Göz alerjisi

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
574
152
33
Merhaba kızlar göz alerjim var gözüm sürekli kızarık ve damarlı bıktım bu görüntüden geçen 10 gün önce kontrole gittim batı göze. Alerji dedi damla yazdı gönderdi.
Geçmiyor mu bu kalıcı şekilde bilgisi olan varmı yaa

Son düzenleme:
Valla bende tam 6 yıldır öyleyim. Gözlükle dışarı çıkıyorum. Gözlerim kızarıyor, sulanıyor bazen göz yaşlarım akiyor geçmedi benimki. Bebek şampuanıyla yıkanıyorum, yüzümü yıkıyorum. Dışarda da gözlükle idare ediyorum. Bıktım vallahi. Bazen bulanık görme de oluyor. Of of göz kuruluğu,kirpik dibi enfeksiyonu ve güneş alerjisi var. Dışarı çıkasım gelmiyor artık

Valla bende tam 6 yıldır öyleyim. Gözlükle dışarı çıkıyorum. Gözlerim kızarıyor, sulanıyor bazen göz yaşlarım akiyor geçmedi benimki. Bebek şampuanıyla yıkanıyorum, yüzümü yıkıyorum. Dışarda da gözlükle idare ediyorum. Bıktım vallahi. Bazen bulanık görme de oluyor. Of of göz kuruluğu,kirpik dibi enfeksiyonu ve güneş alerjisi var. Dışarı çıkasım gelmiyor artık
Damla kullanmıyor musunuz

Canım ben 1 seneden fazladır yaşıyorum bu durumu . Teşhis olarak alerjik konjonktivit dediler . Gözlerimin beyaz yerlerindeki damarlar belirginleşti hatta kıpkırmızı oldu gözlerim. Kaç tane doktora gittim devletten tut özele en iyi profa . İlk gittiğim doktor bana ağır bir damla verdi ve göz tansiyonum yükseldi bu yüzden damlaları dikkatle kullan. Benim bulduğum çözüm göz şampuanı aldım . Sabah uyanınca ve gece uyumadan göz şampuanı ile yıkıyorum . Kızarıklıklara soğuk kompres iyi geliyor . Bir de çay kompresi . Ve suni gözyaşı kullanıyorum . Kuruluk var mı sen de ? Suni gözyaşı kılcal damarları azaltıyor sanki bende

Back
X