• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz alti için estetik yaptiran var mi?

gözaltı morluklarından bende muzdariptim. öyle ki beni her gören bugün yorgunmusun diye sormasında nefret ederdim. gözaltı morluğu hafifledikten sonra çukur fazla insanın gözünü batmıyor sanırım.. birde maliyetleri ve süresini öğrenince ben bu işten tamamen vazgeçtim. 600 ytl bi seneliğine verirsem asıl o zaman psikolojim bozulur sanırım :)
her neyse bende biraz kendi uygulamalarımdan bahsedeyim.
öncelikle ben sigarayı bıraktım. çünkü sigara göz çevresini en çok etkileyen faktörlerin başında.. sigarayı bırakalı bir seneyi geçti. o bile inanılmaz farkettirdi.
daha sonra çizgilerden kurtulmak için maya maskesini uyguladım gözaltına ve kazayakları denilen bölgeye. (1 çay kaşığı yaşmaya,1-2 çay kaşığı yağsız süt karıştırılır krem kıvamına gelir göz çevresini çekiştirmeden hafifçe sürülür ve 15 - 20 dakika içinde su ile durulanır)
daha sonra güzel nemlendiren bir gözçevresi kremi kullan. bana kardeşim bi marka önermişti gayet memnun kaldım. ismi aklıma gelmiyor ama öğrenip yazarım hemen.
ve gözaltı kapatıcılarını tamamen unuttum. çünkü onlar inanılmaz derecede çizgiye sebep oluyor. ne kadar kapatsan da daha çok dikkat çekiyor aslında. hemde çok zararlı inan.. ben kapatıcı sürmeden bakkala bile gidemezken şimdi elime bile almıyorum.
öyle ki pudra bile sürmemeye gayret ediyorum. bi rimel bir allık yetiyor bana.
şimdi gayet memnunum. ancak gerçekten yorgun ve uykusuz olduğumda belli oluyor gözlerimden sadece.. yaşım 28 ve herkes beni 22 falan sanıyor. insanın yaşını göz çevresi ele veriyormuş bu çok doğruymuş.
bende öğrendim ki öncelikle sağlık gerekiyormuş.. sağlıklı nice günler dilerim arkadaşım. umarım tavsiyelerimin faydasını görürsün.

tavsiyelerin için çookk teşekkür ederim.kullandığın nemlendiricinin adınıda yazar mısın??

bu benim ilgilendiğim bir konu değil ama okuyunca geçemedim 10 gün önce iki kuzenimde bu ameliyatı oldular dördüncü gün izleri yok denecek kadar azdı basit ve sonuçları etkili bir operasyon olduğunu biliyorum

biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin acaba?ameliyatı nerde oldular?maliyeti ne oldu vs...şimdidedin teşekkürlerŞeniz

merhaba arkadaşlar,öykü76 kuzenlerinin gözaltındaki problem neydi acaba, nasıl bir ameliyat oldular biraz daha bilgi verrir misin?:sm_confused:

üst göz kapaklarında düşüklük alt göz kapaklarında da torbalanma yani genel göz görünümünde bir bozulma söz konusuydu sanırım bu torbalanma denilen şey o bölgedeki yağ dokusunun fazlaca birikmesi gibi birşey kuzenlerim ameliyat için yurt dışından geldiler ben dördüncü gün gördüğümde gayet iyi görünüyorlardı çok hafif bir morarma oda belli belirsiz dışında hiç bir şikayetleri yoktu ameliyatları genel anestezi altında olmuş anadolu yakasında özel bir hastanede onuncu gün yurt dışına döndüler çok fazlaca bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla usta ellerde oldukça basit ve sonuçları memnun edici bir işlem

