdjdjd
Kızı ailesi eve almış diye tribe girmiş sokakta bırakmamıslar aklı basına gelmezmiş. Kız ben ex koca aldattgnda bile ailesi için bunu düşünemedm değişik kafalar😂
off isim verme dayanamıyorum 😂 bir iki gün takılayım nolur 😂😂😂
İlerledi konular bosver ama ön koltuk eğlenceliydi bence😂

Kızı ailesi eve almış diye tribe girmiş sokakta bırakmamıslar aklı basına gelmezmiş. Kız ben ex koca aldattgnda bile ailesi için bunu düşünemedm değişik kafalar😂

Sen erkek anası olsaydın bak bakayım düşünüyor muydun düşünmüyor muydun şahsen benim ilk düşüneceğim şeylerden birisi olabilirdiiihdjdhısjsj 🤣🤣🤣🤣

Dexter Dexter sen olsan düşünmez misin? Erkek analarının şahı arkadaşım söyle bir 😂

Back
X