Göz açlığıma DUR demem gerek!!!

Ahsenkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
16
5
32
Herkese merhaba..... ben 23 yaşında, 158 boyunda, ve 75 kilo olan bir anneyim..:KK43:(( on aylık bir kızım var... 2,5 yıllık evliyim. Evlendigimde 64 , hamile ksldigimda 77 , ve doğum yaptığımda 94 kiloydum. Çok kötü bir durum dimi ben daha 23 yaşındayım hamileyken tek fotoğraf cekilmedim kızım doğdu gene cekilmedim... aynalar a dahi bakamadım utandım kendimden... ama artık dur demenin zamanı geldi kızımın yaş gününde bol bol poz vermek istiyorum.. inşallah yani.. ve benim gibi düşünenlerin yanımda aynı yolda yürümenin istiyorum... Bismillah diyerek başlıyorum........

Ewet hayirlisiyla başlıyorum.... tam 75 kiloyum ve sabah bir dilim börek, bir haşlanmış yumurta, domates salatalık peynir yedim.... ogleyin ise 4-5 kaşık kabak yemeği ile bir kase ev yapımı yoğurt yiyeceğim inşallah... daha ara öğün yapıp yapmayacağım karar vermedim..

cnm günlüğün hayırlı olsun istedikten sonra verirsin merak etme bende 76 kiloyla tamamlamıştım hamileliğimi sonra verdim ama emzirirken yedimde yedim kilolarımı hooop geri aldım.

dirayetli olursan 3, 4 ayda 10 kilo kadar verirsin.
65 kiloya düştüğünde zaten görüntün hoş olur.

İnşallah. .. Bugün azimli ve cok cok kararlı başladım. öğlen belirkediklerimi yedim ara öğün olarakta meyva yedim. Aksama çorba salata ve 3 adet köfte ile devam edeceğim:)

Hayırlı sabahlar ....:)bugün erken kalktım daha doğrusu kızım 6 da uyandı ilk onun karnı doydu tabiki:) ben ilk olarak ılık suyumu içtim bir saat sonra haslanmis yumurtami domates salatalık peynirimi yedim.... bide dün sabah 75 tim bu sabah 74,900 olduğumu görünce o 100 gram bile mutlu etti beni:)))) dün akşam üzeri A101 den mest form çayı aldım dün gece içtim bugün icmeyecegim bide yarın icecegim.. her gün içmek bağırsakları tembellestiriyormus.. birazdan kızımı uyutup kendimce spor yapacağım:) eşimin işi sebebiyle bulunduğumuz yerde spor yapacak yürüyecek alan yok :KK43:( neyse hele Bi evde yapmaya gayretli olayım da:))

Hayırlı sabahlar ....:)bugün erken kalktım daha doğrusu kızım 6 da uyandı ilk onun karnı doydu tabiki:) ben ilk olarak ılık suyumu içtim bir saat sonra haslanmis yumurtami domates salatalık peynirimi yedim.... bide dün sabah 75 tim bu sabah 74,900 olduğumu görünce o 100 gram bile mutlu etti beni:)))) dün akşam üzeri A101 den mest form çayı aldım dün gece içtim bugün icmeyecegim bide yarın icecegim.. her gün içmek bağırsakları tembellestiriyormus.. birazdan kızımı uyutup kendimce spor yapacağım:) eşimin işi sebebiyle bulunduğumuz yerde spor yapacak yürüyecek alan yok :KK43:( neyse hele Bi evde yapmaya gayretli olayım da:))
Leslie Sansone var. Evde yürütüyor insanları. Onun videolarına bakabilirsin.

Eweeet devam edelim bakalım ..... ara öğün olarak 11 gibi 3 adet ceviz yedim. Ogleyin bir kase mercimek çorbası bir kase yoğurt 3-4 gibide bitki Çayı içtim..akşam komsum yemeğe davet etmişti:KK66:))) bir kase çorba 2 tane lahana sarması ve salata yedim sadece:KK66:) gercekten:KK66:)) artık su içer uyurum... hayırlı geceler

Herkese merhaba..... ben 23 yaşında, 158 boyunda, ve 75 kilo olan bir anneyim..:KK43:(( on aylık bir kızım var... 2,5 yıllık evliyim. Evlendigimde 64 , hamile ksldigimda 77 , ve doğum yaptığımda 94 kiloydum. Çok kötü bir durum dimi ben daha 23 yaşındayım hamileyken tek fotoğraf cekilmedim kızım doğdu gene cekilmedim... aynalar a dahi bakamadım utandım kendimden... ama artık dur demenin zamanı geldi kızımın yaş gününde bol bol poz vermek istiyorum.. inşallah yani.. ve benim gibi düşünenlerin yanımda aynı yolda yürümenin istiyorum... Bismillah diyerek başlıyorum........

Canımm daha genceciksin.Kendinle barışık ol ilk önce çünkü kafaya çok takarsan kilo veremezsin.Herşeyden önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmelisin.Sağlıklı beslenince zaten fazlalıklar uçup gidicek emin ol :)

Canımm daha genceciksin.Kendinle barışık ol ilk önce çünkü kafaya çok takarsan kilo veremezsin.Herşeyden önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmelisin.Sağlıklı beslenince zaten fazlalıklar uçup gidicek emin ol :)
Doğru sağlıklı beslenmek önemli olan ama kendime zor engel oluyorum işte ...farkında olmadan yiyeceklerin içinde buluyorum kendimi:KK43:(((

Hayırlı sabahlar ... Bugün biraz geç kalktım yani namazdan sonra uyku tutmadı 6 gibi uyuya kalmışım 9 da kalktım:) bugün bir haşlanmış patates, haşlama yumurta, peynir, ve çay ile kahvaltimi tamamladım :)

Arkadasima katiliyorum beslenmeni saglikli birsekilde duzenlersen abur cuburdan uzak durup gec vakitte yemeleride kaldirirsan aynen ucar gider kilolar.bende 158boyundayim 62 ile hamile kaldim 78ile dogurdum emzirirken ve daha sonrasinda kendi cabamla 56ya dustum bi senede korudun sagliklu beslendigim icin.simdi 59kiloyum 61e kadar cikmistim cunku sonradan guatirim cikti az calisiomus buyuzdende cabuk kilo aldim zaten o ara abur cubura dustum ve en buyuk hatam gece de yemelerim vardi abur cuburdan.buarada 29yasindayim 3bucuk senelik evliyim 2yasindada dunyakar tatlisi bir okadarda yaramaz birtane oglum var

Buarada bende 3gundur abur cuburu sekeri cikardim hayatimdan .bu uc gun dayanirsan daha sonrasinda canin kesinlikle tatli cikolata cekmiyor.regl donemleri haric

Buarada bende 3gundur abur cuburu sekeri cikardim hayatimdan .bu uc gun dayanirsan daha sonrasinda canin kesinlikle tatli cikolata cekmiyor.regl donemleri haric
Bende abur cuburu seviyorum iki gündür hiç ağzıma degmediler inşallah bundan sonra onlarla karsilasmayacagim:)) bu arada Rabbim oğlunu kazadan beladan korusun kimseye evlat acısı ni tattirmasin...( amin)

Am
Bende abur cuburu seviyorum iki gündür hiç ağzıma degmediler inşallah bundan sonra onlarla karsilasmayacagim:)) bu arada Rabbim oğlunu kazadan beladan korusun kimseye evlat acısı ni tattirmasin...( amin)

Aminn cok tskler seninde kizini korusun rabbim.abur cubur bir sure sonra inanki hicte cazip gelmeyecek.lutfen kararli kal..

X