üst göz kapaklarında düşüklük alt göz kapaklarında da torbalanma yani genel göz görünümünde bir bozulma söz konusuydu sanırım bu torbalanma denilen şey o bölgedeki yağ dokusunun fazlaca birikmesi gibi birşey kuzenlerim ameliyat için yurt dışından geldiler ben dördüncü gün gördüğümde gayet iyi görünüyorlardı çok hafif bir morarma oda belli belirsiz dışında hiç bir şikayetleri yoktu ameliyatları genel anestezi altında olmuş anadolu yakasında özel bir hastanede onuncu gün yurt dışına döndüler çok fazlaca bilgim yok ama gördüğüm kadarıyla usta ellerde oldukça basit ve sonuçları memnun edici bir işlem

tavsiyelerin için çookk teşekkür ederim.kullandığın nemlendiricinin adınıda yazar mısın??

canım ürünün adı declare. ama bir kaç çeşidi var göz için. ben özellikle morluklara daha etkili olanını istemiştim. tüpte krem.
evkurdan satın almıştım fiyatınında 42 olması lazımdı.
sevgiler canım

Arkadaşlar üst göz kapağı düşüklüğü var bende de.Ameliyatı mı önerirsiniz yoksa dolgu maddelerini mi?En iyi ve kimyasal olmayan doğal dolgu maddeleri hangileri bilgi verirseniz sevinirim.Hepinizi öpüyorum.

Arkadaşlar üst göz kapağı düşüklüğü var bende de.Ameliyatı mı önerirsiniz yoksa dolgu maddelerini mi?En iyi ve kimyasal olmayan doğal dolgu maddeleri hangileri bilgi verirseniz sevinirim.Hepinizi öpüyorum.

Canım üst gözkapağı düşüklüğünde , dolgu olmaz.Yani düşüklük dolgu ile düzeltilemez .Çünkü düşüklük göz kapağı üzerindeki fazla deriden kaynaklanır .Fazla deri alınır , göz kapakların düzelir .:teytey:

canım ürünün adı declare. ama bir kaç çeşidi var göz için. ben özellikle morluklara daha etkili olanını istemiştim. tüpte krem.
evkurdan satın almıştım fiyatınında 42 olması lazımdı.
sevgiler canım

arkadaşlar bu krem gözaltı morlukları içinmi?
birde o maske yaşmaya ve yağsız sütle olan maskedemi morluklara iyi geliyor?
lütfen cevap fisfisfis

Ayrıca kaç yaşındasın canım , niçin göz kapağı düşüklüğün var ?

Rosenoire benim göz kapağı ikinci doğumda fazla kilo alıp sonra da vermemden dolayı oldu.ve beni olduğumdan daha yaşlı gösteriyor.Kaşlarımı dövme yaptırdım yukarı kaldırarak saklayabilirmiyim diye olmadı daha beter oldu.Şimdi bir de dövmeleri nasıl sileceğim diye uğraşıyorum.Tabii bi sonuç yok.Çok üzgünüm çoook

slm arkadaslar..ya eskiden böle bi problemim yoktu ama şimdi biraz zayıfladım ve gözlerim feci sekilde morardı yani kilo alsamda artık eskısı gıbı olmayacakmıs gıbı gelıo ayrıca simdi vücudumdanda memmunum zaten ama işte yüzüm bu sebeple kötü görünüo acaba diorum göz altlarıma dolgu yaptırsam kurtulurmuyum bundan çünkü çukurlaştı gözlerim nolur yardımsenağlama

Kızlar ben galiba sol üst göz kapağımdan ameliyat olacağım. Yani göz kapağımda bir düşme falan yok fakat iki göz kapağım genişlik olarak aynı değil. Biraz asimetrik. Sabahları iki gözümde aynı uyanıyorum. Sonra akşam sol göz kapağım sanki genişlemiş gibi oluyor :((( Sorun iki gözümün göz kapağı çizgisi farklıymış.

