• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz altı çukurluğu için ne yapabilirim?

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.682
88
Merhaba, 26 yaşındayım ve göz altımda çukurlaşma var. Göz kremi falan kullanmıyorum. Her ışıkta belli olmuyor ama bazı ışıklarda çok kötü gözüküyor. Hiç kırışıklık yok ama altı çukur. Yaşı benden epey büyük aktrislere filan bakıyorum, kırışıklık var mesela ama çukur yok.

Işık dolgusu tavsiye ediyorlar galiba. Kozmetikle filan halledemez miyim bunu? Dolgu için de Ankara'da tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?

Başka bir başlığa daha yazdım. Fulya önce collagen içmeyi dene 3-6 ay kadar. Gerçekten çok fark ediyor. İçmeye başladıktan 3 ay sonra zaten anlayacaksın.Saçları falan da fena halde uzatıyor 😂

Başka bir başlığa daha yazdım. Fulya önce collagen içmeyi dene 3-6 ay kadar. Gerçekten çok fark ediyor. İçmeye başladıktan 3 ay sonra zaten anlayacaksın.Saçları falan da fena halde uzatıyor 😂
Teşekkür ederim onu da düşündüm evet ama önce bir doktora danışacağım.

Merhaba aynı dertten bende muzdaribim. Yuz yogası, bol su, sağlıklı beslenme ve stressiz yaşam çok iyi geliyor. Instagramda faceyoga nihan var. Sayfasını incelemenizi tavsiye ederim

kolajen içtim, bir büyük kavanozu bitirmiştim.
su sürekli içiyorum etrafımda kimse sigara içmiyor. sağlıklı beslenirim abur cubur vs zaten yemem

stressiz yaşayabilmek için ölmem lazım. onu başarabilen kişinin yüzündeki çöküklüğü dert edeceğini düşünmüyorum zaten.
yüz yogası yüzdeki tüm bölgeler için güzel bir şey, arada yapıyorum ama düzenli yapmadığım için olsa gerek faydası olmadı şu ana dek.
uzun süre önce aşırı kilo kaybettim (hastalık sebepli) ama 5-6 senedir sabit kilom.

bunları niye anlattım 39 yaşındayım ben de konu açacaktım sizin konuyu gördüm
bende sadece çöküklük değil morluk da var, esmerim hypergimentasyon sorunum var.
çöküklük 32-33 gibi başladı, 35 36dan sonra iyice arttı 26 iken yoktu

ben göz altı ışık dolgusu değil doğrudan yağ dolgusu düşünmüştüm, yağ dolgusunun su toplaması şişmesi alerji yapması gibi bir sorunu yok çünkü zaten kendi dokun. ama süresi var.
doktorla da görüştüm o da yağ dolgusu önerdi

görüştüğüm tek doktor Başar Kaya (yeri ümitköyde) tam 1 sene önce fiyatı 13-14 bin TL idi (uygulamayı hangi hastanede yaptığna göre fiyat değişiyordu, buda ayrı bir ilginçlik de neyse)bu sene ne olmuştur bilmiyorum.

başka ankarada doktor öneren fiyat bilen varsa ben de merak ediyorum.

kolajen içtim, bir büyük kavanozu bitirmiştim.
su sürekli içiyorum etrafımda kimse sigara içmiyor. sağlıklı beslenirim abur cubur vs zaten yemem

stressiz yaşayabilmek için ölmem lazım. onu başarabilen kişinin yüzündeki çöküklüğü dert edeceğini düşünmüyorum zaten.
yüz yogası yüzdeki tüm bölgeler için güzel bir şey, arada yapıyorum ama düzenli yapmadığım için olsa gerek faydası olmadı şu ana dek.
uzun süre önce aşırı kilo kaybettim (hastalık sebepli) ama 5-6 senedir sabit kilom.

bunları niye anlattım 39 yaşındayım ben de konu açacaktım sizin konuyu gördüm
bende sadece çöküklük değil morluk da var, esmerim hypergimentasyon sorunum var.
çöküklük 32-33 gibi başladı, 35 36dan sonra iyice arttı 26 iken yoktu

ben göz altı ışık dolgusu değil doğrudan yağ dolgusu düşünmüştüm, yağ dolgusunun su toplaması şişmesi alerji yapması gibi bir sorunu yok çünkü zaten kendi dokun. ama süresi var.
doktorla da görüştüm o da yağ dolgusu önerdi

görüştüğüm tek doktor Başar Kaya (yeri ümitköyde) tam 1 sene önce fiyatı 13-14 bin TL idi (uygulamayı hangi hastanede yaptığna göre fiyat değişiyordu, buda ayrı bir ilginçlik de neyse)bu sene ne olmuştur bilmiyorum.

başka ankarada doktor öneren fiyat bilen varsa ben de merak ediyorum.
Valla bizimle de paylaşırsanız sevinirim ben de aynı dertten muzdaribim

Back
X