• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz alti için estetik yaptiran var mi?

ay çok teşekkür ederim ilginize keşke şeklini çizebilseydim ama yine anlatayım 26 yaşındayım gözümün iç ve üst tarafı yani o kadar çukurki ve o kadar morki göz kapağı katlantısı orda yok
dış tarafa doğruda göz kapağım sarkıyor ama ben bu çukurluktan ve morluktan kurtulmak istiyorum kendi yağımdan enjekte ettirsem kalıcı olurmu acaba?

Canım anladım daha çok gençsin .Kızım olacak yaştasın :)) Bildiğim kadarı ile üst ve alt göz kapağı çukurluklarında geçici dolgular yapılıyor .Yağ enjeksiyonu da yapılıyor . Bu yöntemde hyaluronik asit jel ya da yağ hücresi kullanılıyor .Yağ enjeksiyonu göz kapağına yapıldığında daha kalıcı olur diye düşünüyorum .Çünkü dudak kadar hareketli bir bölge değil .Kalıcı sonuç verebilir ..Eğer yağ enjeksiyonu yapılıyorsa çok daha iyi canım .Bir plastik cerrahla görüşürsen daha iyi bilgi alırsın .Ayrıca üniversite hastanelerinde çok daha ekenomik olur .Zaten son derece basit bir işlem .

rosenoire burun köküne kalıcı dolgu yaptırılamazmı birkaç ayda eriyorsa ne anlamı varki?
Canım kalıcı dolgular sadece ,dudak , burun yanı çizgileri, yanaklar vb.. gibi kullanılıyor .Maalesef göz kapaklarında uygulanmıyor .Nedenine gelince alt ve üst göz kapaklarının derisi çok ince .Burala yapılan kalıcı dolgular belli olabiliyor .Bu nedenle geçici yapılıyor .

slm kızlar göz altı morlugu fraksiyonel lazer ve goz altına yag enjeksiyonu ile geçiyormus iyi arastırdım...merak edenlere duyurulur bende 1-2 yıla yaptırırım:)

Benim gözaltimda küçük yağ kitlesi var onu aldirmak istiyorum..yaptiran varmı?

mrb arkadaşlar 1,5 ay kadar önce gözaltlarıma yağ enjekte ettirdim fakat hala tam romal hale gelmedi yağ fazlalığı var yani,doktorum 15 gün sonra revizyonla düzeltme yapacak fazlalığı alacak sanırım inş revizyon ameliyatından sonra düzelir yaptırdığıma pişman olmam .acaba gözaltına yağ enjekte ettiren var mı varsa tecrübesini paylaşabilir mi ?

mrb arkadaşlar 1,5 ay kadar önce gözaltlarıma yağ enjekte ettirdim fakat hala tam romal hale gelmedi yağ fazlalığı var yani,doktorum 15 gün sonra revizyonla düzeltme yapacak fazlalığı alacak sanırım inş revizyon ameliyatından sonra düzelir yaptırdığıma pişman olmam .acaba gözaltına yağ enjekte ettiren var mı varsa tecrübesini paylaşabilir mi ?

Canım merhaba, göz altına yağ enjekte edilmesinin nedeni çukurluk muydu ? Bir de göz altının tamamına mı enjekte edildi .Benim bildiğim dolgu malzemeleri (yağ , veya sentetik dolgular) sadece göz pınarının olduğu yere ,yani burun kökünün oradaki çukurluğa( göz altı oluğu) enjekte ediliyor. Yani göz altının tamamımna yapılmıyor .Verilen yağ zaten bir süre sonra eriyor, sen de niçin revizyona gerek duydu .Torbalanma gibi bir görünüm mü oldu acaba .Dilerim herşey senin istediğin gibi olur .Bu arada kaç yaşındasın , acaba bir göz altı operasyonu ile nasıl sonuç alınırdı .Herhalde doktorunla bütün bunları görüşmüşsündür canım.Yazarsan sevinirim .Geçmiş olsun .

merhaba rosenoire iyi dileklerin için teşekkür ederim canım inş geçer.ben 30 yaşındayım ama uzun zamandır gözlatımda çukurluk vardı yapı meselesi sanırım özellikle güldüğüm zaman çok oyuk kalıyordu bununla birlikte burun ameliyatı da oldum ben gözaltımın tamamına yapıldı doktoruma sonradan kötü bir görüntü olmaz değil mi diye sorduğumda daha önce de yaptığını her hangi bir sorunla karşılaşmadığını söyledi hiçbişey olmaz güzel olur dedi ancak özellikle sol göz altımdaki şişlik inmedi torbalanma gibi oldu doktorumda şaşırdı yağ sonuçta ineceğine çok emindi 15 gün daha bekliycez ama kaldı sanki orda, yağ bezesi gibi elime geliyor zaten en başından beri sol gözaltımda fazlaydı neden ayarlayıp vermedi anlamadım sorduğumda vucut onu dengeler demişti 15 güne inmezse revizyonla düzeltecek kesip mi alır hiç bilmiyorum ya hiç yoktan iş açıldı başıma gözaltı kesisi beni korkutuyor vede ya düzelmezse düşüncesi tek tesellim belki ilk haline göre genede güzel olur diyorum doktorumla farklı şehirlerde olduğumuz için her şeyi konuşamadım o an aklına gelmiyor insanın sorular nasıl bir operasyon yapacak hiç bilmiyorum narkoz vereceğini biliyorum sadece dularını bekliyorum sitede benden başka bu operasyonu yaptıran yok sanırım varsa lütfen tecrübesini paylaşsın sevgiler..

