Göz altı dolgusu

Talann12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
85
38
3
33
Bilen arkadaşlar göz altı dolgusu elmacık kemiklerini daha belirgin gösteriyor mu? Memnun kalan var mı? Yüzde değişiklik oluyor mu? Ücretler ne kadar ortalama? Teşekkür ederim.

Merhaba
göz altı dolgusu yaptırdım torbalarım vardı onları belirsiz hale getirdi. elmacık kemiklerini belirgin hale getirmiyor. elmacık kemiklerine istersen farklı dolgu yapıyorlar. ben çok memnun kaldım. ben 2500 tl ödedim ama 1000-3000 arasında fiyatlar değişiyor

Merhaba
göz altı dolgusu yaptırdım torbalarım vardı onları belirsiz hale getirdi. elmacık kemiklerini belirgin hale getirmiyor. elmacık kemiklerine istersen farklı dolgu yapıyorlar. ben çok memnun kaldım. ben 2500 tl ödedim ama 1000-3000 arasında fiyatlar değişiyor
Kime yaptırdınız peki?

Serdar Bora Bayraktaroğluna yaptırdım. arkadaşımın tavsiyesiyle gittim memnun kaldım. daha uyguna yapan çok doktor var. araştırın önemli olan bence abartmadan doğal yapması doktorun.

Bilen arkadaşlar göz altı dolgusu elmacık kemiklerini daha belirgin gösteriyor mu? Memnun kalan var mı? Yüzde değişiklik oluyor mu? Ücretler ne kadar ortalama? Teşekkür ederim.
Elmacik kemikleri icin yanak dolgusu yapiliyor genelde.Ben nizobial cizgilerim icin dolgu yaptirdim .Goz alti dolgusu torbalar icin yapiliyor.Ben de yaptiricam yakinda kendimi ayarlayamadim henuz.Doktorum Mehmet Akgun ankaradaysan arastirmani oneririm.Fiyatlar konusunda da yuz yapiniza gore net tutari doktor cikariyor gidip gorusmek lazim yuzunuze yapilmasi gerekenleri sayiyor sonra fiyatini soyluyo.

Kızlar selamlar ben de yaptırmak istiyorum ama göz altımdaki morluklar şişlikler kapanır mı ? Ne kremler serumlar kullandım ama çözüm bulamadım bir türlü ne dersiniz? :110:

Merhaba
bahar merhaba, acaba kime yaptırdın bir de ne kadar dolgu ekledi,yağ mı enjekte etti dolgu mu ,anestezi oldu mu?

Back
X