Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat olalı yarın bir ay olacak burnumdan memnunum şimdiden cok iyi görünüyor tabi hala ucu şiş. Suan en büyük sıkıntım sivilce ve gözaltım mor onun için ne yapabilirim
Selam canım...
Geçmiş olsun öncelikle. Sağlıkla ve güzellikle kullan...
O sivilceler için malesef yapacak bir şey yok. Benim 3. aydan sonra geçmeye başlamıştı. Kuzenim oldu 1 ay önce ameliyat. Onun da yüzünü hemen kapladı sivilceler. Dert etme canım ve bence ürün kullanma. Cildini hep temiz tutmaya çalış. Yani faarklı ürünler denersen belki daha kötü olur. Gözlemkediğim ve bildiğim kadarıyla her burun ameliyatı olanda sivilce oluyor...
Göz altı morluğu için ise bir morluk kremi vermişti bana ama deriyi inceltiyor diye pek kullanmadım. Benim normalde de morluk var malesef genetik olarak o yüzden onu çok fark etmedim morarma oldu mu olmadı mı.