Göz altı kırışıklıkları için botoks

gucci

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
4.084
5.368
683
İstanbul
Selamlar Haziran ayından beri yaklaşık 18 kilo kaybettim ve şuan 47 kiloyum eskiden de hep 47,48 kiloydum ama yaş 30 u geçince yüzüm çöktü göz altı kırışıklığım oldu çok fazla kremle filan geçeceğine inanmıyorum arkadaşım botoks yaptırmamı söyledi ama botoks gözaltı kırışıklığı için etkili olur mu sizce yüzümde başka bir yerde kırışıklık yok sadece göz alında

bence yaptırma botox yamultuyor bir süre sonra cildi,ünlüler bile ilk sefer botoxları dolguları cok iyi oluyor bir süre sonra yamuluyor, şişmemiş balonu düşün ne kadar esnek, bir kere şişir indir eski haline dönmüyor,botox da böyle bir şey,yüzün saçma bir hal alır. bol bol dinlen masaj yaptır hafif kilo almaya çalış bence (cikolata kreması kaşıklayınca kilo alınıyor)

ayrıca dudaklarına yaptırınca bile neler yaşadın yüz nasıl olur? sakın girişme derim nacizane

bence yaptırma botox yamultuyor bir süre sonra cildi,ünlüler bile ilk sefer botoxları dolguları cok iyi oluyor bir süre sonra yamuluyor, şişmemiş balonu düşün ne kadar esnek, bir kere şişir indir eski haline dönmüyor,botox da böyle bir şey,yüzün saçma bir hal alır. bol bol dinlen masaj yaptır hafif kilo almaya çalış bence (cikolata kreması kaşıklayınca kilo alınıyor)

ayrıca dudaklarına yaptırınca bile neler yaşadın yüz nasıl olur? sakın girişme derim nacizane
Haklısın ben de başka çözüm arıyorum ama yok gibi görünüyor botoks tüm yüze değil sadece kaz ayağı bölgesine yaptır dedi arkadaşım zaten kaç aydır ne krem ne bişe yüzüme sürmüyorum çok nemsiz kaldı bir kaç gecedir vazelin sürüp yatıyorum sanki açıldı gibi çiziler ama gerçekten gülünce çok kötü görünüyor ya napıcam bilmiyorum

Göz altına yapılmıyor botoks diye biliyorum.
Kazayağı bölgesine yaptırınca da göz altına etki etmez diye düşünüyorum ama yanlara eder.
Ben bir kere yaptırdım kazayağına bir sene önce gayet güzel olmuştu.
Çalıştığım yerde yıllardır yaptıran biri var yaşından tam emin değilim ama 20 yaşında çocuğu var en az 45 yani.
Gayet hoş duruyor yüzü.

Selamlar Haziran ayından beri yaklaşık 18 kilo kaybettim ve şuan 47 kiloyum eskiden de hep 47,48 kiloydum ama yaş 30 u geçince yüzüm çöktü göz altı kırışıklığım oldu çok fazla kremle filan geçeceğine inanmıyorum arkadaşım botoks yaptırmamı söyledi ama botoks gözaltı kırışıklığı için etkili olur mu sizce yüzümde başka bir yerde kırışıklık yok sadece göz alında
merhaba botoks göz altına yapılmaz. ben de de kırışıklık var genetik eskiden beri. ben de gözaltı mezoterapisi yaptırmayı düşünüyorum

Göz altına yapılmıyor botoks diye biliyorum.
Kazayağı bölgesine yaptırınca da göz altına etki etmez diye düşünüyorum ama yanlara eder.
Ben bir kere yaptırdım kazayağına bir sene önce gayet güzel olmuştu.
Çalıştığım yerde yıllardır yaptıran biri var yaşından tam emin değilim ama 20 yaşında çocuğu var en az 45 yani.
Gayet hoş duruyor yüzü.
Evet bende öyle biliyorum kazayaklarına yapılınca sanırım göz altınıda geriyor botoks benim kaz ayakları kırışık değil göz altı kırış kırış cildim de yağlıdır ama nemsiz kaldı galiba iki gündür vazelin sürüp yatıyorum baya düzeldi sanki etkili bir göz kremi bulursam daha iyi olucak

merhaba botoks göz altına yapılmaz. ben de de kırışıklık var genetik eskiden beri. ben de gözaltı mezoterapisi yaptırmayı düşünüyorum
Hımm onu duydum evet işe yarıyormudur acaba ben de araştırayım gerçi göz altı kırışıklıklarına yapılacak bişey yok diyor lar çoğu yerde gülmeye korkuyorum artık kırış kırış oluyor :(