Petekçem , dilerim herşey gönlüncre olur canım .Belki de küçük bir kesi yaparak yağı dağıtma yoluna gidebilir .Benim sana önerim herşeyi doktorunla iyice konuş .Ne yapılacağını iyice öğren canım .Sonucu merakla bekliyorum .Muhakkak yaz canım. :1hug:

arkadaslar ben de goz alti torbalanmasindan muzdaribim.ayrica gozkapagimda da torbalanma var. yaza ameliyat olmayi dusunuyorum.Izmir'de bu isi iyi yapan iyi bir doktor onerebilir misiniz???

valla benım bıldıgıme bu gozaltı morluk ve sıskınlıklerınde sorun derının yasla bırlıkte kendını bırakması
bır de yag bırıkmesı oluyormus alt kapakta ondan oluyor
ve su lifting cihazları var ya onların ozellıkle sıskınlık ve yag bırıkmesını yokettıgıne kendım sahıdım
morluk ıcın de eger kı uzun sure kullanılırsa o bolgeyı yukarı alıyor kaslar calıstıgı ıcın
ancak benım gıbı sabırsızsanız, belkı yag enjeksıyonu- torbalanma yoksa sadece doku kaybı ve morluk varsa dusunulebılır
daha doktordan yenı geldım, ben de bı dolgu dusunuyorum cok kg verdım de
yuzum bıraz ufaldı , hemen enjeksıyon ısıne gırısecegım
dr dedı kı hyaluronıc acıd de gozaltıne enjekte edılıyormus morluk ıcın
kızlar o bı enjektor urun baska yerlere de yetıyor ,bunu unutmayın
yag olsa guzel olur ama o daha pahalı sanırım

evet kayınvalidem gözaltı torbalarını ve göz üstü torbalarını aldırdı sonuç süper ötesi iz hiç yok çok inceledik göremedik olamaz böyle birşey ayrıca çok değişti güzelleşti genç kız gibi oldu valla tavsiye edrim

mrb.daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinim. dr. ismi. kayın validen kaç yaşında acaba. ve fiyatı ne oldu amaliyatın. çok morarma oldumu hani çevreden anlaşılıcak kadar . cevabın için şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar kimse gözaltlarına yağ enjekte ettirmesin ben bu operasyonu geçirdim ve kötü bir görüntü oldu çok pişmanım

arkadaşlar kimse gözaltlarına yağ enjekte ettirmesin ben bu operasyonu geçirdim ve kötü bir görüntü oldu çok pişmanım

canım cok gecmis olsun umarım güzelleşecek yagda erime oluyor biliyorsun
sende ne gibi bir sorun oldu cok kotu derken?
ben de hyaluronic acid yaptırıcam simdi gozaltına azcık
sence bu da yag gıı kotu sonuc mu verir?doktorun kimdi?
kızlar gozaltı ve ustu sıskınlıklerı ıcın kesınlıkle lifting cihazı oneririm yüz icin..

arkadaşlar iyi akşamlar, öncelikle herkese geçmiş olsun , ben yeni üyeyim, benimde göz kapağımda yağ bezeleri var, deri kapağının altında dağınık bir şekilde, ayrıca alttada var , izmirde bu şekilde ameliyat yapan iyi bir doktor bilen varmı veya çevresinde bu ameliyatı izmirde geçirmiş ve doktorundan memnun olan, ameliyat olmam gerekiyor, çok tedirginim , tavsiyelerinizi bekliyorum

saol jayjay inş dediğin gibi zamanla düzelir ama pek sanmıyorum şişlik ve morluk var hala 4,5 ay oldu ama geçmedi hatta 2,5 ay önce bir operasyon geçirdim fazlalığı aldı güya ama genede düzelmedi tam, iş açtım başıma kesi oldu dikiş izi var kirpiklerin dibinde doktorum hep sabır sabır düzelecek dedi ama yok ya düzeldiği falan başta sormuştum oysa kötü bir görüntü olmaz değil mi diye güzel olur diyip ikna etti beni anlamıyorum ya hadi biz tecrübesisiz nasıl sonuçla karşılaşacağımızı bilemiyoruz, güveniyoruz doktorumuza yılların doktoru nasıl bilmez yada tahmin etmez anlamıyorum böyle bir sonuç olacağını ayrı şehirlerdeyiz 2.operasyondan beri hiç görüşmedik ama bi maille tüm düşüncelerimi yazıcam sen doktoruna gittiğin zaman sorar mısın yağ enjeksiyonundan sonra kalan fazla yağ için nasıl bir operasyon gerekir beze gibi geliyor parmağıma sorarsan çok memnun olurum düzelme ihtimali var mı bunu öğrensem içim rahatlıycak şimdilik. doktorum selahattin tulunay dı bu arada inş senin istediğin gibi olur herşey