arkadaşlar bu krem gözaltı morlukları içinmi?
birde o maske yaşmaya ve yağsız sütle olan maskedemi morluklara iyi geliyor?
lütfen cevap fisfisfis

evet canım morluklara karşı iyi gelen bir krem. benim piyasada neredeyse kullanmadığım krem kalmamıştı. yaş maya maskesi de iyi geliyor. şimdi morluklardan kurtuldum diyebilirim. birde şu kivi kabuğunuı denedim. oda geçrketen iyi geldi.. morluklara.. ama benim cildim çok hassasmış. şişti kabardı. doktora gitmek zorunda kaldım. arı sokmuş gibi oldu gözlerim. o yüzden ona dikkat edin..
şuanda basit nemlendiriciler kullanıyorum artık. çizgiler için oda. morluklarla savaşmıyorum. kapatıcı kullanmıyorum.. ancak uykusuz ve yorgun olduğum zamanlarda belirdi oluyor artık..
umarım faydasını görürsünüz sizde.

slm arkadaslar benim göz altımda torbalanma ve morarma var ben amelıyatla bunların alındgını duymustum.yaptran varmı?
evet kayınvalidem gözaltı torbalarını ve göz üstü torbalarını aldırdı sonuç süper ötesi iz hiç yok çok inceledik göremedik olamaz böyle birşey ayrıca çok değişti güzelleşti genç kız gibi oldu valla tavsiye edrim

arkadaşlar bende sırf bu göz estetiği için para biriktiriyorumkafaya taktım çünkü çok kötü görünüyor benim gibi olanlar bana yardım ederse çok sevinirim çünkü ne yaptıracağımı daha tam olarak bilmiyorum yani dolgumu kaş kadırmamı gözlerimin iç tarafı inanılmaz çukur ve mor dış tarafa doğru göz kapağım gözümün üzerine düşüyor bu yüzden kimseyle göz teması kurmak bile istemiyorum makyajda gizlemiyor zayıfım onunda etkisi var ama kiloda alamıyorum yani hani gözünüzün üstündeki o katlantı göz şeklinizi paralel takip eder ya bende iç tarafa doğru iyice uzaklaşıyor ve çizgi bile yo yani o tarafta anlatamadım ama yağ doku falan hiç yok zaten sorun ondan bence ama siz ne dersiniz?

arkadaşlar bende sırf bu göz estetiği için para biriktiriyorumkafaya taktım çünkü çok kötü görünüyor benim gibi olanlar bana yardım ederse çok sevinirim çünkü ne yaptıracağımı daha tam olarak bilmiyorum yani dolgumu kaş kadırmamı gözlerimin iç tarafı inanılmaz çukur ve mor dış tarafa doğru göz kapağım gözümün üzerine düşüyor bu yüzden kimseyle göz teması kurmak bile istemiyorum makyajda gizlemiyor zayıfım onunda etkisi var ama kiloda alamıyorum yani hani gözünüzün üstündeki o katlantı göz şeklinizi paralel takip eder ya bende iç tarafa doğru iyice uzaklaşıyor ve çizgi bile yo yani o tarafta anlatamadım ama yağ doku falan hiç yok zaten sorun ondan bence ama siz ne dersiniz?
Canım merhaba önce kulübümüze hoş geldin .Yazdıklarını okudum ama tam anlıyamadım .Göz altındaki çukurlar geçici dolgu ile azaltılıyor diye biliyorum .Burun kökünün olduğu kısma geçici dolgu yapıyorlar ama bir kaç ayda eriyor .Üst gözkapağın düşükse yani deri fazlalığı varsa cerrahi müdahale ile alınıyor .Güzel sonuçları olan bir operasyon .Ben yaptırmadım ama yaptıranları gördüm .Hoş sonuçlar veriyor .Sorunu net olarak yazarsan daha ayrıntılı yazabilirim.Ayrıca kaç yaşındasın canım ?

ay çok teşekkür ederim ilginize keşke şeklini çizebilseydim ama yine anlatayım 26 yaşındayım gözümün iç ve üst tarafı yani o kadar çukurki ve o kadar morki göz kapağı katlantısı orda yok
dış tarafa doğruda göz kapağım sarkıyor ama ben bu çukurluktan ve morluktan kurtulmak istiyorum kendi yağımdan enjekte ettirsem kalıcı olurmu acaba?

Back
X