dlrbsk Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 61 0 86 İstanbul 14 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dlrbsk #1 göz altı morlukları için yoğun kapatan birşeye ihtiyacım var + patakrem kullanan var mı arkadaşlar? yorumlarınızı bekliyorumm kaydirigubbakcemile2
göz altı morlukları için yoğun kapatan birşeye ihtiyacım var + patakrem kullanan var mı arkadaşlar? yorumlarınızı bekliyorumm kaydirigubbakcemile2
dlrbsk Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 61 0 86 İstanbul 15 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dlrbsk #2 neden kimse yardımcı olmuyor :çok üzgünüm:
H helos Ziyaretçi 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dlrbsk #3 benimde gözaltlarimcok mor ve ne sürsem kapatmiyo baska bi renge dönüyodu .ama simdi benim icin bi mucize :maybelline everfresh concealer . muhtesem sürmediim zaman herkes bugün cok yorgunsun uyumamissin diyolar kaydirigubbakcemile3
benimde gözaltlarimcok mor ve ne sürsem kapatmiyo baska bi renge dönüyodu .ama simdi benim icin bi mucize :maybelline everfresh concealer . muhtesem sürmediim zaman herkes bugün cok yorgunsun uyumamissin diyolar kaydirigubbakcemile3
Nil KK Kro Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 8.822 106 363 İzmir 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dlrbsk #4 bende gözaltı kapatıcı vazgeçilmezimdir.... daha dün aldım aldım beyu marka fırçalı olanından güzel ürün fiatıda 26 tl ..
bende gözaltı kapatıcı vazgeçilmezimdir.... daha dün aldım aldım beyu marka fırçalı olanından güzel ürün fiatıda 26 tl ..
H helos Ziyaretçi 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dlrbsk #5 söylemiyi unuttum canim esmersen orta bej sahane