Hımm onu duydum evet işe yarıyormudur acaba ben de araştırayım gerçi göz altı kırışıklıklarına yapılacak bişey yok diyor lar çoğu yerde gülmeye korkuyorum artık kırış kırış oluyor :KK43:
yarın yaptırcam işe yararsa yazarım. eme en az 4 seans yaptırmak gerekli

Göz altına etki eder mi bilmiyorum ama göz yanlarına kaz ayaklarına iyi gelir açar kırışıkları ama ona yönelik bi cilt bakımıyla da kırışık azaltmak için desteklemeni öneririm ve hatta en iyisi yüz yogası yapmak bence

Göz altına etki eder mi bilmiyorum ama göz yanlarına kaz ayaklarına iyi gelir açar kırışıkları ama ona yönelik bi cilt bakımıyla da kırışık azaltmak için desteklemeni öneririm ve hatta en iyisi yüz yogası yapmak bence
yüz yogası eskiden çok yapıyordum ben ama etkilimi bilmem hiç kırışıklığım yoktu ki benim cildimde yağlı olduğundan kırışlık olmuyor hiç baba tarafım hep akça pakça valla 65 yaşında halam var genç kız cildi gibi yüzü anne tarafımda da yok annem de 63 yaşında anca kırışıklık oldu ama onunda zayıflıktan kilo alsa gider kırışıklıkları kesin annem 40 kilo filan şu an

yüz yogası eskiden çok yapıyordum ben ama etkilimi bilmem hiç kırışıklığım yoktu ki benim cildimde yağlı olduğundan kırışlık olmuyor hiç baba tarafım hep akça pakça valla 65 yaşında halam var genç kız cildi gibi yüzü anne tarafımda da yok annem de 63 yaşında anca kırışıklık oldu ama onunda zayıflıktan kilo alsa gider kırışıklıkları kesin annem 40 kilo filan şu an
Zayıflık kırışık yapar aslında kalıcı çözümlerden biri yüze yağ enjeksiyonu yaptırmak:) yüz yogası gerçekten etkili devamlılık istiyo aynı spor yapmak gibi

Zayıflık kırışık yapar aslında kalıcı çözümlerden biri yüze yağ enjeksiyonu yaptırmak:) yüz yogası gerçekten etkili devamlılık istiyo aynı spor yapmak gibi
Evet zayıflayınca kırıştı göz aldım resmen 33 yaşındayım çok da yaşlı değilim yani yüz yogası iyi hoş da üşeniyorum valla mezoterapi baya etkiliymiş onu araştırıyorum şuan

Yüzünüze sülük yaptırabilirsiniz , botoks etkisi var,yengem yaptırmıştı ve çok memnun kalmıştı

Yüzünüze sülük yaptırabilirsiniz , botoks etkisi var,yengem yaptırmıştı ve çok memnun kalmıştı
Bu sülük olayını da çok duyuyorum araştırayım çok sağolun 7 Aralıkta randevu aldım bir yerde mezoterapi için görüşmeye gidicem tanınmış bir doktor arkadaşım yaptırmış çok memnun kalmış bakalım

Göz altı için göz altı ışık dolgusu yaptırılır.
Ordaki çukurları dolduruyorlar. Yorgun ifade gidiyor. Botoksu alnına ve kaz ayağına yaparlar.
Valla artık dolgu filan asla yaptırmam tövbeliyim dudak dolgusu başıma çok iş açtı birde gözaltı dolgusundan pek memnun kalan yok nişantaşında en iyi yerde yaptıran arkadaşım bile sakın yaptırma dedi o mezoterapi yaptırıyormuş 40 yaşında benden büyük ama aşırı genç görünüyor

Back
X