saol jayjay inş dediğin gibi zamanla düzelir ama pek sanmıyorum şişlik ve morluk var hala 4,5 ay oldu ama geçmedi hatta 2,5 ay önce bir operasyon geçirdim fazlalığı aldı güya ama genede düzelmedi tam, iş açtım başıma kesi oldu dikiş izi var kirpiklerin dibinde doktorum hep sabır sabır düzelecek dedi ama yok ya düzeldiği falan başta sormuştum oysa kötü bir görüntü olmaz değil mi diye güzel olur diyip ikna etti beni anlamıyorum ya hadi biz tecrübesisiz nasıl sonuçla karşılaşacağımızı bilemiyoruz, güveniyoruz doktorumuza yılların doktoru nasıl bilmez yada tahmin etmez anlamıyorum böyle bir sonuç olacağını ayrı şehirlerdeyiz 2.operasyondan beri hiç görüşmedik ama bi maille tüm düşüncelerimi yazıcam sen doktoruna gittiğin zaman sorar mısın yağ enjeksiyonundan sonra kalan fazla yağ için nasıl bir operasyon gerekir beze gibi geliyor parmağıma sorarsan çok memnun olurum düzelme ihtimali var mı bunu öğrensem içim rahatlıycak şimdilik. doktorum selahattin tulunay dı bu arada inş senin istediğin gibi olur herşey

canım tmama sorarım ne dıycem?
ben bu arada juvederm yaptırdım baslık actım okuyun ıstersenız
o gozaltına da oluyor cokme ıcın ama yetmedı ben kasımı da dolguyla kaldırttıgım ıcın
gozaltına da alıcam bilahare yenı dolgu,yaptırıcam kaydirigubbakcemile2
onda bıraz duzensızlık olıyor dedı doktor gozaltına konan dolgularda
yag olsun hyaluronıc acıd olsun duzensız dagılıyormus
bı 3 hafta sonuc duzelene dek beklenır dedı
olsun ya ben yaptırıcam
benımkı yag dolgusu degıl ama
kasın-goz kapagın dusukse canım doktoru ıkna et, kasın ustune alnına
sakaga juvederm koysun kalkıyor kas
bak ben oyle yaptım ne kesı ne bısı misler gibi de oldu
doktora tam ne sorucam madde madde yaz haftaya yıne doktora gıdıcem sorarım
o gozkapagındakı kesı ızı ıcın sana bısı onercem canım ozelden bana yaz
ız kalmıcak ,emın ol sen hıc korkma

arkadaşlar iyi akşamlar, öncelikle herkese geçmiş olsun , ben yeni üyeyim, benimde göz kapağımda yağ bezeleri var, deri kapağının altında dağınık bir şekilde, ayrıca alttada var , izmirde bu şekilde ameliyat yapan iyi bir doktor bilen varmı veya çevresinde bu ameliyatı izmirde geçirmiş ve doktorundan memnun olan, ameliyat olmam gerekiyor, çok tedirginim , tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaslar göz altındaki şişlikler göz kapağındaki şişlikler için kesinlikle lifting cihazı öneririm ben netten aldım şu an çok memnunum doktora da sordum toparlar dedi
ben de gözümle görüyorum yano sonucu
üstelik dolgu yaptırmama ragmen kullanabılıyormusum 10. günden itibaren
gözaltındaki morluklara şişliklere çok iyi geliyor kesinlikle düzeltiyor
kesi gerektiren işler yaptırmadan böyle bir alternatifi öneririm size
bakın kesi izleri iyilesmıyor vs genc kısılerın dokuları daha narin
iz kalıyor tenler daha acık renk,cunku yasla birlikte melanin artar cilt rengı koyulasır
yaslılarda cok bellı olmaz kesı yerı,benım annem de gozkapagını aldırdı
ama önermiyorum
anneme dedim anne gel yapma etme cihazı kullan
dinlemedi sonra bir sürü para verdik tabi doktora memnun da degil
bu kesi isleri doktor ne kadar iyi olursa olsun el kayar
bisi olur yanı ınsan bu doktor olmakla degil ki
her zaman guzel sonuc vermıyor
ben mumkun mertebe kesılerek yapılan ıslerden uzak durup,alternatifi seylere yonelıyorum
mesela iple askı yaptırabılırdım yuzume ,kaşım da düşüktü
ama gittim hepsini dolgu koydurup hallettım
cihazım da var lifting icin gözaltına da kullanırım oldu bitti yani
ameliyatlar cok pahalıya mal oluyor kızlar
yanı anestezi alıcaksın o para
ameliyathane kullanılıyor o para
1-2 gun kalmak gerekebılıyor bunlar hep para.. gerek yok yanı

petekçem simdi mesajını tekrar okudum da
senin doktorun göz altını neden kesti ki?
dolgu da kesi olmuyor ki,sadece igne enjeksiyonu oluyor
acaba kesip alttan doku mu cıkardı belki sislik vs vardı
napmıs kı o oyle ya?

Back
X